Jump to content
Naimisiin.info

Mimskis

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Mimskis's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei! Kävimme tänään tutustumassa paikkaan ja varasimme sen 10.-12.9.2010. Paikka oli mielestämme upea ja samaan aikaan raikkaan avara mutta mukavan kodikas. Vieraita häihimme tulee 50-60 ja paikkaa esitelleen naisen mielestä se on ihanteellinen vierasmäärä heidän tiloihin. Mielestämme paikka on erittäin edullinen verrattuna moneen muuhun paikkaan sillä Paviljonki on meille varattu pe viim. klo. 18 (luultavasti jo klo. 12) - su klo. 12. Juhlapaikalla saa olla vaikka koko yön jos haluaa ja meille oli tärkeää, että voimme juhlia samassa paikassa koko yön eikä tarvitse vaihtaa paikkaa jatkoja varten. Tuonne saa/pitää siis myös tuoda omat ruoat ja juomat joka oli toinen tärkeä seikka meille. Paikka oli tänään hyvällä säällä erittäin kaunis; ympäröivä meri ja ohilipuvat purjeveneet. Mietimme, että järjestämme ehkä myös vihkitoimituksen siellä paikan päällä sillä avomieheni ei kuuu kirkkoon. Voin yrittää laittaa kuvia myöhemmin jos joku haluaa, napsin niitä tänään.
  2. Kiitos Mimi vastauksestasi!! Meillä ei onneksi ole vielä päivämäärää lyöty lukkoon ja jos "se oikea" paikka tulee vastaan ja kesä -10 on täyteen varattu vietämme häitä vasta 2011. Kerkeänpähän suunnittelemaan pidempään ja ennen kaikkea kerkeämme keräämään rahaa (mies opiskelee vielä vuoden) vuoden pidempään Täytyy kyllä mennä paikan päälle tutustumaan, kuvissa näytti niin mahtavalta! Vietättekö Mimi häitänne paviljongissa vai onko paikka vielä hakusessa? Tule ihmeessä kertomaan kokemuksia jos päädytte Soukan venekerhon paviljonkiin! Myös muiden kokemukset tervetulleita!
  3. Onkos kellään tuoreita kokemuksia paviljongista hääpaikkana? Ihastuin kuvien perusteella paikkaan ja lähetin sähköpostikyselynkin sinne mutta en malta odottaa vastausta joten kyselen nyt täällä. Paljon paikan vuokra on nykyään? Saako paikan vuokrattua pe-su ja saako siellä juhlia koko yön ettei tarvitsisi siirtyä mihinkään baariin tms. jatkoille? Jollain oli ilmeisesti vihkiminenkin suoritettu paikan päällä, mietin samaa. Löytyykö esim. ulkoa jokin hyvä paikka vihkimiselle jos säät vaan sallii? Jos kellään on lisää kuvia katselisin niitä mielelläni! Myös ulkokuvat kiinnostavat! Kiitokset jo etukäteen!
  4. Mimskis

    Furuhed (Kirkkonummi)

    Heippa! Hääjuhlapaikan etsintä käynnissä ja Furuhed alkoi kiinnostaa kovasti. Katsoin heidän nettisivuilta, että vuokra perjantaista klo. 18.00 sunnuntaihin klo. 12.00 on 450 € ja, että jokaisesta alkaneesta tunnista klo. 01.00 jälkeen veloitetaan 20 € lisää. Siellähän on myös vaihtoehto la klo. 12-01 ja mietinkin nyt onko tuo lisäveloitus vain tässä tapauksessa vai myös siinä tapauksessa, että paikan vuokraa pe-su. Saako Furuhedissä siis juhlia vaikka koko yön ja pitääkö siitä maksaa erikseen? Kiitos jo etukäteen!
×
×
  • Create New...