Vilena

Morsian
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Vilena

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Häät vasta ensi vuonna, mutta nyt jo ekat painajaiset nähty! Kirkossa meni sanat sekaisin, ukkosmyrskysi koko päivän ja ruoka loppui kesken. Joo, toivotaan ettei ollut mikään enneuni...
 2. Sulho käynee jossain paikassa laitattamassa hiukset ja kasvot kuntoon. Ei kestä kauaa eikä maksa paljoakaan (verrattuna omaan täyshoitoon ).
 3. Neljä kaasoa ja kolme bestmania. Mitä enemmän kaasoja on, niin sitä vähemmän yhden harteille jää tekemistä. Itse olin kanssa kaasoilemassa isommassa porukassa ja hyvin meni.
 4. Olemme osan asioista jo hääpäivälle varanneet, mutta nyt olemme alkaneet miettiä hääsuunnittelijan palkkaamista. Vertailu on vielä kesken, joten kokemuksia kaivataan!
 5. Itse aion laulaa sulhaselleni Happy Birthday to You:n, sillä hänen syntymäpäivänsä on hääpäivämme jälkeinen päivä. Vähän sillain Marilyn-tyylillä jos vaan pystyn.
 6. Jostain olen lukenut, että runsas proteiinin syöminen auttaisi hiustenkasvun nopeutumiseen. Ja samalla muunkin karvoituksen. Sopii toivoa, kun olen muutenkin semisti atkinsin dieetillä (eli paljon protskua+rasvaa ja vain vähän hiilareita). Mutta täytynee tutkia tuota biotiiniakin jos se kerran on auttanut muitakin. Tai sitten hiuslisäke kehiin jos mikään muu ei auta.
 7. Sain juuri varatuksi Janne Miettisen meidän häihimme vuodelle 2010. Yhteydenpito on ollut nopeaa ja ystävällistä. Jannen kuvaustyyli on meidän makuumme sopiva ja hänen nettisivuillaan olevat kuvat ovat kyllä aivan ihania.
 8. ^Näinhän se taisi sanoa... :/ Aika erikoinen jakso siinä mielessä, että negatiivista sanomaa riitti ihan liikaakin. Kaikki positiivinen mikä sanottiin, niin sekin sanottiin hieman sarkastisesti. Tietenkin kameroille puhuminen on erilaista kuin normaali keskustelu, mutta silti jäi vähän outo kuva koko jaksosta.
 9. Yhteensä melkein 3000€. Matkataan reiluksi kolmeksi viikoksi Thaimaaseen ja vaihdetaan hotellia pariinkin kertaan. Ei siis ihan reppumatkailua muttei toisaalta pelkkää hotellissa istumistakaan. Paljon toimintaa ja nähtävää.
 10. Kyllä on kokeiltu. Hommaan varmaan ensi vuonna uuden paketin häitä varten. Taitaa olla halvin todella tehokas aine. Samaa mainostaa Dentway, mutta Dentwayn tuote on kalliimpi. Käyttö on aika helppoa, mutta kannattaa tosissaan lukea ohjeet huolella. Aine on sen verran tehokasta, että sillä valkaisee helposti ikenetkin....
 11. En tunne kaikkia vieraita. Osa miehen sukulaisista on sellaisia, etten ole heitä vielä tavannut. Eipä se haittaa kyllä yhtään, nythän on sitten hyvä tilaisus tavata heidät ensimmäistä kertaa, kun on kerrankin kunnolla laittautunut.