Jump to content
Naimisiin.info

serythia

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

serythia's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. serythia

    Kroatia!

    Kiitos kokemuksista anushka ja martsu! Itsellä alkaa matkakuume jo pikkuhiljaa nousta, hieman reilu kolme viikkoa enää aikaa Toivotaan, että hotelissa on sitten edes vähän parempi lihapuoli kun kala, me emme itseasiassa hirveästi kalaa syökään Mutta pääasia, että edes aamupala on kunnossa. Oliko hotellin uima-altaat millaiset? Kuvissa näyttää ainakin kivoilta, mutta totuushan voi tietysti olla ihan eri.. Ja saako hotellista vuokrattua rantatuoleja auringossa letkottelua varten? Ensimmäinen päivä menee kuitenkin käytännössä auringon ottamiseen(kelin salliessa.....), sillä väsy on varmaan aikamoinen kaiken häähässäkän jälkeen. Splitiin olemmekin ajatelleet lähteä shoppailemaan, ainakin yhtenä päivänä. Osaatteko kumpikaan sanoa meneekö sinne hyvin busseja tms? Itse emme välttämättä autoa vuokraa tai ainakaan lähdetä seikkailemaan sillä vähänkään isompaan kaupunkiin Varsinkaan kun tarkoitus on shoppailla ja kierrellä kaupungilla koko päivä. Mostariin haluaisimme myös käymään, mutta taidamme lähteä juurikin sellaiselle matkanjärjestä,än järkkäämälle retkelle. Kiinnostaa vielä, että millä kuljitte Baska Vodasta Makarskaan? Eikö sinne ole kuitenkin se kymmenen kilometriä? Tai tarvitseeko sinne edes välttämättä lähteä ainakaan silloin jos haluaa vai ravintolaan syömään, löytyvätkö kivoimmat ravintolat ihan Baska Vodasta? En oikein osaa hahmottaa, että millainen paikka se on Noniin, ehkäpä nyt lopetan tämän kysymysten tykittämisen ja siirryn taas hääaskartelujen pariin...
  2. Meillä budjetti oli alunperin n.700e, mutta sormusta etsiessämme huomasimmekin kaikkia meitä miellyttävien yksilöiden olevan suunnilleen tuhat euroa en enemmän... Päädyimme sitten Tillanderin Kristiinaan, mutta halusimme siihen vielä kolmannet pienet sivutimantit molemmille puolille joten saimme ikäänkuin uniikkisormuksen. Hinta on 1840e, mutta tilasimme sen eräästä jyväskyläläisestä pienestä kultaliikkeesta josta saimme sen hintaan 1290e. Olimme enemmän kuin tyytyväisiä.
  3. Poistin nuo kuvat tuolta edellisestä viestistä ja laitan tähän uudet, vähemmän tilaa vievät, mutta parempilaatuiset kuvat.
  4. serythia

    Kroatia!

    Innolla odotan täällä jo kokemuksianne! Meillä nimittäin on myös Hotelli Horizont ja olisi kiva tietää, että onko neljän tähtensä arvoinen. Onko teillä myös puolihoito? Hieman nimittäin itseäni jännittää millainen se hotellin illallinen on... Meillä on suunnitelmissa käydä Splitissä shoppailemassa, osallistua jollekin matkatoimiston retkelle(ehkä Mostariin?) ja autoakin ollaan harkittu vuokrattavaksi. Tosin nyt kun näin puhun niin siinä käy sitten kuitenkin niin, että ollaan niin väsyneitä ettei jakseta muuta kuin maata rannalla Kerro sitten myös onko Makarskan kaupungissa(tai myös Baska Vodassa) edes jonkinlaiset shoppailumahdollisuudet Ja ravintosuositukset myös kiinnostavat! Ja oikeastaan kaikki muukin mahdollinen
  5. serythia

    Kroatia!

    Mekin varattiin pari viikkoa sitten häämatka Makarska Rivieralle Baska Vodaan. Lähdetään syyskuun 13. joten toivottavasti on vielä lämmintä, mutta ei aivan pahin turistikausi enää menossa.
×
×
  • Create New...