Jump to content
Naimisiin.info

AmandaA

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän AmandaA kaikki viestit

  1. Meidän ensikevään häihin olemme säästäneet seuraavissa asioissa: -ostin hääpuvun käytettynä ----> häiden jälkeen myyn eteenpäin. Käytetyn osto on monesti halvempi kun vuokrapuku!! - käytän minulla valmiina olevia koruja, helmikorvikset ja kaulanauha. Myös valkoinen laukku kelpaa. -hääautoa emme ota -sulhanen vuokraa puvun -perussetti ruokaa (edullinen) ja itse teemme lisukkeita, keskustelimme emännän kanssa ja se sopi heille -kuoharit ja ruokaviinit Virosta, 60:lle hengelle n.120€ Viinit karahveihin, karahvit kirpparilta -löydettiin kutsukorttipohjat Tiimarin ale-laatikosta 10korttia/1€!! =) Itse printtasimme sisukset niihin. -luonnonkukkia kuivattiin loppukesästä, niistä tulee upeita koristeita pöytiin (häät huhtikuussa) -itse teemme tienvarsikyltit -alennuksesta ostimme kynttilät, kirpparilta aluslautaset -musiikki cd:ltä -hyödynnämme tuttavat eli vähän edullisemmin hääkampaus, meikin ja rakennekynnet tekee toinen beauty-kaveri hääkimpun kokoaa kukkakauppa-kaveri, toinen kaveri ottaa hääkuvat -häämatkaan menee suurin osa (Intian Goalle) mutta halvat reittilennot Mumbaihin, vielä halvemmat lennot Intian sisäisellä Mumbaista Goalle. Netin kautta löytyi IHANA hotelli meren rannalta ja HALPA!! -tanssikurssinkin taidetaan skipata ja pyytää äiti ja isi opettamaan =D Aikaa näihin kaikkiin menee, mutta säästöä on tullut satoja ja satoja euroja!! Kokonaisbudjetti on n.3000-4000€. =)
  2. Meillä on häät huhtikuussa 2010 ja kesästä asti suunniteltu ja tehty, ja tässä mennään: -mun puku, kengät, korut, meikki ja kampaus on ostettu/kokeiltu -hääpaikka ja kirkko varattu -vieraslista 99% varma -kutsukortit tehty (lähetetään ensvuoden puolella) -99% koristeista tehty (paikkalaput, liinat, kynttilät, viinikarahvit jne) -hääkakun koriste tilattu netin kautta (huomattavasti halvempaa kun kotimaassa!!) -hääyö on sovittu -kaaso ja bestman suht´koht´ ideassa mukana -ruokaviinit ja kuohuviinit + booliviinakset ostettu Virosta -häämatka maksettu -kiitoskortit (kuvat puuttuu) -netistä tilattu hääkimpputarvikkeet ja pöytäkukka-asetelma pohjat Tekemättä: -vihkisormus -sulhasen puku -koko illan ohjelma -kuljetukset kirkkoon sun muualle -kuvaaja työn alla -musiikki työn alla -viisumit häämatkalle -viralliset papin keskustelu+ todistukset + kanttorin kans biisilista -tarkka kukka setviminen floristin kans (tuttu tekee) Näin nopeasti ajatellen tässä mennään. Ei ole yhtään turhaa hössötystä jos aloittaa häävalmistelut n.1v aikaisemmin. Minulta meni n.2kk pelkästään juhlapaikan etsimiseen. Jos on paljon rahaa käytettävissä niin se tietenkin helpottaa, mutta jos on tiukka budjetti, joutuu tekemään todella paljon työtä sen eteen. Mutta kannattaa!!! Esim. kutsukortteja etsin aikani ja mulla kävi uskomaton tuuri: Löysin Tiimarin poistokorista kortit 10kpl./1€ eli sain 40 kutsukorttia 4€:lla. (oikea hinta 3.40€/kpl). Kyllä tämä tästä. Minun suunnitelmissa on että kaikki olisi järjestetty n.2vko ennen häitä, että sitten jäisi pari viikkoa aikaa ihan itsensä rauhoittamiseen ja terveydestä huolehtimiseen Morsian vm.-74
  3. No täälläkin on yksi tuleva morsian joka saa intoilla yksikseen tulevista häistä. Kaasoni on pitkän ajan ystävä ja syy miksi häntä pyysin, oli nimenomaan meidän aina ollut rehellinen ystävyyssuhde, olemme jakaneet niin ilot kun surutkin. Ja hän oli myös yllättynyt kunniasta olla kaasoni. No, hääpuvun ostamiseen hän tuli mukaan, sen jälkeen ei mitään ole tapahtunutkaan. Meillä molemmilla on menomme, ja en ole hötkyillyt asian tiimoilta omasta mielestä liikaa. Kun hääpukuani piti sovittaa ja tehdä muutoksia, 3 viikkoa etukäteen sovittu tapaaminen peruuntui. Kuten myös kenkien osto ja muu shoppausseuraa etsiessäni hän ei ollut tavattavissa eikä käytettävissä. Olen kysellyt mielipitetitä koristeluun, mikä olisi ollut kiva tehdä yhdessä, ei innostusta ole tullut. Nyt ehdotin 3 eri päivää josko nähtäisiin ja tehtäisiin koristeita (että saisin vietyä ne toiseen kaupunkiin missä enenmmän säilytystilaa), ei hänelle mikään käynyt. Nyt teen koristeet itse. Se, että kyllä mä itse ne valmiiksi saan, harmittaa vain se mun aiempi idea siitä että askarrellaan yhdessä jne. Nyt ei mitään tollaisia muistoja minulle jää. Mua harmittaa kaasovalintani. Meinaan pyytää vielä toista henkilöä toiseksi kaasoksi, koska on asioita mihin todella tarvitsen apua, enkä voi ottaa riskiä että taaskin hänellä on "kiire". Miksi suostuu kaasoksi, jos ei oikeasti ole sydämellä mukana jutussa? Mua itseäni pyydettiin kaasoksi joku vuosi sitten, mutten suostunut. Tiesin olevani kiireinen, enkä pitänyt tulevan morsiamen tavasta heti ensimmäiseksi kertoa kaasojen tiskivuoroista. Mielummin kieltäytyy kun tekee hampaat irvessä. Jokaisella meillä on tapamme. Noh, tuleepahan todellakin meidännäköiset häät kun ei muut niihin vaikuta millään tavalla, pelottaa vain se työmäärä mikä on pienimmissäkin häissä... Aika inhottavasti sanottu ed.kirjoittaneelle siitä sormuksesta, minkätakia pitää alkaa puhua omasta kalliista sormuksesta kun toinen on menossa naimisiin? Kuulostaa todella itsekeskeiselle tyypille. Tsemppiä meille kaikille joiden hääfiilis laskee kaason takia..
×
×
  • Create New...