ennuli

Rouva
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

About ennuli

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Minä vein pukuni Kalevan Prisman tiloissa olevaan SOLiin. Hyvä tuli, mutta hinta oli 109 euroa! Tosin puvussani oli ihan kiitettävä määrä helmoja ja toista (jollei kolmatta) metriä pitkä laahus, että ehkä se hinnoittelu meni jotenkin pestävän määrän mukaan..
 2. Mä laihduin n. 10 kiloa puvun teettämisen jälkeen, mutta kiitos nyörien, A-linjan ja olkaimettomuuden, ei puku tarvinnut mitään muutoksia. Sen kyllä huomasi, että puku ei ollut ihan yhtä napakasti päällä kuin aiemmin, ja jos olisi yhtään enemmän lähtenyt, niin puku ei olisi varmaan enää pysynyt päällä ilman pienennystä. Ja täytyy todeta, että pukua tilatessa otettiin kyllä todella tiukat mitat, mutta ei se puku silloin +10-kiloisenakaan mitenkään pieni mulle ollut. Mutta sanoisin, että riippuu tosi paljon puvun mallista haittaako se laihtuminen vai ei, ja oikeasti ompelijat voi tehdä ihmeitä.
 3. Tänään postitin tutkintapyynnön, häihin aikaa 1kk+1päivä.. Hyvin ehtii..
 4. Noi nimikoidut servietit on kyllä kiva muisto, olen itse saanut yksistä häistä semmosen. Eihän sille käyttöä tosiaan ole ollut, mutta silti se oli mieleenpainuva muistolahja. Olisin itsekin tehnyt nimikoidut kangas-servietit, muttei mun ompelukoneessa ole aakkosia. Meille tulee hääsaippuat. Kuvia löytyy päikystä.
 5. Tarkoitat varmaan hortensiaa? Just sitä. Mä olin aina kuvitellut hortensian jotenkin ihan erinäköiseksi, mutta nytpä tiedän sitten tämänkin
 6. Mulla olisi ainoa epäilys ollut sähköisen kutsun kanssa se, minkä jo ensimmäisessä viestissäsi varmistitkin turhaksi, eli että käyttävätkö kaikki kutsuttavat sähköpostia. Muuten ajatus kuulostaa hyvältä, ja nettiin pystyy helposti tekemään todella näyttävän hääsivuston. Eli anna mennä vaan! Vinkkinä kuitenkin sanoisin, että kannattaa varmaankin koota kaikki oleellinen data sivulle myös helposti tulostettavaan muotoon - etenkin jos mukaan tulee karttoja, ajo-ohjeita tms. Itse ainakin haluan aina printata kaiken mahdollisen informaation mukaan reissuille, ja mikään ei kiristä hermoja enemmän kuin nettivisut, joiden tulostamiseen ei ole varauduttu.
 7. Kiitos paljon kuvista ja ideoista Redrika! Mitä nuo pienet vaaleansiniset kukat ovat nimeltään?
 8. Vinkkinä muillekin saippuantekijöille: Prismassa oli nyt myynnissä leivontaan tarkoitettuja silikonisia sydämen muotoisia muffinssivuokia, ilmeisesti ystävänpäivän hengessä. Näillä saa kätevästi tehtyä kohtuullisen kokoiset hääkarkkisaippuat (minusta jääpalamuoteilla tulee liian pienet sydämet). Yhdessä vuuassa oli kahdeksan isoa sydäntä ja 4 pientä, ja kaksi vuokaa riittää sopivasti saippuamassa-annokselle, jossa on n. 500g rasvoja.
 9. Hei Redrika ja muut kukka-asiantuntijat! Minkätyylistä kimppua ehdottaisitte pukuni kanssa sopivaksi? Häitä vietetään kesäkuussa.
 10. Tulin täältä etsimään lähinnä kommentteja tulostamisen onnistumisesta, mutta kommentoisin vielä kuultopaperin hintakeskusteluun, että mä ostin muutama viikko sitten Ideaperkin Sinellistä pari pakettia kuultopaperia hintaan 4,90€/25 arkkia. Ovat siis toisistaan irrallisia arkkeja pussissa, kokoa A4, ja punnitsemisen sekä pienen laskutoimituksen jälkeen päättelin tämän olevan n. 112g/m2. Jos ette kaipaa kuultopaperiin mitään kuvioita tai väriä, suosittelen etsimään näitä tekniseen piirustukseen tarkoitettuja paketteja, sillä hinnassa säästää aika paljon.. Ja mikäli näitä ei enää Sinellistä löytyisi, niin joku Akateeminen kirjakauppa, Suomalainen kirjakauppa, Info tai yliopistojen kirjakaupat ovat hyviä paikkoja etsiä halpaa kuultopaperia..
 11. Okei, kiitos vinkeistä! Mulla on kyllä toisaalta niin vähän säilytystilaakin, että pitää vielä tarkasti miettiä mihin ja kuinka paljon haluan näitä paperikukkia käyttää, ettei tule sitten tehtyä turhaan työtä ja tuhlattua vähäisiä säilytyspaikkoja!
 12. Tosi upeita sä olet saanut noista ruusuistasi, Malssi! Sitä piti kuitenkin kysymäni, että teetkö ruusuja paljon ennakkoon ja onko sulla joku hyvä idea, miten säilyttää valmiit ruusut häihin saakka? Mun tekisi mieleni näpertää noita ruusuja nyt, kun ei vielä ole muita hääkiireitä ja intoakin olisi, mutta koen ongelmaksi ensinnä sen, että kun terälehdet on saanut rullailtua nätiksi, niin jos laittaisin ruusut esimerkiksi johonkin pussiin/laatikkoon, niin eikö se muoto kärsi sen verran, että saakohan niitä enää ensi kesänä palautettua alkuperäiseen kuntoonsa? Sitten mietin, että voisihan ruusut asetella maljakkoihin kirjahyllyyn jne., mutta sittenhän ne keräisivät tolkuttoman määrän pölyä!
 13. Hartiahuivia mäkin ehdottaisin! Jos teidän häät on kesällä, niin joku kevyt sifonkihuivi olis hyvä, ja talvella taas voisi ajatella jotain pitsineule-huivia, esimerkiks valkoisesta mohairlangasta neulottua! Käsineet tosiaan saattaisivat kiinnittää enemmän huomiota sinne ongelma-alueelle, koska juuri se allien alue ihosta jäisi näkyville.
 14. Itse olen käyttänyt aina silloin tällöin kausiluontoisesti tuota Triple Dry:n roll-onia, joskus se toimii paremmin ja joskus huonommin. En edes tiennyt, ennen kuin nyt tämän ketjun läpi luettuani, että tehokkaampiakin myrkkyjä vaivaan on saatavilla. Hetimmiten apteekkiin ja Absolut Torria kokeilemaan siis. Kuulun siis siihen porukkaan, joka jännittävässä tilanteessa hikoilee vasemmasta kainalosta litran ja oikeasta kaks. Ja urheillessa sitten varmaan viis litraa, joka puolelta tasaisesti.. Sen tiesinkin, että käsien ja jalkojen hikoiluunkin on niille tarkoitettuja mönjiä, mutta onko olemassa mitään nivusille tarkoitettua tuotetta? Kainalohien ongelmana on se, että on kiusallista olla esim. töissä, kun on hikiläntit (hyvä ystäväni sanoisi: "Dannyt" ) puoliväliin kylkiä. Nivushikoilu ei näy, mutta haisee, ainakin omaan nenään..