ntiNalle

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä ntiNalle

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mites laittaa tommottiis juhlaohjesääntö kun toinen on savolainen ja toinen pohjalainen... pohjanmaalla nyt asustellaan ja häät täällä pidellään. Pitäiskö noi säännöt laittaa sit pohjalaistyyliin??
  2. Elikkäs kun luin tuolta lehdestä, että nykyään on aika paljon tapana ostaa huomenlahja myös miehelle, niiin... Aiotteko ostaa miehellenne huomanlahjan ja jos niin mitä?
  3. Tuo juhlapaikalla kuvaus ois tietty yks hyvä vaihtoehto. Meillä meinaan tulis automatkaa vajaa tunti yhteensuuntaan jos johonki liikkeeseen menis kuvattavaks :-/ Enkä nii kauheesti kyllä välitäkään näistä stdio kuvista.
  4. Mites ootte toiminut/ aiotte toimia tilanteessa jossa mies ei tahdo nähdä morsiammen pukua ennenkuin alttarilla? Eihän silloin onnistu koekampauspäivänä käyminen ja toisaalta taas ei kirkon jälkeen viittis vieraita odotuttaa :-/
  5. Minulle tulee kaksi kaasoa, molemmat siskoni. Miehelle näillä näkymin yks bestman.
  6. Meillä tulee näillä näkymin sormus vain minulle. Miehen kihlasormus on sellanen jonka hän on aina halunnut ja aikoo sen myös pitää. Tosin meillä on edetty muutenki 'vanhanaikasesti'.