Terttu

Rouva
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Terttu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Yhteinen kotipaikkakunta. Valintaan vaikutti se, että sukulaisilla oli lyhyt matka juhliin ja myös se, että oli paljon kotikenttäetuja, jotka alensivat kustannuksia, erityisesti ruoan suhteen.
 2. Olen nauttinut erityisesti Marimekon lakanoista ja ylellisistä valkoisista pyyhkeistä. Myös Essence-viinilasit ihastuttavat aina vaan. Ja hopeinen kakkulapio on niin kaunis. Ja ja... En osaa kyllä valita iiiiihaninta.
 3. No oli haikeaa ja vaikeaa. Vanha sukunimi oli lyhyt ja iskevä ja teki koko nimestäni jotenkin tyylikkään. Uusi nimi on -nen-loppuinen ja nimeni kuulostaa nyt tosi tavanomaiselta. Halusin kuitenkin, että meillä on sama sukunimi, eikä mies halunnut mun sukunimeä. Olisi ehkä kuitenkin pitänyt ottaa yhdysnimi... Voi voi, kyllä on mulla pienet murheet. Julian sanoin: "What's in a name? That which we call a rose by any other word would smell as sweet."
 4. Tosi ihanaa, että joku haluaa tuoda deitikseen häihin edellisillan hoidon. Kyllä siinä ystävien häät arvostetaan korkealle. > Meidän häissä mun sisko vastasi lahjapöydästä ja otti talteen setelit ja shekit kuorista. Ei me kyllä hetkeäkään ajateltu, että joku olis ne saattanut varastaa, haluttiin ne vaan talteen, etteivät epähuomiossa tipu lattialle ja katoa, kun vieraat lukevat kortteja. Lahjat saatiin kaikilta vierailta, mutta kutsussa ei lukenutkaan, ettei lahjoja tarvitse tuoda.
 5. Kyllä mie vähän surutyötä teen edelleen tuon sukunimen kanssa. Otin miehen sukunimen pitkän harkinnan jälkeen, koska halusin olla nimeä myöten samaa perhettä. Lisäksi mun mielestä on nastaa, että meidät tiedetään heti aviopariksi, kun sanotaan nimemme. Tämä uusi sukunimi tuntuu kuitenkin aika tylsältä. Se on -nen-loppuinen ja aika ankean kuuloinen. Kuulostin paljon räväkämmältä vanhan sukunimen kanssa. Mutta tässä sitä nyt ollaan, vaihtamaan en enää rupea. Totun varmasti ajan myötä.
 6. Mainostan vielä tässä ketjussa meidän juhlapaikkaa, joka oli Byagården Ruotsin puolella Mattilassa (noin 4 km Tornion tullista). Meidän mielestä tosi kaunis ja halpa paikka alle 100 hengen häille. Vuokrahinta oli viikonlopulta vain 1000 kr eli reilut 100 euroa. Byagården on vanha koulu, jota vuokraa kyläyhdistys. Talossa on astiat sadalle henkilölle, iso piha ja kaunis sali sekä tilava "välihuone" johon mahtuu hyvin noutopöytä. Paikan nettisivu: http://www.algonet.se/~mattila/autumn/fin/index.htm Suosittelen lämpimästi, mutta vain alle 100 hengen häille. Meillä oli 75 vierasta ja sille porukalle erittäin passeli. Etenkin niin kuumalla ilmalla...
 7. Me saatiin 400 euroa. Niin ja vieraita oli 75. Rahalahjoja oli 4, kukin 100 euroa. Muilta vierailta ruli toinen toistaan ihanampia tavaralahjoja, osa listalta, osa omasta päästä keksittyjä. Kaikki mieleisiä!
 8. Kaasolle Anja Snellmanin runokirja "Saa kirjoittaa" Bestmanille Arto Lapin runokirja "Oravan portaat"
 9. Meillä oli alkumaljana Pol Remy Brut. Valittiin siksi, kun se oli niin halpaa ja joku asiantuntija suositteli sitä alkumaljaksi... Hinta on 5,10. Maku oli ihan hyvä ja sopivan kuiva, kun ei haluttu Elyseetä tms. kun ne on niin makeita. Alkoholittomana vaihtoehtona Pommac. Ei saatu kommenteja vierailta tuosta alkumaljasta, niin että kaipa se sitten menetteli.
 10. Minä pyysin miestäni keksimään kaiverruksen vihkisormukseeni, koska hän sen sormuksen minulle antaakin. Viime viikolla sitten haettiin sormus kotiin ja sain onneksi jo lukea kaiverruksen. Siinä luki SYMBIONTTINI 7.8.2004. Me alettiin seurustella jo lukiossa ja oltiin ihan aina kylki kyljessä koulun käytävillä. Kakkosluokalla me saatiin lähteviltä kolmosilta penkkareissa Vuoden symbioosi -diplomi. Minusta oli ihanaa, että mies hoksasi siirtää tällaisen vanhan hassutuksen sormukseen, etenkin kun me ei olla koskaan edes kutsuttu toisiamme symbionteiksi ja aikaakin tuosta on kulunut jo 8 vuotta. Eli tykkäsin kovasti.
 11. Onko kukaan ajatellut Åströmin kartanoa Torniossa? Keneltähän sitä voi vuokrata, kun ei netistä ainakaan mitään löydy? Harmittaa, kun Torniossa ei oikeasti ole oikein mitään kivaa juhlapaikkaa. Minusta se Joentalokin on aika kolso..