Jump to content
Naimisiin.info

Cayenne

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Cayenne's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meidän kahden morsiamen häistämme tulee hyvin pienimuotoiset ja epäviralliset - sen tiedämme, vaikka muuten hääsuunnitelmat ovatkin vielä täysin auki. Eniten päätökseemme pitää juhlat pieninä vaikuttaa se, ettemme kumpikaan nauti huomion keskipisteenä olemisesta. Emme kaipaa suuria juhlia, koristeluja ja maljoja, tahdomme vain toisemme. Pakko myöntää, että päätökseen vaikuttaa hieman myös se, ettei kyseessä ole normaalit heterohäät. Kirkkohäät ovat poissuljettu vaihtoehto, eikä avioliitosta raamatullisessa mielessä ole kyse, joten yksi merkittävä perusajatus puuttuu. Ajatus rakkautemme juhlistamisesta tuntuu sekin hieman vieraalta, sillä valitettavasti kaikki läheisetkään sukulaisemme eivät vielä suhtaudu täysin luontevasti suhteeseemme. Tavallaan meidät hyväksytään kyllä, mutta vain harva sukulaisista pystyisi todella iloitsemaan kanssamme naimisiin menosta. Rakastamme molemmat hyvää ruokaa, joten todennäköisesti suhteemme rekisteröintiä juhlistetaan kunnon illallisella ravintolassa. Toinen tärkeä yhteinen juttu on matkustaminen, joten näin hyvän (teko)syyn sattuessa karkaamme varmasti myös matkalle. Hyvät kuvat häistämme ovat minulle myös tärkeä asia, mutta niitä täytyy miettiä vielä - mieluiten olisin itse kameran takana, joten jotakin pitäisi keksiä kun kuitenkin kuviin olisi suotavaa saada meidät molemmat.
  2. Olemme molemmat suunnilleen kolmikymppisiä, minä viimeistelen opintojani ja tuleva puolisoni on työelämässä. Alavalinnoillamme vakivirkoja on turha toivoa, mutta tähän asti töitä on riittänyt molemmilla. Omaa asuntoa ei ole, perhe koostuu lisäksemme kahdesta kissasta, ja muutosta tilanteeseen tuskin on tulossa.
  3. Meille avioituminen on kyllä vahvasti hyshys-osaston juttu. Häämme tulevat olemaan hyvin pienet ja epämuodolliset, ja turhan hössötyksen välttämiseksi pidämme hääsuunnitelmista matalaa profiilia mahdollisimman pian. Ajatus menna naimisiin salaa vaikka lounastauolla on sekin täysin mahdollinen, joten siksikin olemme ihan hiljaa asiasta.
  4. Cayenne

    Kihlajaiset?

    Kihlajaisperinne on minulle aika vieras, joten emme ajatelleet viettää sen kummempia kihlajaisia. Se sopii meille: kihlaus on meille molemmille ennen kaikkea keskinäinen sopimus, ei julkinen juttu, ja sormusten hankintakin saattaa jäädä väliin. Ollaan vähän huonoja muutenkaan juhlimaan erityisesti jostain syystä, kavereita ja sukulaisia kutsutaan syömään ja iltaa istumaan mieluiten ihan muuten vaan. Edit. Poistelin typoja
×
×
  • Create New...