Jump to content
Naimisiin.info

Suvi P.

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Suvi P.'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Saako kysyä mikä oli teidän vielä parempi idea?
  2. Aivan upea toadstool!! Todellakin erilainen ja tosi raikas! Jos saisit tekstitkin helposti esiin, niin minä ainakin olisin kiitollinen.
  3. Meidän häät ovat ensi talvena Tampereella ja mies kanssa ehdotti hevoskärryjä. Matkaa ei ole kirkolta juhlapaikalle kuin n. 1,5km. Mä en silti vaan oikein tykkää hevostelusta, kun ei ole ollenkaan meidän juttu. Mitäs muuta Tampereella mahtaa olla tarjolla? Tietäisikö joku vinkata?
  4. Kivoja ohjesääntöjä ja infoja olette tänne laittaneet, mutta minäkin kaipailisin tampereeksi juhlaohjesääntöä. Mahtaisiko jollakulla jo moinen löytyä?
  5. Hihii... Loistavia tekstejä olette tänne laittaneet! Me olemme olleet jo 8 vuotta yhdessä ja 6 vuotta kihloissa ja kaksi lastakin jo pyöräytetty, niin jotain vihdoinkin toisensa saaneet -osastoa tullee teksti olemaan (kunhan saan sulholtanikin asiasta kysyttyä). Olisiko jollakulla hyvää ideaa sellaisesta Tampereen murteella? Piti kysyä myös materiaaleista, et miten olette autokyltit tehneet ja miten ne ovat oikeasti näkyneet? Jotkut olivatkin siitä jo kertoneet, mutta lisää kokemuksia olisi kiva kuulla.
×
×
  • Create New...