JohannaMaria

Aktiivijäsen
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About JohannaMaria

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Tässä yksi ihanimmista Nina Lincolnin suklaa-juustokakku Pohja: 9 suurta grahamkeksiä (Digestive) 35 g voita Täyte: 200 g taloussuklaata 200 g Philadelphia-juustoa 150 g sokeria (1 2/3 dl) 1 tl vanilliinisokeria 2 kananmunaa 2 1/2 dl kuohukermaa Koristeeksi: Suklaata ja/tai pekaanipähkinöitä, kermavaahtoa Murenna keksit hienoksi tehosekoittimessa. Lisää sulatettu voi. Painele seos irtopohjaiseen kakkuvuokaan. Laita ensin pohjalle voipaperia niin kakku on helpompi irrottaa vuoasta myöhemmin. Sulata suklaa. Sekoita juusto ja 100 g sokeria keskenään. Lisää vanilliinisokeri. Erota kananmunista keltuaiset ja lisää ne juustoseokseen. Sekoita joukkoon suklaa. Vatkaa valkuaiset erikseen puhtaassa kulhossa kovaksi vaahdoksi. Lisää loput sokerista ja lisää seos juusto-suklaamassaan. Vatkaa kerma toisessa astiassa vaahdoksi ja lisää seokseen. Kaada seos vuokaan grahamkeksiseoksen päälle. Pidä yön yli pakastimessa. Ota kakku noin 1/2 tuntia ennen tarjoamista pakastimesta ja irrota reunat. Koristele suklaaraasteella, pekaanipähkinöillä tai kermavaahdolla.
 2. Hei! Lähetin sulle privaviestiin yhteystiedot. Leppoisaa Tapaninpäivää! Rouva JohannaMaria
 3. Juu. On kokemusta ja itsellekin tulee. Tosin ei noin pitkää.
 4. Heissan! Olen ollut pitämässä Turussa kaksia eri polttareita. Toiset olivat 8 vuotta sitten. Morsiammen ryösti kotoa Tampereelta kaksi neekeriä (mustat sukkahousut naaman peitteenä) ja kuljettivat hänet keskustaan. Siellä hänet vietiin Turun junaan ja toinen ryöstäjistä lähti seuraksi. Junassa morsiammella oli moniosainen kirjallinen psykologinen testi. Yötä morsmaikku seuralaisensa kanssa oli kaason luona. Seuraavana aamuna kokoonnuimme kaikki kaasolle ja päivä alkoi kuoharibrunssilla. Sen jälkeen morsmaikku puettiin smurffiksi (oli silloin suurta huutoa) ja harrastukseensa liittyen hän alkoi suorittamaan suunnistusta ympäri kaupunkia. Rasteilla oli aina joku pieni tehtävä. Päivä kului nopeasti ja rattoisasti kiertäessä aurinkoista Turkua. Illalla suuntasimme Turun Suunnistajien majapaikkaan Kaarinaan saunomaan ja yöpymään. Vietimme illan majapaikassa ja hauskaa oli. Viime toukokuussa olin pitämässä toiselle ystävälleni polttareita Turussa. Suurin osa osanottajista oli opettajia ja tuli muualta kuin Turusta. Suunnittelimme polttarit täysin sähköpostin välityksellä. Mistä meille kaikille iso plussa. Ei välttämättä onnistu kaikilta! Päivä alkoi morsiammen ryöstöllä anoppilasta ja jatkui Turussa. Skoolasimme Auran rannalla kuohuviiniä. Kävimme kahden tunnin risteilyllä Ukko-Pekalla. Risteilyn aikana söimme seisovassa pöydässä kalaisan lounaan. Oli muuten aivan ihanaa ruokaa! Risteilyltä matka jatkui Caribiaan, jossa sattumalta oli Popstars 2 laulukokeet. Morsian laitettiin jonoon ja käteensä hän sai kolmen kappaleen sanat, joista yksi piti esittää. Juuri ennen hänen vuoroansa tuli hänet hakemaan vaalea nainen, joka lopulta osoittautui vatsatanssinopettajaksi. Otimme kaikki osaa tunnille. Kivaa oli! (Nykyinen rouva harrastaa miehensä kanssa HoogieBoogieta, joten siksi vatsatanssia.) Sen jälkeen morsiammen matka jatkui hierontaan ja me muut hommasimme sillä aikaa ruokaa illan viettoon. Saimme morsiammen tädin talon käyttöömme. Teimme porukalla ruokaa ja illan ohjelmassa oli erilaisen tehtävärastien suorittaminen. Loppuillasta saunottiin, tehtiin morsiustaiat ja pulikoitiin uima-altaassa. Nämä molemmat polttarit olivat rauhalliset, mutta mukavat. Kumpikin morsian oli toivonut ettei joutuisi myymään mitään kadun varteen tai pukeutumaan mitenkään iljettävästi. Toivottavasti tarinoistani oli sinulle yhtään apua!
 5. Heissan! Me ainakin tullaan printtaamaan kutsujien nimet tietokonetekstinä ihan kuten muukin kutsuteksti.
 6. Juhlatalo Kontula Sahalahdella http://www.kangasala.fi/sivistys/kontula.html
 7. Pakko todeta... VOIHAN ANOPPI! :-/
 8. Tää on niin huvittava, ja persoonallinen! ;D ;D ;D JohannaMaria
 9. Juu, näin on. Sisään tullessa musiikki voisi olla tunnelmallisempaa. Ehkä hiukan romanttista ja rauhallista. Lähtiessä musiikki voi olla jo paljon mahtipontisempaa ja iloista. Onnea musiikin valintaan! JohannaMaria
 10. Aivan ihana idea! ;D ;D ;D
 11. Olimme kesällä herra M:n kanssa ystäväni häissä, jossa tietokilpailu toteutettiin heti alkupäässä juhlaa ikään kuin alkulämmittelynä ennen ruokaa. Leikin varjolla hääparin ystävät ja sukulaiset ikään kuin tutustuivat "oikeasti" hääpariin. Juhlapaikan nurkkiin oli laitettu A-, B- ja C-kirjaimet. Kaikkia juhlijoita pyydettiin nousemaan pystyyn ja vastaamaan kädelllä viittaamalla oikeaksi katsomaansa kirjaimeen. Kaaso ja bestman esittivät vuoronperää kysymyksen ja kolme eri vastausvaihtoehtoa. Kun vastaus sanottiin ne joutuivat istumaan, jotka vastasivat väärin. Kysymykset vaikeutuivat leikin edetessä. Lopulta seisomaan jäi vain yksi, joka palkittiin aploodein ja pienellä muistolla. Hän tunsi hääparin meistä kaikista juhlijoista parhaiten. Mielestäni oikein kiva leikki!
 12. Kuulostaa tosi LOISTAVALLE idealle! Taidamme alkaa muokkamaan ideoita.. Onpahan sukulaisilla sitten jotakin ihmeteltävää ja puheenaihetta oudompienkin ihmisten kanssa..ja miksei viihdykkeenäkin. Taidamme laittaa sinne ainakin tietoa vihkikirkosta, juhlapaikan historiaa, historiaa ja juttuja meistä ja molempien suvuista, sisarusten muisteloita meistä pieninä, tenaville jotakin ja jos vaan netistä jotakin löydän niin huumorijuttuja mukaan...Ai niin ja päivän sää ja sarjakuva on pakko löytää! ;) Katsotaan nyt mitä saadaan aikaiseksi. Meikäläinen taitaa olla päätoimittajana, mutta herra M auttanee varmasti. Olisi kiva jos lehden saisi muokattua muistuttamaan vanhaa sanomalehteä...
 13. Hmm...mielenkiintoisia näkökulmia. En itsekään kannata "kerjäämistä". Vuosien varrella olen ollut itse keksimässä häihin ryöstöjä ja useinmiten morsian on saatu takaisin ihan kivoilla pienillä tehtävillä; keksiä runo, kerätä puuttuvia sanoja rakkaudentunnustukseen tai vaikka tanssia break dancea. Pääasia on ollut, että koko hääväellä on ollut velvollisuus auttaa sulhasta samaan morsian takaisin ja tehtävät eivät ole olleet sulhaselle tai morsiamelle ylitsepääsemättömän vaikeita. Alkupäässä kirjoitettiin, että vieraat eivät aio ottaa häihin rahaa mukaan. Tänä päivänä ei enää ole itsestään selvää, että juhlaväelle kustannetaan onnittelumaljaa enempää alkoholijuomia. Useimmissa juhlapaikoissa on A-oikeudet ja se tarkoittaa sitä, että paikanpäällä on baari, jossa juhlaväki voi ostaa mieleisiää juomiaan omalla rahalla. Poikkeuksiakin löytyy.. Olen suvusta, jossa on ollut viime vuosien aikana useita sotilashäitä ja niissä perinteisiin kuuluu, että sulhasen kurssi- tai työkaverit järjestävät häissä morsiammenryöstön. Perinteisiin kuuluu, ettö sulhanen kerää juhla-asuunsa kuuluvaan miekkaan seteleitä lunnaiksi ryöstäjille. Tämän lisäksi saattaa olla muitakin tehtäviä. En sitten tiedä olemmeko mitenkään äveriäänpää sukua, mutta kun sulhaset vitsin keralla kiersivät ..niin kyllä useinpien kukkarosta jokunen lunnas löytyi. Rahoilla parit ostivat itsellensä jonkun pienen muiston.
 14. Hei! Tässä yksi ihanimmista. Saden By Your Side By Your Side lyrics by Sade You think I'd leave your side baby? You know me better than that You Think I'd leave you down when you're down on your knees? I wouldn't do that. I'll tell you you're right when you want... Oh Oh oh-oh-oh-oh And if only you could see into me... Oh when you're cold I'll be there to hold you tight to me When you're on the outside baby and you can't get in I will show you, you're so much better than you know When you're lost, and you're alone and can't get back again I will find you darling, and I'll bring you home And if u want to cry I am here to dry your eyes, and in no time you'll be fine..... You think I'd leave your side baby? You know me better than that. Think I'd leave you down when you're down on your knees? I wouldn't do that I'll tell you you're right when you want Oh, oh If only you could see into me.... Oh when you're cold I'll be there to hold you tight to me, baby. Ohh when you're alone I'll be there by your side baby, by your side baby. Oh when your cold I'll be there to hold you tight to me, to me baby. Ohh when you're alone I'll be there by your side baby.
 15. Pidän sormusta sormessa aina. Ja mitä luultavimmin vihkisormustakin tulen pitämään aina. Korkeintaa otan sormuksen pois sormesta kun teen jotakin likaavaa..leivon, teen puutarhatöitä tmv.