tirpinen

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About tirpinen

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä on lähestymässä ensimmäinen hääpäivä? Olisi mukava kuulla kuinka teillä on juhlistettu/muistettu ensimmäisenä hääpäivänä? Ja miksei useammankin vuoden hääpäiviä viettäviä olisi mukava kuulla .
 2. Olemme miettineet porukalla kivan laulun ja siihen muuttaneet laulunsanat. Sitten olemme saattaneet keksiä kyseiseen lauluun leikkiä mukaan johon osallistuu koko polttariporukka, morsiusparin lisäksi. Ketään emme ole koskaan nolanneet, meillä on todellakin aina ollut hauskaa.
 3. Rakas ystäväni vihitään toukokuussa avioliittoon maistraatissa. Kunnia on saada olla kaasona Olisko kellään mitään ihanaa runoa tms luettavaksi maistraatissa?
 4. Meillä näin... Vanhemmat kättelivät ja toivottivat vieraat tervetulleeksi kirkossa. Hääpari kätteli ja otti onnittelut vastaan juhlapaikalla.
 5. Ehdottomasti olen tyytyväinen, itsehän sen olen valinnut . Sormus on valkokultaa, missä viisi timanttia. Sopii hyvin kihlasormukseni kanssayhteen.
 6. Meillä ostettiin autoon uudet renkaat . Osa rahoista on säästössä ja odottelee mahdollista tulevaa häämatkaa.
 7. Meillä tanssittiin häävalssina Finlanderssin Sen oikean olen löytänyt. Meniköhän kappaleen nimi ihan täysin oikein... Alunperin mietittiin Apulannan Romanssia. Mutta kun tanssitaitoisia ei juurikaan olla päädyttiin "normaaliin" valssiin.
 8. Kauanko on mennyt häistä aikaa että saitte kiitoskortit postiin?
 9. Minä ostin kaasolleni Nomination ranneketjun ja siihen sydämen kuvamaan ystävyyttämme
 10. Meidän häissä oli polttarikansion luovutus. Polttarijengi oli keksineet pienen mutta mukavan ohjelmanumeron. Kansiossa ei ollut mitään/ketään nolaavia kuvia. Toki itsehän sitä kansiota häissä ei ehdi tarkemmin katsoa. Pikaisesti vilkaisee läpi ja kansio kiertoon. Minusta ihana idea . Olemme pitäneet kavereideni traditiona kysesistä tapahtumaa häissä . Samaisen ohjelmanumeron yhteydessä oiva tapa kiittää kaasoa ja bestmania. Ja toki myös kiittää koko jengiä onnistuneesta illasta.
 11. Mieheni työkaverit olivat vieraina häissä. Oma työyhteisöni on niin iso että sieltä ei kutsuttu ketään. Ihanat työkaverini kuitenkin muistivat vaikkeivat päässetkään juhliin . Itse muistin työkavereitani viemällä täytekakun töihin.
 12. siis niinkuin otsikkokin kertoo. Kirjoitelkaa "reseptejä" erilaisista booleista... Me ollaan Tallinan puolelta haettu kirkkaat viunakset. Olisi kiva kuulla minkälaisia "sekoituksia" olette booliin laittaneet
 13. Meillä vihkiminen klo 16.00
 14. Minulla työyhteisössä on n 20 työkaveria. Päätin etten omasta työpaikastani kutsu ketään, vaikka työkaverit ihania onkin. Vieras lukumäärä on jo nyt niin iso 140 lapset mukaan lukien. Mieheni työpaikalta tulee kolme-neljä.
 15. Me haluttiin tietyn väriset puvut kaasoille. Se sopi hyvin kaasoille, koska värit oli molemmille mieluisia. Alunperin oli tarkoitus että puvut tehdään itse ja me kustannamme ne. Sitten toinen kaasoista, siskoni löysi valmiin puvun, josta kustansimme osan. Ja toinen kaasoistani myös löysi valmiin puvun, hänelle myös kustansimme osan. Kaasot saavat pitää pukunsa itsellään. Bestmanille vuokraamme puvun.