safrane

Morsian
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by safrane

 1. Samoja asioita täälläkin mietiskellään. Olisi tosiaan kiva kuulla kokemuksia, jos jollain olisi kerrottavaa.
 2. Meillä oli kaason kanssa yhdessä vaiheessa puhetta ainakin kumikanasta. En tiedä, tuleeko se ihan tosiaan sitten mun hameen alle.. Olishan se ihan kiva.
 3. Taskukirjat on aivan mainio idea! Eipäs tollastakaan tullu ajatelleeksi.. Kiitos kovasti!
 4. Olisiko kellään hyvää ideaa, millä saisin yhden stressin pois mielestä pyörimästä? Kyse on nimittäin lasten puuhapussista. Meidän häihin näillä näkymin olisi ilmeisesti tulossa kolme lasta. Vanhin on 11 vuotias poika. Keskimmäinen 6 vuotias tyttö. Nuorin olisi muutamaa kuukautta vajaan 3 vuotias. Tällainen ikäjakauma aiheuttaa harmaita hiuksia. Selkeästikään 11 vuotias poika ei ole kiinnostunut samoista jutuista kuin 3 vuotias. Ainoa vaihtoehto lienee kasata jokaiselle lapselle omanlainen pussi? Käytiin tänään ostamassa värityskirja, josta olisi tarkoitus juhlapaikalle valmiiksi skannata värityskuvia irtopapereille. Jokaiselle puuhapussiin oltaisiin työntämässä omat puuvärit (toisaalta.. Mitä alle 3 vuotias tekee puuväreillä??). Lähinnä päänvaivaa aiheuttaa tuo vanhin poika. Mistä tuon ikäiset pojat tykkää? Kun olis kiva, että se löytäis puuhapussista oikeesti jotain mielekästä, eikä mitään sellasta, mikä on selkeesti tarkotettu huomattavasti pienemmille. Kelattiin miehen kanssa, että löytyisiköhän mistään jemmasta niitä sellasia pieniä pattereilla toimivia pelejä, missä on se pieni näyttö itsessään, mutta ei varmaan sellasia ainakaan löydy enää mistään.. Ainakaan sellasia, jotka jopa toimisi.. Näistä lapsista ei varmaan edes ole oikein seuraa toisilleenkaan, kun ovat niin eri ikäisiä..? Tää juttu on hankala mulle. Kaikki ideat tervetulleita!
 5. Eihän tähän voi antaa mitään yksiselitteistä vastausta, riippuu niin monesta asiasta! Kyllähän varmaan useimmat suomalaiset olettavat hääkutsun saatuaan, että alkoholitarjoilua on tiedossa, ellei toisin kutsussa mainita. Myönnän, että itsekin hölmönä olettaisin, vaikka eihän se mikään itsestäänselvyys olekaan. Tämä siitäkin huolimatta, että en ole mikään alkoholin ylin ystävä ja itse en todellakaan sitä tarvitse. Tällaiset olettamukset lienee peruja siitä, mitä itse olen nähnyt ja mihin "tottunut". Kenen juhlat sitten alkoholin puuttuminen pilaa, kenen juhlia taas ei. Mielestäni pelkästään tällaisen keskusteluaiheen olemassaolo todistaa kaikkien olevan varsin tietoisia tästä useaan otteeseen mainitusta tosiasiasta, että suomalaisethan pääasiallisesti ON alkoholiin menevää kansaa ja monessa tilanteessa nimenomaan viihtyvyys voi olla kiinni siitä. Jo pelkästään tästä syystä meidän häissä tullaan tarjoilemaan alkoholia. Tarkoitus ei kuitenkaan ole juottaa jengiä kaatokänniin. Aloin tässä juuri kelaamaan näitä ihmisiä tässä keskustelussa, jotka eivät tarjoa häissään alkoholia rahansäästösyistä.. Jos valtaosa vastauksista taipuu siihen suuntaan, että kyllä, alkoholin puuttuminen voi pilata juhlat, niin harkitsetteko siinä tapauksessa sittenkin alkoholin tarjoilua?
 6. Kiitos paljon Loopie ja m.crane! Tosi hienoa, kuulostaa hyvältä! Näinhän minäkin siis teen! Suuren suuri ahdistuksen aihe on nyt sitten minimoitu.
 7. Yhtä olisin kysellyt. Kun olette olleet yhteyksissä pitopalveluihin, kuinka tarkkaan teillä on ollut tiedossa se, mitä haluatte häissänne tarjoiltavan? Meinaan, kuinka pyytää eri pitopalveluilta tarjousta, jos ei itsekään oikein tiedä tarkkaan, mitä haluaisi tarjottavan? Jotain ratkaisua tähän...? Kiitos jo etukäteen!
 8. Mun mielestäni ainakin tuo kuulostaa tosi hyvältä! Ei mulle ainakaan tulisi tollasesta mieleen mikään pihistely, todellakaan!
 9. Mielestäni ei ole epäkohteliasta olla kutsumatta. Tai no niin. Toki sekin voi riippua siitä, jos on läheisempiäkin työkavereita... Mieheni on ollut työpaikassaan jotakuinkin kuusi vuotta ja auttamattakin siinä ajassa monet työkaverit ovat hänelle käyneet läheisemmiksi. Kysyin mieheltäni, että mitä tehdään hänen työkaverien suhteen, ja mieheni on sitä mieltä, että ainoastaan yksi näistä hänen työkavereistaan saa meiltä kutsun. Olen tätä välillä miettinyt, että mitähän hänen muut "lähemmät" työkaverit tykkää, mutta eipä kai siinä sitten mitään. Tämä kyseinen työkaveri perheineen, joka kutsutaan, on sinänsä tuttu mullekin. Ei nyt sen kummemmin, kuin juuri mieheni kautta. Ollaan joskus käyty heillä kahvittelemassa, jne. Itse siis ainakin olen ihan mielissäni jos innostuvat tulemaan.
 10. Eikös Utissa ole joku seurantalo tai vastaava?
 11. Tämä ei kai mitenkään liity asiaan, mutta sanompa silti. Meillä isäntä oli sitä mieltä alkuun, ettei pitäisi kihlasormusta. Tämä siis ennen kuin kihloja oli edes ostettu. Kuitenkin, kun ostimme kihlat, hän otti sormuksen sormeensa, eikä tietääkseni kertaakaan ole ottanut sen jälkeen sormusta pois sormestaan. Vihkisormusta hänelle ei tule kuitenkaan. Sen hän on päättänyt jo aikoja sitten.
 12. Minä en vielä ole tehnyt kaasopyyntöä, vaikka tämä henkilö miehineen oli ensimmäinen, joka kuuli lukkoon lyödystä hääpäivästämme. Kuitenkin pyydän häntä kaasoksi vasta sen jälkeen, kun vanhemmille on ilmoitettu asiasta ensin. Tämä siis tapahtuu tässä tulevan kuukauden sisällä.