Syksymorsian-10.10.09

Morsian
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Syksymorsian-10.10.09

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Riihimäki
 1. Meillä kaaso ei maksa itse kampausta, koska anoppini on kampaaja ja laittaa siis kaasoni hiukset hääpäivänä Meikin laittaa itse ja puvun maksaa myös itse. Kaason rannekukka menee meidän pussista.
 2. Yksi kaaso joka on siskoni ja yksi bestman joka on poikamme kummisetä ja mieheni hyvä ystävä
 3. Tässä muutamia "normaalista poikkeavia" juttuja meidän tulevissa häissä: Osaan näistä saatu ideat täältä naikkareista. Ei tylliruusuhääkarta, vaan pöytämme takana on tuikkusermi, jossa on 32 tuikkua (sopii syksyiseen hääteemaan, kun muutenkin käytetään tuikkuja koristeluissa) Kakkutelineenä toimii erikorkuiset puupölkyt. Ei puheita, lukuunottamatta kaason ja bestmanin maljapuhetta. Vieraista otetaan kuvat heidän saapuessaan juhlapaikalle, kuvat liimataan illan aikana vieraskirjaan ja oman kuvan kohdalle kirjoitetaan sitten terveiset hääparille.
 4. Minä myös otan miehen nimen. Pojallammekin on miehen sukunimi, joten mielestäni on mukavampi että on sitten koko perheelle sama nimi.
 5. Minäkin kaipailisin vinkkejä! Meillä häät on syksyllä ja kuvat tarkoitus ottaa ulkona.
 6. Minäkin olen päätynyt antamaan kuvia sulholle huomenlahjaksi Häihimme tulee kuvaamaan hyvä ystäväni joka on ammatiltaan valokuvaaja ja hänen kanssaan otamme sitten myös nämä huomenlahjakuvat. Ajattelimme ottaa kuvat ulkona (kunhan keksitään paikka missä ei ole ylimääräisiä silmäpareja ) ja valmiista kuvista kokoan sitten kalenterin.
 7. Meillä kaasolle tulee punaisista ruusuista tehty rannekukka, samantyyppinen on myös bestmanin viehe.
 8. Puen kaason avustuksella hääsviitissämme kampauksen ja meikin jälkeen. Samalla saa sitten sinne vietyä vaihtovaatteet seuraavaa päivää varten. Hotelli jousti sen verran, että saadaan sviitti käyttöön klo 13 (norm 14) joten hyvin riittää aikaa pukeutua, kun vihkiminen on kello 15 ja hotellilta matkaa kirkolle noin kilometri
 9. Meillä vastaanottajana on minun äitini, vaikka ensin olinkin suunnitellut tätä hommaa kaasolle.
 10. Haha, tää on loistava! Meillä mies on autonkorjaaja, joten erittäin potentiaalinen vaihtoehto meidän hääautoon!
 11. Mulle tulee yksi kaaso, joka on rakas siskoni
 12. Meillä lähtee kutsut koko perheelle, eli myös lapset ovat tervetulleita. Juhlaohjesääntöön kuitenkin kirjoitimme "perheen pienimpien juhlavieraiden toivotaan poistuvan n.klo 20, jonka jälkeen juhlaa jatketaan aikuisvieraiden kesken." Eli toisinsanoen kun pöperöt ja kakut on syöty, niin lapset lähtee kotiin. Ja sitten tuodaankin boolimalja pöytään
 13. Meillä häät lokakuussa ja esteiden tutkinta mennään tekemään loppukesästä, eli varmaankin elokuussa.
 14. Me nukumme häitä edeltävän yön eri paikoissa ja yhteistuumin päätettiin, että toisemme nähdään sitten vasta alttarilla Kuvat otetaan sitten matkalla kirkolta juhlapaikalle (ulkokuvaus).