Jump to content
Naimisiin.info

PantteriPioni

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

PantteriPioni's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei, meille tulee koriste, jossa morsian ja sulhanen istuvat niin että sulhasen jalat ovat suorina ja morsiamen jalat ovat siten, että ne tulevat kakun reunan yli. Tykättiin molemmat tosi paljon siitä. Meidän piti saada se toisesta paikasta, mutta siinä tulikin ongelma. Löydettiin lopulta sama koriste Englannista. Sulhanen tilasi sen perjantaina, soitti vielä liikkeseen, että ehtiikö se. Koriste tuli eilen. Voin siis lämpimästi suositella tätä paikkaa: http://www.somethingborrowedandsomethingblue.co.uk/ Koristeen hinta oli 28.80 £ ja postikulut 14.99 £. Tämä oli Royal Mailin palvelu. Meillä on häät siis sunnuntaina, siksi oli vähän kiire.
  2. Hirveitä kokemuksia . Tästä syystä omilla kaasoillani ei ole juuri mitään hommia. Kerroin jo tuolla toisessa topicissa, että oma kaaso ei aloittanut polttareiden järjestelyä ennen kuin oli jo liian myöhäistä, niin että ne tulevat nyt häiden jälkeen. Ja polttarit siis olivat hänen ainoa hommansa ja apua olisi ollut saatavilla. Mutta ei mua nyt niin haittaa ja pidän hänestä edelleen tosi paljon, enkä ole asiasta kiukutellut. Olen jo kiitellyt muita, jotka osallistuvat häiden sujumiseen. Ystäviä en ole juurikaan nakittanut vaan hommissa on ammattilaiset. Seremoniamestarina on kaveri ja toinen kaveri on luvannut oikoa laahuksen, ennen kuin kävelen alttarille .
  3. Hei! Omiksi kaasoikseni valitisin siskoni ja todella läheisen ystäväni. Häissä ei ole ollut juuri hommia, koska olemme avomiehen kanssa hoitaneet kaiken itse. Täältä kun on lukenut ja muualtakin kuullut kaasojen kokemuksia niin en halunnut, että minusta tulee vaivaa. Ei meillä oikeastaan ole ollutkaan juuri mitään, jonka olisi voinut nakittaa toiselle . Toisia morsiamia haluaisin neuvoa, että toki valitaan läheisiä kaasoiksi, mutta kannattaa myös miettiä, onko toisella aikaa ja missä asuu. Oma sisar asuu usassa, joten hän ei tietenkään ole voinut kauheasti olla mukana. Toinen asuu toisella paikkakunnalla ja näin jälkikäteen ajateltuna ei ollut paras valinta kaasoksi, vaikka on ihana ihminen ja minulle tosi tärkeä. Ainoa homma, joka hänellä oli, oli kutsua polttariporukka kokoon. Hän ehdotti asiaa itse, en siis hänelle nakittanut polttareita. Nyt ne tulee vasta häiden jälkeen, kun kaaso ei saanaut aikaiseksi ennen kuin viime tipassa. Mainitsin hänelle asiasta ihan ystävällisesti, kun toinen kaveri kysyi polttareista. Sanoin, että voi hyvin antaa homman jollekin toiselle ja laittaa s-postilistalle vain viestiä, että ehtisikö kukaan hoitaa. No, ei ole maailman vakavin asia, eikä meillä ole välit poikki . Pidän häntä yhä tosi hyvänä ystävänä. Mutta siis valitkaa kaasoiksi ihmisiä, joilla on aikaa ja kiinnostusta hommaan.
×
×
  • Create New...