Rixa

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Rixa

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Hirvilammesta vielä: meillä kaikki sujui loistavasti kesällä 2004 ja Nicin kohdalle sattuneita ikäviä kömmähdyksiä ei tapahtunut. Tarjoilu oli hyvää ja sujui jouhevasti, kattaukset olivat kunnossa. Kaiken kaikkiaan en valittamista löytänyt. Ja päällimmäinen kakkukin löytyi seuravana aamuna jääkaapista, kun unohdimme sen illalla ottaa mukaamme. Tämä siis meidän kokemuksemme. Ihana paikka ja kaunis! Takasi meille elämämme ihanimman päivän!
 2. Hirvilammella juhlimme kesällä 2004. Paikka oli mahtava hinta-laatusuhde kunnossa: ruoka hyvää, siivous, pöytäliinat yms talon puolesta ja henkilökunta mukavaa ja yksinkertaisesti vaan täydellinen paikka. Kaikki toimi ihanan jouhevasti ja mistän ei tarvinnut tapella. menuakin sai rukkailla mielensä mukaan.
 3. Turkulaismorsioille tiedoksi: [glb]Häämusiikin kuuntelutilaisuuksia [/glb]järjestetään toukokuussa ainakin Mikaelin kirkossa 9.5.(en muista kellonaikaa) ja Tuomiokirkossa 11.5. klo 19.
 4. Täällä myös Turussa vihittävä ja kakskerrassa samoin kuin Viiveli! Alunperin olen turkulainen, asunut välillä Tampereella 11 vuotta ja nyt olen taas turkulainen. :
 5. Miulla on L'eau D'issey, Issey miyaken suunnittelema kevyt ja raikas tuoksu. Ainakin näillä näkymin. ;D
 6. Meillä ei ainakaan hankita. 8)
 7. Kälyni ystävä tekee meikkini, ainakin näillä näkymin... On ilmeisesti lähes ammattilainen. Teki kälylleni ainakin upean häämeikin!! 8)
 8. Just vihkastu! Sen näin ollessamme häävieraina Lappeenrannassa.
 9. Koskien tuota 50 euron lahjaa, niin olen Lizan ja Marzien kanssa samoilla linjoilla. Naurettavaa olisi, jos tulevilta appivanhemmiltani saisimme 50 euroa kuoressa, koska jo pelkästään kihlajaislahjaksi saimme aaltomaljakon. Tilanne riippuu kuitenkin näkemyksistä, mikä on paljon ja mikä vähän. Luulisi kuitenkin, että avioituvalle pojalleen löytyisi annettavaksi jotakin, jolla on vähän enemmän tunnearvoa.
 10. Olen samaa mieltä, että Hirvilampi saattaa näyttää tyhjältä 30 hengelle. Se muuten on varattu jo ensi kesäksikin lähes kokonaan, eli perjantai häät ovat mahdollisuus, jos ensi kesänä siellä haluaa häät järjestää. Muuten ihana paikka, koska mahdollisuudet sekä sisä, että ulko oleskeluun, siisti ja samaan aikaan sekä vanha- että uudenaikainen. paikan hintaan kuulu siivous, liinat ja muuta järjestelyä lisäksi paikan omistaja sanoi omaavansa myös rekvisiittaa häitä varten(?) (Varasimme sen kesäkuun alussa ensi vuoden häihimme, silloin kaksi viikonloppua ensi kesältä enää vapaana...)