Brandine

Morsian
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Brandine

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 08/17/85

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere

Recent Profile Visitors

292 profile views
 1. Voi, olisikin kengänkokoni 35. Jalkani on kokoa 32, enkä tiedä lainkaan, mistä alkaisin hääkenkiä etsiä, sillä ajatus barbilenkkareista tai lasten ballerinoista ei kiinnosta erityisemmin. Olisiko kenelläkään vinkkejä?
 2. Itsekin olen miettinyt kahta pukua. Jos ensimmäinen puku on aika rohkea, onko outoa, mikäli toinen puku on suhteellisen lyhyt vai pitäisikö valita konservatiivisempi vaihtoehto?
 3. Minua ahdistaa, kun meillä ei ole mitään hajua, mitä vihkisormuksissa tulee lukemaan. Kihloja meillä kummallakaan ei ole. Tahtoisin saada kaiverrukseen jonkin persoonallisen jutun, sillä en ole lainkaan lässynlässynlääihminen. Mitään kultarakashanipöö-tekstiä en siis tahdo. Luulen, että päädymme pelkästään avioitumisen päivämäärään. Jos saan sen sormuksen, jonka tahdon, on huoleni aiheeton: kyseiseen sormukseen ei pystyne kaivertamaan timanttien määrän vuoksi.
 4. En tiedä oliko kysymys osoitettu minulle, mutta vastaan silti. Ajattelin hankkia sormuksen Diamond Idealsista. Kiven laadusta en tässä vaiheessa osaa sanoa mitään, sillä vaihtoehtoja on noin 150. Kaiken lisäksi minun täytyy myöntää, että sormussanasto on minulla pahasti hukassa. Olen tänään ollut yhteydessä Diamond Idealsiin, jotta saisin jonkinlaista konsultaatiota ja apua keskellä olevan timantin valintaan. Pystyn varmastikin hieman myöhemmin vastaamaan kysymykseesi siis asiantuntevammin kuin nyt. (Ideaalitilanne toki olisi, että pääsisin Diamond Idealsiin paikan päälle, mutta mies ei oikein innostunut reissusta Yhdysvaltoihin. Mun pitäisi New Yorkiin kyllä päästä jo sen vuoksi, että saisin sovittaa ihailemiani Pnina Tornain pukuja.) Menee OT:ksi, mutta onko joku tilannut netistä vihki-/kihlasormuksensa? Millaisia kokemuksia teillä siitä on?
 5. Mies ei tiedä tästä vielä mitään, mutta päätin tuossa viisitoista minuuttia sitten, että tämä tulee olemaan sormukseni: Hintaa tuolle ihanuudelle tulisi yhteensä noin 3600 euroa. Sormus on 18K valkokultaa, keskellä oleva timantti tulisi olemaan 1.000ct, sillä suurempaan ei taida olla varaa.
 6. Olen kyllä sen verran anonyymisti esittänyt asiat, etten näe asiassa ongelmaa, eivätkä kaasonikaan.
 7. Halterneck ei välttämättä ole hyvä vaihtoehto, sillä pyöreämmällä kaasolla on melko kapeat hartiat, eikä halter siis oikein imartele. Pohdin tällaista Priscilla of Bostonin pukua eräänä vaihtoehtona: Visioin tuon mustana. Luulisin, että kyseinen puku voisi sopia pyöreämmällekin, mikäli alusvaatteet olisivat oikeanlaiset. Tämän kaason suurin ongelma-alue on siis alavartalo, ei vatsa, joten tuo voisi laskeutua ihan tosi nätisti.
 8. Siis tavoitteena on saada kaikille kauniit ja istuvat puvut, tarvittaessa puvut voidaan teettää. Olen valmis kuluttamaan rahaa kaasojen mekkoihin reilusti, sillä minulle on tärkeää, että heillä on hyvä ja tyylikäs olo. Ajattelin, että voisimme käydä sovittelemassa kaasojen pukuja ennen kuin alan metsästää omaani, sillä olen sen verran "normaalivartaloinen", ettei malli välttämättä tuota suuria vaikeuksia - minun pukuni voisi siis matchata kaasojen pukuun. Miltäköhän empirelinjainen puku näyttäisi? Silmääni viehättää esimerkiksi tämä puku: Muoks: Ja ei, mieleeni ei tulisi pukea kaasoille pastellisävyisiä kermakakku-unelmia, jotka on tehty ohuesta satiinista ja paljastavat joka ikisen muhkuran.
 9. Itselleni olisi ainakin ihan ok, jos miehen polttareissa strippari olisi - en edes ymmärrä, kuinka voisin siitä mustasukkainen tai vihainen olla. Hirveämpää olisi, jos omissa polttareissani tehtäisiin jotakin ylitsevuotavan mautonta, esimerkiksi jos minun pitäisi pukeutua hoitsuksi ja myydä jotakin. En odota mitään jäykistelymeininkiä, enkä tahdo tavata miehen polttariporukkaa illalla, mutta mitään junttitouhua en siedä.
 10. Lähtökohta on siis se, että tahdomme kaasoille samanlaiset puvut. Minulla on kolme kaasoa, jotka kaikki ovat saman pituisia. Kaksi heistä on hyvin hoikkia, kun taas kolmas painaa hieman yli sata kiloa. Onko kenelläkään ehdotusta sen suhteen, millainen puku sopisi sekä isolle että pienelle kaasolle? En tahdo, että tämä kolmas kaaso joutuu ottamaan erilaisen puvun kuin muut tai kulkemaan hänelle huonosti sopivassa mallissa vain kokonsa vuoksi.
 11. Me maksamme kaasojen (ja bestmanin) puvut, sillä tahdomme pukujen olevan yhteneväiset. Yhdessä tietysti kaasojen kanssa asut valitaan, mutta tavoitteena on saada kaikille samanlaiset puvut.
 12. Kuinka paljon olette budjetoineet kaason/bestmanin lahjoihin? Itselläni ei ole nimittäin mitään käsitystä siitä, minkä summan arvosta heitä on sopivaa muistaa.
 13. Itselläni ei ole lainkaan kihlasormusta, vaan minulle tulee pelkästään vihkisormus. Myöskin miehelle tulee (traditioista huolimatta) vihkisormus kihlasormuksen sijaan. Olemme budjetoineet minun sormukseeni noin kolmetuhatta euroa, miehen sormukseen parituhatta. Tiedän sormuksesta vain sen verran, että tahdon jotakin suurta ja epäkäytännöllistä. Häihin on vielä runsaasti aikaa, mutta tahdon shoppailla sormuksen ennen hääpukua, sillä tahdon sormuksen sopivan pukuun.
 14. Nyt näyttää siltä, etten ainakaan Suomesta saa haluamani kaltaista pukua (tosin visioni ei ole aivan selkeä vielä) valmiina, joten teettäminen lienee järkevin ratkaisu. Millaisia kokemuksia teillä on puvun teettämisestä? Saitteko haluamanne? Suurin ongelmahan siis lienee, etten tiedä miltä tietyn mallinen puku päälläni näyttää, joten pelkään puvun osoittautuvan täysin vääränlaiseksi vartalolleni. Onko joku joutunut pettymään pukuunsa totaalisesti? Mikäli teetettyyn pukuun päädyn, odotan ihmettä: jos puku teetettäisiin suoraan kuvasta, odottaisin, että se näyttää täysin samalta.