Jump to content
Naimisiin.info

Elsa_Matilda

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Elsa_Matilda kaikki viestit

  1. Meillä oli yksinkertainen lasinen sydänaihio jossa meidän etunimien kirjaimet ja hääpäivä sisällä. Erikoiseksi sen teki se että mieheni teki sen itse Ammatiltaan hän on lasinpuhaltaja
  2. Elsa_Matilda

    Makarooni salaatti ???

    Heippa! Kokeilkaapa joskus majoneesin tilalle valmista salattikastiketta. Itse harrastan paljonkin tuota makaroonisalaattia eri variaatioilla, mutta vuosikaudet käytin majoneesia. Nyt kokeilin salaattikastiketta ja kermaviiliä, oli todella virkitävä muutos!
  3. pääruuaksi lohikeitto ja kahdelle(105:stä) kala-allergikolle ja vegeille joku kasvissoppa lisäksi ruisleipää ja karjalanpiirakoita & munavoita lopuks kakku ja kahvit Meidän menu oli juuri tuo saaristolaislohikeitto, alkusalaattina merellinen salaatti ja suomenlinnan juhlavuoden leipä, kakku ja kahvi. Moni vieras kiitteli oivallista ruokavalintaa kun juhlittiin suomenlinnassa. Vaikka keitto olikin tehty juhlavammaksi ja saalaatissa oli mustekalaa jäi lopulta koko homman hinnaksi 9000mk/100hlö, sisältäen onnittelumaljan ja ruokajuomat viini/olut/maito/vesi/mehu. Ja vaikka nyt onkin vaatimattomanpi kuin pitkät menut niin kyllä silti oli maittava ja juhlallinen ruoka, suosittelen ???
×
×
  • Create New...