Jump to content
Naimisiin.info

tiara-10

Morsian
 • Posts

  145
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tiara-10's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Ei siis puvun väri vaan tietenkin alla olevan liivin... Se se oli mikä meni persiillen... Ilmeisesti muut värit loppu liikkeestä niissä koossa. Että sellanen homma. Kiva pikku marinaviesti näistä samperin satuhäistä
 2. Ihan järjetön juttu. Häihin on kuukausi jäljellä ja hommaa suunniteltu kaksi vuotta. Nyt kuitenkin ollaan siinä tilanteesa että kuukautta ennen häitä meillä ei enään ole juhlapaikaa, ruokaa, iltajuomia tai rahaa niihin, ohjelma, esteettömyystodistus, tanssitaidot, kyltit, somistukset uuteen mahdolliseen paikkaan, kuljetukset, morsiusneitojen, sulhaspoikien ja kaason puvut, musiikki tai bändi tai Dj, sormukset, hääyöpaikka... Mitähän muuta. Kun hääpaikka meni alta koko homma alkoi sortua kuin korttitalo. Kaikki säästöt on jo huvennut muihin juttuihin ja ei aavistustakaan mistä repästään loppuun ylimäärästä näin pienellä aikataululla. Kutsut meni jo sillon kun homma oli vielä hoidossa ja meillä on tulossa melkein kaikki kutsutut eli melkein 80 henkilöä juhlimaan vaikka ei ole edes juhlapaikkaa enää! Hääpuku ja kuvaaja on, sekä kirkko. Eli tässä vaiheessa peruutuskin tuo kustannuksia jokatapauksessa. Jotenkin se että mies meni bestmanien kanssa kokeilemaan pukuja ja omaalotteisesti laittoi varausmaksun täysin väärästä puvusta katkaisi kamelin selän. Ei riitä että puku on lähinnä vitsi ja täysin epäsopiva omani kanssa vaan väriksi valinttiin minun henkilökohtainen inhokkini. Pyysin soittamaan ja kysymään voiko edes värin vaihtaa mutta kaksi viikkoa myöhemmin mitään ei ole vieläkään tapahtunut. Ilmeisesti tarkoitus olisi että kaikki jo hankitut jutut kuten minun kengät ja kukat jne vaihdetaan kokonaan jotta sulhanen voi pitää tällöin päällään maailman ruminta ja nolointa pukua. Liiottelenko nyt pahasti kun alkaa näyttämään siltä että koko homma olisi parasta perua ja mennään vaan kirkkoon vihittäväksi ja sen jälkeen vaikka kahdestaan syömään hyvin ja hienoon hotelliin... Kun tilanne on se että vaikka tässä yötä myöten painaisi hiki hatussa, niin johonkin pankkiin se olisi marssittava lakki kourassa pyytämään edes sormus ja kakkurahaa... Saatin sitten muuhun. Kevään taloudellinen tilanne verotti itsessään montaa juttua ja tuo juhlapaikan peruutus oli kyllä melkein jonkinlainen merkki.
 3. Meilläkin mennään knoppalakanoilla. Meillä on tummat hienot pöydät mutta pöytäliinoista ajattelin näin että ovat vanhanajan puuvillaliinojen oloisia siinä kun vähän kuultavat. Vuokra liinoille 7e/kpl! Lakanoista jotka eivät tuhriinnu pinttyen saa vielä puolet rahoista takaisinkin eli varsin mainiot vaihtoehdot. Espoon Ikeassa ainakin oli pari viikkoa sitten. Pitääkin huomenna käydä hakemassa omansa pois ettei käy niin että kesää myöten loppuvat. Kaitaliinojen väri vielä harkinnassa mutta nekin tulee päälle.
 4. No, me päädyttiin valitsemaan pääruoaksi se lammas joka näytti ihan sellaselta ceasar-koiranruoalta. Se oli varsinkin hillotun viikunan kanssa tosi hyvää mutta esillepano oli vähän että itkeäkkö vai nauraa... Linjasto itsessään on järkky joten esillepanolle ei voi tehdä sitten yhtikäs mitään. Mietin vaan että pitäiskö siirtää koko linjasto hiljaiseen huoneeseen ja laittaa tilalle liinotetut pöydät. Meille tulee karkkibuffa ja se laitetaan linjaston päälle kun lämmin ruoka on ohi. Heiltä löytyy kulhoja ja ottimia myös jonkin verran. On siitä jo yli viikko kun viimeksi laitoin sähköpostia Villa K:hon, yllättäen ei vastausta vieläkään... Ihme juttu. Eniten petyin kyllä linjaston liinottamiseen. Se piti saada nätisti piiloon mutta eipä ihan niin ollut. Muistaako joku palkonko se menun hinta on? Eli jos ottaii sen paperilapun mukaan jossa oli ne mistä piti valita yksi sitä ja pari tota.
 5. Otan varmaan itse ukon puhelimen pois heti alkuunsa ettei sitten lähinnä hukkaa niitä puhelimiaan Toi kulmakarvajuttu olis kyllä paha... Pitääkin esittää polttariväelle toivomus että polttarit mielellään hyvissä ajoin. Mua vähän huolestuttaa kanssa toi että aikookohan jätkät kertoa mulle suunniteltua päivämäärää lainkaan. Meillä kun on kaksi pikkuista kotona, ei toi lähteminen meekkään ihan niin että hei tunnin päästä nouto. Aikaakin olen jo parikin kertaa kysyny. Tässä kun olisi jäljellä se kolme kuukautta häihin, omistani tiedän että päivämäärät lyöty lukkoon ja ei ainakaan huhti-toukokuussa tarvii jänskättää (kaaso välillä puhuu ohi suunsa ja minä tarkkakorvaisena napsin sieltä tiedot joita ei edes tiedä antavansa ). Se tässä olis varmaan ikävintä. Että kuvittelevat ettei meillä ole mitään lomasuunnitelmia ja muita ja jättävät liian viime tinkaan. Se sitten on jo aivan se ja sama että mitä siellä tapahtuu. Kunhan kulmakarvat pysyy päässä, eikä tarttee hakee putkasta sunnuntai-aamuna Ja ei mielellään mitään paavopesusieni-tatuointeja naamaan.
 6. Oliko kukaan muu kuin minä entourageni kanssa lauantaina paikalla? Meinasin saada kohtauksen kun näin miten lämpimät ruoat oli esillä... Noh... Se on asia mille mitään ei voi enään tässä vaiheessa. Ruoka oli kyllä kaikkien meidän kriittisten makutuomareiden mielestä hintaansa nähden hyvää! Mites kanssajuhlijat on ajatelleet iltapalan? Sitten tuli erikoinen huomio tuon jälkeen. Ilmeisesti lisätunnit kahdentoista jälkeen on 100e/h. Mutta asia on näin että mulla on tarjous jossa lukee että 35e/h. Onko muilla tätä samaa tarjousta? Ja ilmotettu vielä isompi hinta. Nyt vaan jäin mietiskelemään että jaksanko edes alottaa vääntämisen tosta hommata koska kyllä tuolla hinnalla voisin aivan hyvin (35e) pitkittää juhlia tunnilla tai parilla. Miksipä ei... En viittiny vielä alottaa vääntämistä tuosta heti alkuun mutta kun hääyökin pitäisi pikkuhiljaa varata ja sen sijainti on pitkälti riippuvainen mahdollisista jatkoista!
 7. Mullakin huonoja kokemuksia hairstoresta. Tosin eri paikassa. Näytin lähinnä vitsiltä seuraavaan viikon. Ensin siltä että olisin marinoitunut kahvissa ja lirauksessa porkkanaa ja sen jälkeen väri alkoikin lähteä läikissä pois - lehmä.
 8. Mitenkähän ootte toteuttanu ton itse photoboothin? Missä vaiheessa kuvataan ja kuka kuvaa jne...
 9. Kaksi tai kolme viikko ennen. Pitopalvelulle kyllä riittää yksi viikko aikaa, jos pyytävät kuukautta ennen, sanotte vaan että ei onnistu saatte viimeistään viikkoa ennen tietdot. Yleensä jos vastausaika on kaukana itse häistä, tulee enemmän noshowta. Se onkin sitten eri asia että kuinka mahtaakaan malttaa odottaa että vierasmäärä vahvistuu Suosittelen todella lämpimästä laittamaan kunnolla ajoissa save the date-viestin. Joulukortin mukana, omana korttina tai vaikka sähköpostilla. Sitten kutsut voi lähettää sen verran "myöhään" että ihmiset ei ehdi unohtaa. Meidän kortit kun saapuu painosta parin viikon päästä niin saas nähdä kuinka kauan maltan pitkittää lähetystä (Kaikki tietää jo siis päivän)
 10. Tällä hetkellä, nelisen kuukautta ennen häitä summa huitelee lähempänä 15 000, kuin sitä alunperäistä 10 000 joka oli suunniteltu. Lisäksi päätin että jätän vihkisormuksen väliin, eikä häämatkaakaan tule. Nämä keretään kyllä sitten myöhemmin mutta se yksi päivä läheisimpien kanssa on sellainen jota ei voi jälkikäteen enään muuttaa. Vieraita arvioidan ilmoittautuvan 70-80. Maksamme kaiken itse paitsi omat kengät sain synttärilahjaksi
 11. Onpa täysin turha kommentti... Ihmettelempä että miksi ei saisi kysyä kanssamorsiammilta jos he sattuvat tietämään? Varsinkin kun me Villa K:n varanneet varmaan kaikki tiedetään kuinka hankalaa kyseisestä paikasta on saada välillä yhtään mitään vastauksia
 12. Haluaisin vinkata kaikille että koko saari ei ole ravintolan aluetta vaan esim. ranta on kaupungin aluetta. Tämä tarkoittaa sitä että jos haluaa jossain säästää niin rantaan voi kikkailla omia juomia. Tosin jos ei varaa koko ravintolaa, voi tämä olla vähän riskaabelia. Lukollinen laatikko vaan rantaan Toinen mainittavan arvoinen asia on se, että tulevana kesänä uusi lauttayrittäjä ajaa ainoastaan kaksi kertaa tunnissa lautalla yli. Muulloin ajaa jos sattuu olemaan paikalla! Vartin yli ja varttia vaille tasan.
 13. Suorittanut Lapinlahdella taikuuden ja komiikan korkeakoulun tietenkin. Väitellyt kenties jopa hassuttelun tohtoriksi. Niin tai sitten että maksaa verot...
 14. 9kk häihin ja mies on itse esittänyt toiveen saavansa hoitaa tievarsikyltit. Tehdään siis oman metsän puista ja aina kun saa moottorisahalla leikkiä, hän on tikkana paikalla Sulhaselle taitaa myös napsahtaa hääauton kuskin hommaaminen. Minä kun näitä tapahtumia pyörittelen työkseni jo valmiiksi niin äkkiäkös yhdet vähän käsistä lähteneet häätkin yksin hoitelee Mitä voisin sulhaselle antaa vastuualueiksi: laskujen maksaminen
 15. Porsaanreikähän ei ole lain rikkomista vaan lain tuntemista
×
×
 • Create New...