Jump to content
Naimisiin.info

BubbleBobble

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

BubbleBobble's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Löysin tätä kautta linkin sivulle inweddingdress.com ja koska meille tulee hyvin pienellä porukalla häät kotona normaaliin "biletyyliin" niin esim. tämä olisi aika kiva mekko. Tuon pinkin saa vaihdettua miksi vain väriksi, todennäköisesti se voisi olla esim. vihreä tai turkoosi - ei ihan noin räväkkä.
  2. Voi tilata! Nettikauppa tosiaan toimii vain maissa, joissa heillä on liike. Mutta esim. Englannista voi katsoa nettikaupasta mieluisan sormuksen ja sen voi tilata puhelimitse. Tilausvaiheessa maksu veloitetaan samalla luottokortilta ja paketti tulee kotiin noin 5 työpäivässä DHL:n matkassa.
  3. Monilla on positiivisia kokemuksia englantilaisista nettikaupoista. Onko kukaan tilannut Englannista Tiffanylta sormusta puhelimitse? Löysin ihanan sormuksen ja toimitus Suomeen maksaa 15£. Unelmasormukseni itse asiassa on edullisimpien sirmusten joukosta (Woven-sarjasta), sen valitsin puhtaasti koska se on niin kaunis. Tiffanylta löytyy yllättävän kivoja sormuksia, aiemmin luulin kaikkien olevan merkin tekstillä näkyvästi merkattuja (niistä en pidä), mutta vaihtoehtoja on vaikka millaisia. Ja sitten tulevaisuudessa voi ostella dmangeja lisää!
  4. Olen miettinyt, että pienissä häissämme tarjoaisin kotitekoisen kakun. Haroitusta se toki vaatii, mutta täältä ja netistä muutenkin löytyy ihania ohjeita. Maku mietityttää, haluaisin jotain "tavallisesta" poikkeavaa - vaikkakin mansikka (nam), suklaa (aina varma valinta) ja esim. toffee ovat kovasti mieleeni. Pidän paljon salmiakki-vadelmakarkeista, olisiko se aivan liian radikaali makuyhdistelmä?
  5. BubbleBobble

    SUKLAASYDÄMET!

    Joku on varmaan esittänytkin jossain vaiheessa jo saman kysymyksen... Mutta tässä se uudelleen Tietääkö joku onko Fazerin tehtaanmyymälä (Vantaalla?) "yleisölle" auki?
  6. Meille tulee pienet yllätysjuhlat, kaikkiaan budjetti noin 2000€. Häämatka yhdistyy itse juhlaan sillä menemme ulkomailla naimisiin, matkan kulut tulevat tuon budjetin päälle.
  7. Toivoisin budjetin olevan noin 3500-4000€, sisältäen sormukset (1000€), asut (600€), hääpäivällisen perheille (500€) sekä juhlat kavereille (1500€). Ajatukset ovat vuosien varrella muuttuneet ja vaihdelleet, mutta siihen lopputulokseen olen tullut, että haluan juhlia lähimpien kanssa. Pienet suvut tarkoittavat pieniä ihmismääriä ja kavereiden kanssa rennosti oleminen on asia, joka mielestäni meille parhaiten tuo juhlan. Häämatka erikseen tietenkin!
×
×
  • Create New...