Jump to content
Naimisiin.info

mito

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

mito's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Jokainen tyylillään. Jokaisen häät oli ne sitten perinteiset tai vähemmän perinteiset, ovat varmasti "erilaiset" ja omannäköiset huolimatta siitä mihin kohtaan perinteiden jatkumoa ne sijoittuvat. Itse en halua kirkkohäitä, mutta luulen, että perinteitäkin häissäni on. Toivon, että häistä tulee meidän näköiset
  2. Itse en ole perinteiden kannattaja, mutta tässä asiassa haluaisin noudattaa perinteitaä. Onhan se aivan ihanaa ja jännittävää tavata vasta alttarilla. Se tuo mielestäni hohtoa ja mukavaa odotusta päivään.
  3. Ystäväni häissä sulhasen äiti otti vastaan ilmoittautumiset.
  4. Mielestäni ei ole mitään järkeä kutsua työkavereita, jos he eivät ole läheisiä. Meillä työporukka on niin läheisissä väleissä, että vietetään aikaa vapaa-ajallakin. Tämän vuoksi haluan kutsua työkavereita häihini mieluummin kuin joitain tiettyjä sukulaisia, joiden kanssa en ole missään tekemisissä. Ylipäätäänkin minusta on ihmeellistä, että häihin täytyy kutsua ns. epämiellyttäviä ihmisiä, joiden kanssa ei ole "normaalielämässä" tekemisissä ja joita ei voi sietää. Kutstaan vaan sen vuoksi, että saadaan muuten "ikuiset" vihat päälle. Hääpäivä on parin oma erityinen päivä, ja mielestäni he saavat valita sinne itse ihmiset, jotka heille ovat tärkeitä. Vai mitä mieltä?
  5. Miesväki ei ole kyllä osallistunut missään häissä (joissa olen ollut) "häähössötykseen". Tai ovat reilusti tehneet "omia hommiaan" tyyliin juomien hankkimista juhliin Jos asiasta sopii sulhon kanssa asiallisesti niin mielestäni asiassa ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Toinen asia on tietenkin se jos miehen sivuuttaa hääjärjestelyissä kokonaan..
  6. Satuhäät on ylivoimaisesti parempi. Aidon tuntuista meininkiä. Yhdyn kuitenkin monen muun mielipiteeseen, että horoskooppikatsaukset olivat liikaa.
×
×
  • Create New...