Little J

Morsian
 • Content count

  67
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Little J

 1. Minäkin kasvatin hiuksiani pari vuotta ennen h-hetkeä ja leikkasin kymmenisen senttiä lyhyemmäksi melko pian häiden jälkeen. Silti hiukseni ovat pitkät. Reilusti yli hartoiden. Latvat olivat todella kuivat ja haaroittuneet ja halusin taas terveen näköiset ja tuntuiset hiuksen, joten oli pakko leikata. Tämän lyhemmäksi en kyllä halua (tai uskalla). Olen kyllä huomannut itsekin tämän ilmiön. En tosin ole liittänyt tai hoksannut liittää sitä naimisiin menoon vaan enemmänkin lapsen saantiin. Usein tuorreilla äideillä tukkamalli lyhenee. Onko sitten lapseen liittyvää vai enemmänkin ikään? Hmm.. Mene ja tiedä.
 2. Me teimme macaronit noin kuukausi ennen häitä. Säilyivät pakastimessa hyvin. Muistaakseni otimme macaronit sulamaan häiden aamuna ja ne maistuivat aivan tuoreilta.
 3. Me annoimme hääjuhlassa kaasoille (3 kpl) Snö of Swedenin kaulakorut ja bestmaneille (2 kpl) sikarit ja sikarileikkurit. Tarkoituksena on myös järkätä kiitoskekkerit myöhemmin kesällä meidän kotona. Laitamme hyvää ruokaa ja drinksuja Karibia-teemalla (häämatkaan liittyen). Kaasot tuntuivat tykkääväm kaulakoruistaan todella paljon. Snön korut kun ovat kaikkien heidän mieleen. Mietimme kuitenkin todella pitkään mitä antaisimme ja päätös oli vaikea.
 4. Me haimme juomalastin vuoden alussa ihan käsipelissä. Kahdestaan ei olisi ollut toivoakaan saada kaikkia juomia kannettua. Lastina oli muistaakseni 8 keissiä olutta, 5 keissiä siideriä, 15 plo puna- valko- ja kuohuviiniä, noin 200 plo bacardi breezer tyyppisiä juomia ja erikoisoluita sekä muutama pullo kahviaveceja. Meitä oli kahdeksan henkeä kantamassa. työntämässä ja vetämässä ja jokainen käsipari oli täynnä. Yhtään vähemmällä emme olisi pärjänneet. Juomia oli varattu noin 60 vieraalle ja vieläpä hyvin maltillisesti.
 5. Todella kauniit kutsut Darya!
 6. Uutta: Hääpuku, vihkisormus, kengät Vanhaa: Äidin ja isän vihkisormukset ujutetaan hääkimppuuni koristeiksi. Sormukset eivät enää mahdu vanhemmilleni, joten hei eivät käytä niitä itse. Äitini vihki on lisäksi myös hänen isänsä eli minun (edesmenneen) isoisäni vihki. Lainattua: Lainaan äitini swarovski rannekorua, jonka laitan nilkkaani Sinistä: Selkääni tulee koruksi kuvio swarovskin kristalleista muutama strassi on vaaleansininen
 7. Toivottavasti en ole jo vastannut tähän.. Meillä ilmoittautumiset vastaanottaa siskoni, joka on myös yksi kaasoistani. Laitoimme kutsuun siskoni puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Vielä on muutama päivä aikaa ilmoittautua. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisimme hyvin voineet itsekin ottaa ilmoittautumiset vastaan. Vierailla kun tuntuu olevan suurempi kynnys ilmoittautua ns. vieraalle ihmiselle. Meillä vieraita on kutsuttu 69, joten ei olisi lopulta ollut suuri vaiva vastaanottaa ilmot itse. Mutta menee hyvin näinkin.
 8. Kiss Kissejä saa ainakin Helsingistä Kluuvikadun Fazerilta ihan irtomeiningillä haluamansa määrän.
 9. Ihan kauhean vaikeaa listata kolme tärkeintä, mutta tässä mun ehdottomansupertärkeät jutut 1. Ruoka ja juoma. Ruokaa ja juomaa tulee olla riittävästi ja niiden täytyy olla hyviä. Meillä taidetaan syödä koko ilta. 2. Pukeutuminen ja ulkonäkö. Sekä morsiamen että sulhasen pukuun panostetaan. Kummallakin täytyy olla hyvä fiilis omassaan. Kuten joku aikaisemmin mainitsikin, haluamme näyttää päivänsankareilta, morsiamelta ja sulhaselta ja haluamme, että kaikki huomaavat, että näytämme hyvältä. 3. Koristelut. Haluamme (tai erityisesti minä haluan), että koristelut ovat yhtenäiset ja tyylikkäät. Pidämme myös leikkisyydestä, joten väriä ja iloa saa olla, mutta tyylikkäästi. Olen tarkka koristeluiden ja askarteluiden suhteen ja niitä onkin pohdittu, suunniteltu ja tehty pitkään ja hartaasti. Kirkko ja juhlapaikka ovat tietysti myös tärkeitä, mutta listasin vain ns. pienempiä asioita.
 10. Kiitos Tuittu87. Ostin paperit yhdestä nettikaupasta. Ovat sellaisia printattavia papereita. En valitettavasti enää muista mikä nettikauppa oli kyseessä, mutta löytyy varmasti kun googlailee "damask paper".
 11. Tässä meidän lauantaisen työleirin tuotokset.
 12. ^^Nyt en missään nimessä halua loukata, mutta minusta tuo puku hiukan korostaa mahaa ja saa sen näyttämään pömpömmältä kuin varmasti muuhun kroppaan verrattuna on. Vaikea tosin sanoa yhden kuvan perusteella miltä näyttää livenä. Tuo vyöhommeli voisi ehkä olla ylempänä, jolloin maha ei korostuisi. Halusin sanoa rehellisen mielipiteen, enkä tosiaankaan olla ilkeä. Tämä siis vain minun mielipiteeni.
 13. Me haluamme tulla juhlapaikalta ehdottomasti kotiin yöksi. Aiomme juhlia myöhään ystävien kanssa, joten tuntuisi turhalta panostaa hotelliin, jossa vietämme muutaman tunnin. Lisäksi haluamme, että seuraava päivä on kiireetön ja voimme tehdä mitä haluamme ja kölliä sängyssä niin pitkään kuin jaksamme. Rakastan myös tehdä itse brunssia, joten varaamme jääkaappiin valmiiksi tarpeet. Teen pancake -taikinan valmiiksi odottamaan aamua, tuoreita marjoja ja itse tehtyä mysliä, pekonia, paahtoleipää, hyvää juustoa, Brämhults tuoremehua, shampanjaa ym. Olemme lisäksi hankkineet uudet lakanat hääyötä varten ja tietenkin koti odottaa siistinä ja laitettuna saapumistamme. Lähdemme viikko häistä häämatkalle ja panostamme hyviin hotelleihin siellä.
 14. En ole mikään asiantuntija, ja viisaammat saavat korjata, mutta mulle tuli ekana mieleen kalvotussit. Nehän tarttuu hyvin liukkaalle ja kiiltävälle pinnalle. Saa ihan tavallisena ohuena ja mustana versiona ja myös värillisenä.
 15. Nuo Jyskin "lakanat" ovat kyllä ihan kammottavat. Kävimme viime kesänä tsekkaamassa ne ja en kyllä tosiaankaan kutsuisi niitä lakanoiksi. Mielestäni Ikean Knoppa-lakanat sopivat paljon paremmin pöytäliinoiksi. Vaikka Ikean sivuilla ei olekaan mainintaa lakanoista, niitä on aina ollut suuri laatikollinen ainakin Vantaan liikkeessä. Suosittelen siis vaikkapa soittamaan liikkeeseen ja varmistamaan onko kyseisessä myymälässä niitä. Ikean sivuilla ei muutenkaan tunnu olevan kaikkia liikkeissä myytäviä tuotteita.
 16. Malai: vasemmanpuoleinen on myös minusta parempi. Ehkä ihan vähän kuitenkin häiritsee se, että ylin ja alin kiekura ovat samanlaiset. Sattuisko sinulla olemaan vielä yhtä erilaista kiekuraa, jonka voisi laittaa toisen tilalle?
 17. En ollut edes ajatellut koko häämalja-asiaa ennen kuin eksyin tähän keskusteluun. Isäni (morsiamen isä siis) ei varmasti ole se joka nostaa maljan tai pitää mitään puheita. Ei vain ole sen luontoinen eikä tulisi edes mieleeni pyytää. Äitini ja suhlon vanhemmat eivät myöskään tunnu hyviltä vaihtoehdoilta. Koska meillä on ystäväpainotteiset häät (= ei sukua vaan pelkkä perhe + ystävät) tuntuisi hyvältä, että toinen bestmaneista tai yksi seremoniamestarina toimiva kaasoni nostaisi maljan ja toivottaisi ihmiset tervettulleiksi. Täytyy kuitenkin vielä pohtia tätä. Ehtiihän tässä mieli muuttua vielä moneen kertaan, kun häitä vietetään kesäkuussa.
 18. Kuinka paljon etukäteen olette tehneet tilauksen? Onko kukaan tehnyt tilausta Livikolta?
 19. Ainakin täältä löytyy Olgikselle jotain http://www.artfire.com/modules.php?name=Shop&op=listing&product_id=1627497 http://www.artfire.com/modules.php?name=Shop&op=listing&product_id=2604277 Nuo ovat digitaalisia ladattavia papereita, joita voi sitten tulostella. Googlaamalla damask + paper voi löytää tuon tyylisiä.
 20. Ymmärrän sua Arby. Tulisin ihan hulluksi, jos en pääsisi itse määräilemään ja tarkastamaan. Tee vaan tarkat ohjeet ja piirrä kuva/kuvia siitä mitä haluat. Sitten täytyy vaan ottaa rennosti, koska asialle ei mahda enää mitään. Lisäksi saattaa olla ihana yllätys, kun paikka on koristeltu teitä varten ja kaikki on onnistunut hyvin.
 21. Komppaan Katria. Tuollaisen kommentinhan voisi heittää melkeinpä jokaiseen ketjuun täällä. Suuri osa koristeistahan on sellaisia, että niitä ei kukaan (paitsi hääpari) muista muutaman vuoden päästä. Ne kaikki kuitenkin vaikuttavat häiden tunnelmaan, joka taas säilyy muistoissa pidempään. En todellakaan oleta, että kaikki huomaisivat jokaisen yksityiskohdan koristelussa vaan pointtina onkin se, että muutamat huomaavat ja loput aistivat ainakin niiden luoman yleisen tunnelman.
 22. Redrika: Tuon kuvan olenkin nähnyt jo jossain aiemmin. Tuollainen "roikkuva" pallo on varmasti se mitä haluan. Laitan sitten kesällä kuvaa millaiseen päädyin.
 23. Meillä juhlapaikka on käytössämme koko viikonlopun. Perjantaina pääsemme siis jo koristelemaan ja järjestelemään. Apuun tulevat ainakin minun vanhempani ja varmaankin myös sulhon. Kaasot (3 kpl) ja bestmanit (2 kpl) tulevat myös jeesiin. Myös pitopalvelu tulee perjantaina tuomaan astiat ja muuta tarpeellista mikäli heillä ei ole keikkaa silloin. Sunnuntaiksi pitäisi sitten keksiä joku, joka siivoaa paikat ja hakee meidän tavarat. En ole vielä varma saisiko siivouksen paikan puolesta vai ei. Jos saa, niin ehdottomasti käytetämme sitä hyväksi. Tavarat tietysti täytyy kuitenkin hakea mm. vuokramaljakot ja juhlateltta.
 24. Minä ehdottomasti vaatisin rahat takaisin tuollaisesta virheestä. En kuitenkaan lähtisi enää lavastamaan uutta hääkuvausta. Tulette kuitenkin aina tietämään, ettei kuvaustilanne ollut aito. Onko häistänne muita kivoja kuvia, jotka voisivat edes osittain korvata studiokuvat ja joista löytyisi mahdollinen kiitoskorttikuva (mikäli sellaisen haluatte)?
 25. Onpa kaikki olleet monissa häissä. Itse olen ollut kolmissa, joista yhdet olivat hyvin pienimuotoiset. Voisi siis sanoa, että varsinaisesti vain kaksissa. Molemmat olivat viime kesänä.