Jump to content
Naimisiin.info

susku

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

susku's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. susku

    Bridezillas-verkkokauppa

    Minulla ei ole kyllä mitään pahaa sanottavaa bridezillas kaupasta. Itse tilasin hääpuvun pari viikkoa sitten sieltä ja viikko sen jälkeen oli minulla puku kotona. Puku on juuri sellainen kun halusinkin ja aivan mielettömän hieno ja hyvin tehty. Hinta oli noin 300€ ja maksoin sen etukäteen. Vähän kyllä jännitti että saanko ikinä pukua, mutta minun kohdalla tämä toimi hyvin.
  2. Soittelin kirkkoherran virastoon tällä viikolla ja sanoivat että ensikesän häihin voi varata papin vasta keväämmällä, joten täytyy olla yhteydessä sitten keväällä vasta. Vielä on siis aikaa miettiä ketä pappia pyytää vihkimään.
  3. susku

    Hääkaari mistä?

    Taidan itsekin tilata biltemasta kaaren ja harsoa, ei ole kyllä pahan hintainen. Kuvia olisi kyllä mukava saada erilaisista kaarista koristeltuna. Itse ajattelin laittaa murattia ja viininpunaisia/ vaaleanpunaisia ruusuja. Saa nähä sopivatko ne yhteen?
  4. Noniin, nyt sain sähköpostilla tarjouksia eri paikoista. Aika suuria oli nuo hintaerot. Varsinkin metsäkartano tuolla napapiirillä on aikastalailla kallis: menuhinnat 39€ lähtien aina 66€. Sis. 7h vuokran. Ja sit lisätunneita veloittavat 200€. Poropirtillä oli melkein puolet halvempi 29,50€- 35,50€, sis 6h tilavuokra ja lisätunneilta oli 120€. Vielä täytyy odotella muiltakin postia ja lähteä katseleen paikkoja.
  5. Täällä kaivataan myös kokemuksia Roin papeista?
  6. Noniin, kesä on jo puolessa välissä ja kokemuksia häiden viettopaikoista kaipaillaan. Missä olet ollut häitä viettämässä vaikka vain vieraana. Olis kiva kuulla eri paikoista mielipiteitä, mikä oli onnistunutta ja mikä sitten vähemmän onnistunutta? Itse haeskelen paikkaa ensi kesän häiden viettoon ja kyselyitä olen jo laittanut menemään,mut vastauksia ei ole vielä tullut. Jään siis odottelemaan.
  7. Etsiskelen paikkaa häiden viettoon 2010 kesällä. Paikkaan tulisi mahtua 100-120 vierasta ja tarkoituksena olisi itse hoitaa ruokapuoli yms. Kokemuksia kaivataan paikoista joissa ei tarvitsisi ottaa ruokaa paikanpäältä.
×
×
  • Create New...