Mushie

Morsian
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Mushie

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Täältäkin löytyy erittäin tyytyväinen pariskunta, joka voi suositela Jannea! Hääkuvamme ovat todella upeita! Janne oli asiallinen ja ystävällinen valmistelupalaveria myöten, sekä luotettavan oloinen. Itse hääpäivänä kaikki meni erittäin hyvin ja hän oli mukanamme aamupäivän valmisteluista kimpunheittoon asti. Kuvat ovat täynnä tunnelmaa, mikä on omasta mielestäni se tärkein juttu. Kaikista vieraistakin on saatu edustavia kuvia, ja laitammekin niitä nyt kiitoskortteihin mukaan. Häidemme paras sijoitus!
 2. ^^ Johan oli. Mutta noin ne vanhemmat ajattelevat, kun kuitenkin niistä lapsenlapsista haaveilevat.
 3. -Onks kutsut jo tilattu? -Rauhoitu nyt. -No onko tilattu? -On on... -Onks varmasti? -Huomenna teen sen.
 4. Kiitos vastauksesta Tinttis! Me varattiin nyt sitten Janne kuvaamaan ja otettiin kymmenen tunnin dokumentaarinen kuvaus.
 5. Minkälaista on ollut olla Jannen kuvattavana? Onko ollut helppo rentoutua? Emme ole kovin kuvauksellinen pariskunta (kaukana siitä ), joten siksi olisi kiva tietää onko Janne tehnyt kuvastilanteesta rennon ja näkyykö se kuvista?
 6. Jesh, wedding dance meillekin, kiitos. Valssi on kanssa kiva, mutta haluaisin toisaalta tanssia ekan tanssin jonkun itselleen rakkaan biisin tahdissa!
 7. Vähän jännittää jo näin etukäteen. Ei varmaan mitään kovin extremeä tule olemaan, mutta sen verran "kahjoja" kaasoni ovat, että kaikkeen pitää varautua.
 8. Ehdottomasti piilarit. Ne helpottavat niin montaa asiaa hääpäivän aikana (meikkaus, valokuvaus, yleinen riehuminen ), että ei tulisi mieleenkään käyttää laseja hääpäivänäni. Muutenkin näytän nuoremmalta ilman laseja... Käytän piilareita urheillessani, joten niiden käyttäminen on jo tuttua.
 9. En tiedä miksei voisi heittää kimppua. Eihän sitä ole pakko mennä ottamaan kiinni, mutta omasta mielestäni kyseessä on yksi hääjuhlan ehdottamasti hienoimmista traditioista!
 10. Itse kuulisin mielelläni tuoreita dj-kokemuksia. Tarkoituksena on, että dj soittaisi musiikkia saavuttaessa, ruokailtaessa ja puheiden välillä. Bändi hoitaisi sitten loppuillan musiikit.
 11. Tallinnasta haetaan, vähän yli 1000€ varmaankin menee.
 12. Tähän voisi kyllä keksiä jonkun oman jutun! Vaikkapa kumpi ehtii ensin sotkea toisen naaman kakulla. Vielä parempi jos ei ilmoita "uudesta perinteestä" sulhaselle etukäteen.
 13. Isä saattaa. Tämä on jotenkin itsestäänselvyys, vaikka ei tässä enää mitään ihan lapsia ollakaan...
 14. ^Ei mekään kohteliaisuussyistä ketään työkavereita kutsuta, mutta muutamat hyvät kaverit töistä kylläkin kutsutaan.
 15. ^Jep, helposti voi vaikka jättää vaikkapa "mummonmökin" tms. omaisuuden avio-oikeuden ulkopuolelle. Tässä tapauksessa kaikki muu menee puoliksi, mutta se mökki jäisi sille joka sen on perinytkin.