aurinkoinen_aurinko

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About aurinkoinen_aurinko

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Itse en usko sen tuottavan huonoa onnea, jos sulhanen morsiamensa näkee ennen alttarille astumista, mutta mielestäni se tekee päivästä jännittävämmän ja se tunne on sanoin kuvailematon, kun olette erossa vuorokauden, perhosia pyörii vatsassa ja sitten kun tapaatte alttarilla.....se tunne on IHANAAAAAA!!!!!!
 2. Käykääpäs katsomassa syväniemen hermannitalo, aivan ihana paikka!
 3. Kyllä siinä taisi olla muuta mielessä kuin hymyily, jännitti ja itketti ja hengittääkin piti yrittää muistaa. Mutta sitten kun sain sulhaseni viereeni, tuli levollinen/turvallinen olo, jännitys loppui, ja meistäkin tuli iloisia, hymyileviä kuvia
 4. Tekemättömät asiat stressaa. Me varasimme ja aloimme suunnittelemaan häitä vuosi ennen hääpäivää. Aika tuntui aluksi hurjan pitkältä, mutta tekemistä riitti jokaiselle kk:lle .. Mielestäni on hyvä aloittaa häävalmistelut hyvissä ajoin, jotta säästyy stressiltä. Jää sitten loppuajasta aikaa nauttia ja odottaa sitä suurta päivää. Ja tärkeintä on muistaa ja muistuttaa itselle, että se päivä on teidän kahden, teette sen itsellenne!!
 5. Annoin miehelleni huomenlahjaksi ovikyltin, jossa oli yhteinen sukunimemme...Mieheni oli oikein onnellinen lahjasta ja innolla asensi sen kotioveemme, kun häiden jälkeen kotiin palasimme!