-Elsa-

Morsian
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About -Elsa-

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Siihen kuulemma rakennetaan ASO-asuntoja. Selena taisi sanoa, että pohjatyöt rakennustyömaalla tehdään nyt kesä-heinäkuun aikana, ja itse rakentaminen aloitetaan vasta syksymmällä. Onneksi työmaa ei näy suoraan juhlasalin ikkunoista...
 2. Tässä meidän kutsu. Tuo sama fuksianpunainen kuvio toistuu mm. paikkakorteissa ja kutsun liitteenä olleessa "hääinfossa".
 3. Meillä juhliin WB:llä on vielä tovi, mutta ollaan ajateltu tilata kirkon pihalle valmiiksi muutama tilataksi, johon vieraat voivat hypätä kirkon jälkeen. Tilatakseja voisi olla vaikka kaksi, jolloin tekisivät sitten niin monta kiekkaa että kaikki halukkaat ovat saaneet kyydin juhlapaikalle (matka Pyhän Laurin kirkolta WB:lle on niin lyhyt, ettei kuljetuksiin kovin paljon aikaa kulu). Näin kuljetus oli toteutettu yksissä kavereidemme häissä, ja oli erittäin toimiva tapa eikä rahallisestikaan varmaan mikään paha WB:n pihallahan ei hirvittävästi autopaikkoja ole (muistaakseni 10-15). Meillä autoilla juhlapaikalle tulo aiheuttaa vähän sumplimista, sillä meillä juhlat on perjantaina eikä autoja saa jättää juhlapaikan parkkikselle yön yli kuin muistaakseni kaksi, vaan parkkis tulee jättää launtai-aamuna juhlapaikalle tulevien käyttöön, mikä toki on ihan ymmärrettävää... Aiomme mainita tämän "auton yöksijättämiskiellon" kutsun liitteeksi tulevassa ns. hääinfossa, jottei asia tule kenellekään vieraalle yllätyksenä.
 4. Kiitos paljon laulaja : )