enough

Aktiivijäsen
  • Viestit

    33
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä enough

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. En laittaisi mitään olkaimetonta, korsettiyläosaista, isohelmaista, valkoista hirvitystä. Esimerkiksi en mitää näistä: http://www.stilissima.fi/stilissima/produc...=a8ddaa&n=1 Jostain syystä kaikki aina haluavat tuollaisia. Olkaimeton korsettiyläosa sopii ehkä 2 % vartalolle... Toki saa laittaa mitä haluaa. En minä sitä. Mutta itse haluan jotain missä myös näytän hyvältä. Ai niin ja laahus on ehdoton nounou.
  2. Ainakin me istumme omassa pöydässä siksi, että muuten ehtisimme häiden aikana seurustella ainoastaan vierustovereidemme kanssa. Nyt meillä kaikki pääsevät/joutuvat vuoronperään käväisemään luonamme juttelemassa. olemme siis laittaneet pöytäämme neljä extra-tuolia, joihin porukka kerrallaan vieraat istahtavat. Toki aina kun on sopiva hetki, myös kiertelemme juhlatilassa. Jos istuisimme vaikkapa vanhempiemme välissä, ei sinne kukaan mahtuisi vääntäytymään jutustelemaan. Jäisi moni vieras jututtamatta..
  3. Häät on lauantaina Puku oli valmis noin kuukausi sitten eli heinäkuun alkupuolella. Kankaat ostettiin ja suunnitelmat ethtiin toukokuun alussa. Eli kahdessa kuukaudessa valmistui puku ompelijalla.
  4. meille tulee about tällainen: 0,5l vodkaa 0,5l appelsiinilikööriä 2l spriteä 2l vissyä jäitä sitruuna- ja limeviipaleita aika sopivan mieto kesällä, kun tulee juotua ihan janoonkin.
  5. Meille tulee oma pöytä ja siihen neljä ylimääräistä tuolia. Tämä siksi, että muutenhan ihmiset eivät mahtuisi lainkaan tulemaan juttelemaan kanssamme, jos vieruspaikkamme olisivat varatut. Aiomme myös kierrellä aktiivisesti juhlan ajan muissakin pöydissä.
  6. kolmiosaiset häät meilläkin. kutsuissa lukee jotakuinkin näin: kutsut suvulle: tervetuloa todistamaan liittomme siunaamista paikassa nn aikaan nn. tämän jälkeen kutsumme teidät juhlistamaan tapahtunutta päivälliselle paikkaan nn. kutsut kavereille: tervetulos todistamaan liittomme siunaamista paikassa nn aikaan nn. tämän jälkeen siirrymme lähisuvun kanssa päivälliselle, josta siirrymme kuohuviinin ja tanssin pariin. olette lämpimästi tervetulleita juhlimaan kanssamme illan rientoihin klo nn eteenpäin paikassa nn. meillä siis ensisijaisesti KAIKKI on kutsuttu kirkkoon, koska sehän se tärkein on se avioliittoutuminen. sen jälkeen on mahdollisuus tulla juhlimaan. meillä ainakin kaikki kaverit ovat ottaneet kutsut superhyvin vastaan ja meillä onkin tiedossa aikamoiset bakkanaalit, kunhan kaveriporukka saapuu illalla paikalle. kavereille on sitten vielä erikseen oma pieni onnittelu- ja tervetulojuhla ennen kuin bileet rävähtävät käyntiin. ja emme pyydä kavereilta lahjoja vaan vain suvulta.
  7. ^ samoilla linjoilla, mutta kumma kyllä yllättävän monet yrittävät sitä kirkollista vihkikaavaa muuttaa. Aina joku pari kyselee, että miten sais "vähemmän sitä jeesustelua" ja "eikö virren tilalla voisi olla vaikka iskelmä" tms. Jos haluaa kirkkovihkimisen ja maksaa kirkollisveroa niin hyvä niin. Oli syy mikä tahansa. Mutta kirkkovihkiminen on paketti, jonka voi joko ottaa tai jättää. Ei ole papin homma alkaa toimittaa kirkon tiloissa siviilivihkikaavan mukaisia vihkimisiä. Jumala ja Jeesus kuuluvat kirkkoon. Jos ei niistä halua kuulla, ovi löytynee.
  8. Soittelin pari viikkoa sitten juhlapaikalle ja varmistelin joidenkin astioiden määriä ja avainten luovutusaikaa. Samassa puhelussa selvisi, että olivat merkanneet hääni eri viikonlopulle (viime lauantaille) kuin oli sopimuksessa (ensi lauantai). Paikka olikin siis tuplabuukattu meidän hääpäivänämme. No ilmoitin, että minulla on tämä kirjallinen sopimus ja sillä selvä. Onneksi toiset juhlat eivät olleet häät vaan 80-v syntymäpäivät, joihin ei oltu vielä ehditty ketään kutsua. Sovimme porukalla, että synttärit vietetään sunnuntaina ja häämme lauantaina. Mutta kyllä pieni jännäkakka meinasi tulla, kun ekan kerran kuulin puhelimessa, että "eihän teillä tämä viikonloppu ollut varattu vaan se seuraava"
  9. Olet ihana! En oikein tiennyt itkeäkö vai nauraa, kun tätä luin Teillä meni about kaikki pieleen mikä voi mennä, mutta et antanut masentaa ja niinkuin sanoit: Tärkein onnistui! Kaikkea ihanaa teidän avioliittoonne!
  10. Meillä vihkiminen klo 13 ja ohjelma jotakuinkin näin: 14 halailua ja maljannostoa juhlapaikalla 15 alkuruoka puheita ja ohjelmaa 16 pääruoka puheita ja ohjelmaa 1730 kakun leikkaus ja kahvit puheita ja ohjelmaa 19 häävalssi ja tanssia 21 siirtyminen jatkoille 2130 bilebändi aloittelee ja iltapalaa tarjolla biletystä, iltapalaa, sukkanauhaa ja kimpun heittoa yms. 0100 morsiuspari poistuu Meillä siis syömässä noin 100 vierasta ja jatkoilla lisäksi jokunen kymmen.
  11. Meille tulee Castellblanchin Cristal Cava Brut -kuohari. Tallinnan puolella 6e pullo. Suomesta tota ei näimmä nyt just saa, mut vastaava n. 9e pullo. Halutaan oikeesti hyvää kuoharia eikä mitään spumante tai igristoje tyyppistä ratkaisua. Vieraina on paljon sellaistakin väkeä, jotka oikeasti juovat paljon kuohuviiniä ja siten tunnistavat kyllä laadukkaan sellaisen. Eikä se muillekaan ole helmiä sioille Kerranhan nää vaan vietetään, niin olkoon sitten ruoka ja juoma edes laadukasta Kattelin, että monille tulee fresitaa. Sekin ois kyllä tosi kiva ja kesäinen vaihtoehto, mut meillä tulee tota samaa myös ekan ruokalajin ruokajuomaksi ja ruokapöytään ei ehkä enää viitsi fresitaa laittaa
  12. Periaatteessa (ja siis käytännössäkin) alkoholilain mukaan poliisille tulee tehdä ilmoitus alkoholijuomien tarjoilusta häissä. Ilmoituksen voi tehdä poliisilaitoksella tai postitse ja se maksaa 10 euroa. Siitä saa sitten sellaisen hienon paperin itselleen, jossa poliisi on allekirjoituksella vastannut myöntävästi alkoholitarjoiluun Tämä on kai kuitenkin aika muinaisjäänne laissa ja monet eivät varmasti tätä tee tai ole asiasta kuulleetkaan. Jotkun juhlapaikat kuitenkin haluavat, että ko ilmoitus on hoidettu. Etelä-Suomen lääninhallitus ohjeistaa seuraavasti: "Milloin muussa yleisessä huoneistossa kuin ravitsemisliikkeessä järjestetään kutsuvieraille suljettu tilaisuus, jossa on tarkoitus tarjota ilmaiseksi alkoholijuomia, on juomien nauttiminen sallittu, jos tilaisuuden järjestäjä on tehnyt asiasta ilmoituksen poliisille. Maksua vastaan anniskeleminen on kuitenkin aina luvanvaraista toimintaa, johon on hankittava tilapäinen anniskelulupa." Eli ilmaiseksi tarjoiltavista alkoholijuomista tulee oikeasti lain mukaan tehdä ilmoitus paikalliselle poliisille.
  13. Voin olla auttamattomasti myöhässä, mutta sellaista vaniljasiirappia saa ainakin nettikaupoista (esim: http://jaakaappi.fi/kauppa/tuotteet/28/12874) ja joistakin baarituotteisiin erikoistuneista liikkeistä. Ja ehkis myös tukusta. En muista tarkkaan. Makuvaihtoehtoja ehkä joku tsiljardi. Esim kahvi, tiramisu, amaretto, minttusuklaa yms. yms. Noista saa varmasti juhlavan ja kivan avecin. Hienoa kun mietitte alkoholittomia ihan oikeasti eikä vaan "jotain limua"-linjalla.
  14. Tässä vielä hieman pysyväismääräyksiä iltajuhlaan: PYSYVÄISMÄÄRÄYKSIÄ ILTAJUHLAAN §1 Tilaisuuteen saapuminen ja juhlapaikalla liikkuminen Tilaisuuteen saapujan on kyettävä liikkumaan juhlapaikalla pääasiallisesti omin voimin siten, että liikkumisen on tapahduttava suurimmaksi osaksi alaraajojen varassa. Liikkumisen suorittamista saa avustaa vain yhdellä kädellä kerrallaan, samoin niin kutsuttu otsanahkaeteneminen johtaa hylättyyn suoritukseen. Avustajaa saa käyttää ainoastaan sisääntulossa ja tällöinkin edellytetään, että avustaja on rekisteröity taksikuski, jolle on annettu ainakin 10 euroa juomarahaa. §2 Virvokkeiden tilaaminen ja nauttiminen Tilaamisen tulee tapahtua turhaa melua ja huitomista välttäen - kuitenkin siten, että mikäli tilaaja ei pysty tilausta suorittamaan, voivat hänen pöytäseurueeseensa kuuluvat sen suorittaa tai siinä avustaa. Nauttiminen tulee suorittaa hillitysti ja kannustushuutoja tulee välttää, paitsi jos kyseessä on kansainväliset säännöt täyttävä ennätysyritys. §3 Pöydän alla kiertosuunta on myötäpäivään §4 Sosiaaliset yhteydenotot muihin pöytäkuntiin Pääsääntönä on, ettei vieraisiin pöytiin huudella, paitsi jos kyseessä on huutoäänestys tai iskuyritys. §5 Poistuminen tilaisuudesta Poistuminen tilaisuudesta tulee tapahtua mahdollisuuksien mukaan omin voimin, nyt kuitenkin on apuvoimien käyttö sallittua. Poistuttaessa on yritettävä ottaa kaikki omat varusteet mukaan. Vieraat esineet tulisi palauttaa viimeistään viikon kuluttua juhlista. Erityishuomio! Haluamme vielä huomauttaa, että ovet, joissa on epätavallisen korkeat kynnykset, ovat ikkunoita.
  15. Me heitetään näillä näkymin sukkanauhan tilalla alkkarit Ei tosin kokopäivän käytössä olleet vaan hetkin ennen h-hetkeä vedän ne omien päälle. Valkattiin sulhon kanssa sellaiset jotka vielä on aika perinteisten sukkanauhojen väriset eli paljastunee toivottavasti vasta heiton jälkeen En tiedä riittääkö kaikilla huumorintaju, mutta mulla ja sulholla ja meidän vierailla kyllä.