TsN

Morsian
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About TsN

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Sama täällä, eniten muakin jännittää se kirkko-osuus, kävely yms.. Klunks.. itken varmasti kirkossa ihan kunnolla.. ku tullu muidenkin häissä aina itkettyä niiin entä sitten omat häät! virtanaan kyneleet varmaan valuu.. Mutta se ei haittaa.. onnen kyyneliä, tunteet saakin näkyä häissä mun mielestä ja kunnolla.. oikeastaan pitääkin näkyä.. onhan se eelämän tärkeintä päivä, ainakin mulle<3
 2. Olen hoitoalalla töissä, joten työnpvn aikana en koskaan pidä sormusta. En myöskään leipoessa tms.. mutta muuten aina pidän. on niin orpo olo ilman sormusta. Sama tulee olemaan vihkisormuksen kanssa.
 3. Olen kyllä tietoinen asiasta, että matta kuluu.. mutta voihan sen uusia, jos haluan. Joten no problem.
 4. Juuri eilen käytiin varaamassa vihkisormus. Keltakultaa, jossa sekä kiiltävää että mattaa, lisäksi viisi timanttia 0,09 ct. Sormus oli alennuksessa 500 euroa.. Sormus on persoonallinen ja juuri minun näköiseni. Voin laittaa kuvan siitä tänne, kun käydään hakemassa se valmiiksi kaiverrettuna. Meillä siis häät helmikuussa ja nyt hommattiin sormus.
 5. Tässä meijän kutsukortt (tuo vasen laidalla, pitempi on ohjelmalehtinen ja pieni rasia on karkkirasiai. Meillä teemaväreinä siis valkoinen ja kultanen.
 6. Meillä häät 20.2.2010. Eli mitä tähän asti on saatu aikaan: -kirkko ja pappi varattu - soittajat varattu - keittiön henkilökunta osaltaan varattu - ruoka alustavasti mietitty - morsiuspuku suunniteltu, luonnosteltu (itse), (lauantaina menen ensi kertaa ompelijalle luonnokseni kanssa) - miehen puku ja kengät ostettu - morsiamen kengät ostettu - servetit ostettu - kutsukortit jo osittain tehty, ohjelmalehtinen valmiiksi mietitty, muttei vielä valmiiksi tehty kui mallikappale vain - juhlapaikka varattu - koristeet ja kukat osittain mietitty (osa koristeista ostettukin) - lastenhoitajat hommattu - vieraslista valmis - kaaso ja bestman pyydetty - hääyön viettopaikka varattu samoin muu hääloma - hääkarkki rasia valmis - kampaajalle aika varattu ja kampausta mietitty - teemavärit mietittynä - esiintyjä pyydetty Eli näin meillä. Pian tuo aika menee, vasta oli vielä seitsemän kuukautta jäljellä ja nyt ollaan jo neljän kuukauden puolella! Meillä tosiaan noin 140 hengen häät. eli ei mitkään ihan pienet. Ei silti jaksaisi odottaa helmikuulle saakka.. onneksi on paljon hommaa niin aika kuluu nopeasti!
 7. Meillä häät helmikuussa 2010. Minä 19 ja mies kohta 20-vuotias. Minä olen töissä vakitöissä ja samoin mieheni myös. Asumme kumpikin omassa asunnossa. Yhteen muutetaan vasta naimisiin, kun mennään, mikä on ollut aina meille päivän selvä asia. Eli tällainen elämäntilanne. Jälkikasvu tietysti todella tervetullutta häiden jälkeen.
 8. MEillä häät helmikuussa 2010. Kirkko, juhlapaikka, puvun tekijä, ruoka varattu valmiiksi. Samoin minulle kampaaja. Muuta ei vielä ollakaan tehty. Mutta kyllä tässä vielä kerkiää. Miehelle on puku onneksi juuri ostettu. Pitäisi soittaa papille yms. tässä lähiaikoina.
 9. Meille tulee näillä näkymin morsiusneidoksi siskon tytär (8 v.) sekä mieheni siskon poika (8 v.). Mekkona on siskoni tekemä morsiusneidon puku, jonka hän kymmenen vuotta sitte teki isosiskolleni. Vähän muokataan sitä nykyaikaisemmaksi ja mekkooni sopivammaksi.
 10. Meillä yksi kaaso ja yksi bestman. Kaasonani on siis läheisin lapsuudenystävä ja on edelleen läheisin ystävistäni. Hän itse mennyt vuosi sitten naimisiin niin olen saanut paljon myös hyviä käytännön vinkkejä häneltä.
 11. Naimakauppoihin tulee meilläkin lahjalista. Hyvältä sivustolta ja helpolta käyttää näytti tuo sivusto. Kaverilla ollut siellä ja oli yksinkertainen käyttää.
 12. Meillä kihlajaiset kahen viikon päästä. molempien perheet sekä ystävät perheineen kutsuttu tekstiviestitse. Tulee noin kuutisenkymmentä vierasta. Pidämme mieheni perheen mökillä. Mekkoa juuri tulin sovittamasta, kun pikkusisko sitä väsää kokoon.
 13. Molempien vanhemmat olivat mielissään kihlauksestamme ja myös tulevista häistämme. Onnellisia ovat puolestamme ja innolla odottavat helmikuisia häitämme. Itse olin odottanut omilta vanhemmiltani vähän ehkä jyrkkääkin reaktiota, mutta ei sellaista tullut todellakaan vastaan vaan oikeaa iloa ja onnea.
 14. Hääyö tulee yksityisessä hotellissa (hääsviitti poreammeella) maksamaan 192 euroa. Ihan kohtuullinen hinta mielestäni.
 15. Kyllä mennään kuunteleen, jossei justiin sillon satu olemaan töitä.