Sarduli

Morsian
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Sarduli

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tämä asia on nyt muodostunut kompastuskiveksi häiden valmistelussa. Itse olimme ajatelleet laittaa molemmat, mutta avustajien ja äitini kanssa asiasta keskusteltuani tämä ei olekkaan niin helppo juttu. Ei ole kuulemma ihan ok laittaa molempia siihen kutsuun ja olisi jotenkin tökeröä pyytää ainoastaan rahaa. Tässä on vaan yksi mutta. Ollaan asuttu jo tovi yhdessä ja meillä on jo kaikkea. Lisäksi suuri osa vieraista ei ole koskaan käynyt meillä, joten jos joku nyt haluaisi ostaa jotain rahalahjan sijaan niin olisi pakko olla lista ettei tule hurjasti kaikkea tarpeetonta. Rahat menisi kuitenkin hyvään tarkoitukseen eli meidän häämatkaan (New York). Miten tästä tuli näin vaikeeta? Onko kellään muulla saman laista ongelmaa ja miten olette tällaisen ratkaiseet?
 2. Se, että kaasojen mielipide ei tunnu hyvältä on vaikea sanoa, koska kaasoina on todella hyvä ystäväni ja siskoni. Siskoni on hyvin paljon samanlainen luonteeltaan kuin minä ja saattaa olla, että ajaudumme helposti törmäyskursille. Tämän kaverini kanssa en tällaista odottanut tapahtuvan, koska olemme asuneet kimppakämpässäkin ilman mitään riitoja. Siskoni on naimisissa, joten luulisi tietävän miltä minusta nyt tuntuu. Ehkä tästä olisi vaan hyvä keskustella, koska alkaa kohta pelottaa kertoa mitään omia ideoita kun kaikki aina on huonoja ja niille vaan nauretaan. Kutsukortitkin pitäisi tehdä ja ne tehdään kyllä just niinkun olen suunnitellu !
 3. Meidän yhteinen harrastus on siis golf ja ajatus oli ottaa osa kuvista golfkentällä. Ajatus on esitelty sulhaselle ja kentältä kysytty että on ok. Tämä ei kuitenkaan ollut ainakaan toisen kaason mielestä kovin hyvä idea, koska mieheni ei ole kauan pelannut niin ei kuulemma voi vielä voi kutsua harrastukseksi??? WTF? Oon kyllä jo mielessäni päättäny, että muut saa ajatella ihan mitä haluaa ja voi vaikka sanoakin, mutta jos se musta hyvä idea niin sitte me tehdään niin. Ja puku on kyllä just sellanen kun mä halua...en aio ottaa kaasoja mukaan sovittamaan vaan yksi toinen kaveri lähtee (hänellä on ehkä enemmän tyylitajua). Mä luulen, että mun kaasot ei ehkä ollu ihan valmiita sille mun pukuidealle, koska se ei ollu ihan mikään perinteinen kermakakku.
 4. Luulin tehneeni oikean valinnan kaasojen suhteen, mutta olin ehkä väärässä. Kaikki ideani/suunnitelmani häiden suhteen on heistä huonoja. Jopa ajattelemani hääpuku oli molempien mielestä hirvittävä ja se piti sanoa ihan päin naamaa tietenkin. Myöskään ideoimani yhteiseen harrastuukseemme liittyvä valokuvausidea oli huono tai jopa naurettava. Tuntuu tosi kivalta kun kaikki ideat torpataan heti...pitäisikö heidän antaa suunnitella koko juhlat ja olla vaan tekemättä mitään? Kun itse olin kaasona niin en kyllä kyseenalaistanut morsiammen visioimia ideoita häihin liittyen, koska kyseessä on heidän päivänsä.
 5. Olin toissa kesänä Voikkaan seuratalolla hääjuhlissa ja todellakin koristelulla tila saa paljon anteeksi. Juhlissa on melkein 200 vierasta ja siltijäi tilaa tanssille. Omat häät vietetään ensi kesänä Kuusankoskella Koskelassa. Ihana paikka joen rannassa ja mahtuu paljon porukkaa. On hyvät safkat, mutta pitää viedä juomat itse (tulee tosin halvemmaksi kuin ravintolahinnat). Koska siellä on myös erillisiä huoneita niin ajateltiin laittaa pystyyn lapsiparkki, jossa perheiden pienimmille olisi hoitaja ja ohjelmaa. Paikassa ei myöskään ollut erillistä tilavuokraa vaan maksetaan ainoastaan ruokien kustannukset.
 6. Meilläkin on jo kaikkea, joten on vähän mietitty josko kutsussa voisi toivoa rahaa remonttia varten. On juuri muutettu ja asunnossa yksi huone remontoimatta. Miten sen sitte kaunnisti sanoisi, että älkää vaan ostako mitään turhaa meille.
 7. Meillä on vähä sama tilanne ku usealla muullakin täällä. Eli mitään ylimäärästä tavaraa ei mahdu enää mihinkään. Kun rykästiin hynttyyt yhteen niin kaikkea oli kahksin kappalein, joten oikeastaan mitään ei tarvita. Meillä tarvis remontoida/uudelleen sisustaa yks huone tästä asunnosta niin ajattelin et voisko näinkin hyvään tarkoitukseen toivoa häälahjarahaa, eli remonttikassaan avustuksia. Täytyy tästä puhua vielä sulhon kanssa.
 8. Mun puku tulee tod.näk. maksamaan suunnileen 1300-1500, mutta se hinta pitää kärsiä jos haluaa puvun olevan just se eikä mikään muu. Sulhanen oli sitä mieltä, että kuhan hinta jää alle 2000 ni on ihan ok.
 9. Jos aikoo niitä ruusujen terälehtiä käyttää niin kukkakaupoistaa saa aika halvalla sellasia "vähän käytettyjä" jo myynnistä melkein poistettuja ruusuja halvemmalla. Ja kukaan ei todellakaan huomaa jos muutaman terälehden pää on hieman rypistynyt jos se ei itseä haittaa. Säästö se on pienikin säästö
 10. Mulla on ollu kohta puol vuotta geelit ja hyvin on kestäneet. Huoltojen välillä olen itse niitä viilannut, joten on pysynyt ihan nätteinä. Kesällä kokeilin geelejä myös varpaisiin ja olihan nekin ihanat. Kestää jopa 8 viikkoa, jos vaan jaksaa aina itse välillä viilailla lyhyemmäksi, eikä kyllä paina kengissä vaikka olisi jotakin koristeita (itselläni on isovarpaissa muutama "timantti")
 11. Mä ajattelin tilata M&M-suklaakarkkeja. Niihin ois painettuna sitte meidän nimet joihinkin ja sitte päivämäärä. (tekstit voi valita)
 12. Mulla on pikkunen pattitilanne kun ei löydy tietoa missä majailee Häät-lehden yhdessä mainoksessa ollut puku. Ei edes tietoa minkä valmistajan se on. Tarvii varmaan vaan mennä kuvan kanssa ompelijalla, että yksi tällainen kiitos tai sitten etsiä toinen puku joka miellyttäisi.
 13. Meillä mies ei varmaan ihan hirvittävästi osallistu, syystä että en jaksa sitä kun päätöksiä ei osata tehdä. Opin kerrasta, että mihinkään askartelukaupaan ei miehen kanssa kannata mennä. Mies saa kyllä sitten ottaa hoitaakseen valitsemmiaan tehtäviä. Häihin liittyen en aloita lausetta sanoilla "Mitä mieltä olisit...?"
 14. Päätös on nyt tehty ja pysytään alkuperäisessä suunnitelmassa. Kaasoiksi siis tulevat tämä ystäväni ja sitten vielä siskoni. Ajateltiin, että kyllä asioilla on aina tapana järjestyä, joten turhaa stressata etukäteen. On vaan meillä vähän erilainen tilanne, kun mies on vain joka toinen kuukausi Suomessa töiden takia. Eli itsekseen saa aika paljon tehdä.
 15. Siis jos on häät elokuussa 2010 ni pitääkö oikeesti nyt jo alkaa varailemaan juhlapaikkaa ja kirkkoa. Alkaa tässä kohta hääpaniikki tulla kun ei kauheesti olla vielä päätä vaivattu millään noilla varaamisilla. Kaasojen ja bestmanienkin valintakin tuottaa tällä hetkeelä ihan liikaa ongelmia. Ehkä tässä pitäisi sitten ryhdistäytyä.