Jump to content
Naimisiin.info

juujuu

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

juujuu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei!Onko kukaan viettänyt häitään kyseisessä paikassa?Kertokaa kokemuksianne!
  2. juujuu

    Helsinki

    Olisin kiitollinen jos kertoisitte kokemuksianne edullisista juhlapaikoista alueelta helsinki, espoo ja vantaa.Hinta siis alle 500e. Kaiken kokoiset paikat käyvät aina 30 hengen tiloista yli 80 hengen tiloihin!
  3. Tuon koristeluajan voi varata myös edelliselle illalle jos tilassa ei ole muita juhlia silloin.Muuten koristelut joutuu tekemääm ennen juhlia mikä on kyllä aika tyhmää,koska en itse tietenkään pääse paikalle koristelemaan ja katsomaan lopputulosta. No, onneksi on mahtavia avustajia jotka ovat luvanneet koristelut hoitaa.
  4. Hei!Kaipaisin kokemuksia juhlatilan koristeluun ja siivoukseen kuluvasta ajasta.Meillä on häät käpylän työväentalolla jossa vuokra määräytyy vuokrattavien tuntien mukaan.Eli myös koristelu ja siivoustunneista maksetaan. Yritän täällä kovasti pähkäillä kuinkahan paljon aikaa tulisi siis varata koristeluihin? Meillä tulee pöytiin vain kaitaliinat ja kynttilöitä sekä paikkakortit ja karkit sekä ikkunalaudoille todennäköisesti myös tuikkuja tms. Riittäisiköhän pari tuntia?Kokemuksia?
  5. Onkos kenelläkään tuoreita kokemuksia hääjuhlista käpylän työväentalolla? Ja myös talvihäitään siellä viettäneiltä haluaisin kuulla kokemuksia, esim, tuosta alakerran kylmyydestä. Löytyykö keneltäkään kuvia salista "juhlakunnossa"?
  6. Onko uusia kokemuksia teiltä jotka olette tänä kesänä tuolla häänne jo viettäneet? Me olemme tehneet alustavan varauksen maaliskuulle 2010,mutta emme ole vielä päässeet katsomaan paikkaa. Jotain valokuvia olen nähnyt ja niiden perusteella näyttää hyvältä.Ja jos jollain sattuu olemaan lisää kuvia, niin olis kiva nähdä niitäkin!
×
×
  • Create New...