Jump to content
Naimisiin.info

Eloq06

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Eloq06's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli seuraavanlaisia pätkiä. Laitoin vain esittäjän, että tietää mikä biisi on kyseessä. Olisitko elämäni viimeinen, elämäni rakkaus? -Teleks Joka päivä ja joka ikinen yö, sinua ajattelen. -Eppu Normaali Koko maailma mun ympäriltä häviää, kun mä ajattelen sua. -Anna Eriksson Kaikista kasvoista, kaikista katseista, etsin sinua, sinua vain. -Anna Eriksson Sitähän se kaikki on, rakkautta, rakkautta vaan. -Dave Lindholm En oo koskaan tavannut, ketään niin kuin nyt oon sut. -Zen Cafe Hän, sai mut uskomaan. Hän, sai mut toivomaan. Hän, ja vielä enemmän. -J. Karjalainen Kun katsoit minuun, vain sinun olla halusin. -Anna Eriksson Elämä on helppoo silloin kun on joku, josta pitää kii. -Dingo
  2. Meillä oli tietovisapalkintona itse leipomiamme sydänpipareita. Olivat ainakin edullisia.
  3. Mulla tuli mieleen esimerkiksi Finlaysonin alueelta Juvenes Ziberian tilat, jonne niiden nettisivujen tietojen mukaan mahtuu 250 henkeä www.juvenes.fi sekä Bravo Plaza, jonne heidän tietojen mukaan mahtuu 180 henkeä www.bravoplaza.fi. Tsekkaapas nämä!
  4. Meillä miehelle riittää pelkkä kihlasormus, kun se on niin leveä, että tulisi ahdasta kahden sormuksen kanssa. Vihkipäivä täytyy kuitenkin varmaan kaiverruttaa kihlaan. Itselleni hankin toki vihkisormuksen!
×
×
  • Create New...