aurelie

Morsian
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About aurelie

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Vähän myöhään vastailen, mutta voi tästä höpinästä jollekin olla apua. Me siis vietimme häämme Varjolassa helmikuussa ja täytyy kyllä sanoa että palvelu oli todella hyvää, alun pienien yhteydenpito-ongelmien jälkeen. Saimme todella nauttia päivästämme ilman huolia juhlan sujumisesta! Ruokakin oli erinomaista. Menumme oli monipuolinen, hieman muokattu heidän valmiista talven buffetista ja hinta-laatusuhde oli kohdallaan. Ainoa pieni negatiivinen asia oli, kun kesken juhlan muutaman vieraan piti käydä siirtämässä autojaan pois ulkomaalaisten moottorikelkkailijoiden tieltä (?).. Jos etsitte pelkistettyä, mutta tunnelmallista juhlatilaa, josta saa helposti koristeltua mieleisensä niin Varjola on mielestäni hyvä vaihtoehto.
 2. Tilasin tämän ketjun innoittamana tuolta cheapotc.comin kautta yhteensä 4 pakettia stripsejä (muillekin kuin itselleni:) jo 1,5 viikkoa sitten eikä pakettia kuulu.. Onko teillä muilla, jotka tuota kautta olette tilanneet, tullut se paketti tosiaan ihan muutamassa päivässä? Alan pikkuhiljaa huolestumaan.. Kyllähän siinä tietenkin voi kestää vähän kauemmin kun isompi paketti, mutta.. Huihui.
 3. Ongelmia ongelmia.. Tämä kysymys ei ehkä varsinaisesti kuulu tähän ketjuun, mutta läheltä liippaa: Menisimme kyllä mahdollisimman pian esteiden tutkintaan, mutta.. Tilanne on se, että asumme sulhasen kanssa eri paikkakunnilla ja lisäksi sulhasen kotiseurakunta on vielä tällä hetkellä kolmannella paikkakunnalla. Selkeää, juu Häihin on nyt vajaa 2 kuukautta aikaa ja näyttää siltä, että työkuvioiden takia emme luultavasti tule olemaan ennen häitä yhtä aikaa kummankaan kotiseurakunnassa arkipäivänä, varsinkaan virka-aikana. Tai no, aikaisintaan viikko ennen häitä, ehkä. Tai ottamalla palkatonta töistä.. Voisiko esteiden tutkinnan siis suorittaa esim. valtakirjalla niin, että toinen on paikalla oikeasti ja toinen vain paperilla hengessä mukana? En kyllä itsekään usko että tämä onnistuu, mutta ajattelin silti kysäistä jos jollain olisi asiasta varmaa tietoa.
 4. Apua apua.. Ehdin jo kirjoittaa ja tulostaakin kutsujen toiselle sivulle tulevat pikkulaput, joissa on ilmoittautumisasioista tiedot ja lisäksi mahdollisimman hienovaraisesti pyritty esittämään, että halutessaan voi ideoiden puutteessa käydä kurkkaamassa naimakaupat.comin lahjatoivelistaamme. Aiomme kirjoittaa myös sinne listan alkuun, että nämä ovat toki vain ehdotuksia ja omien yllätyslahjojen tuominen on aivan yhtä hyvä jos ei parempikin vaihtoehto ja tyhjin käsinkin saa tulla. Nyt kuitenkin alkoi epäilyttää. Pitävätköhän vieraat tätä ihan mauttomana.. Toisaalta, eräiden ystäviemme häihin tulimme lahjalistalta bongatun silityslaudan kanssa, mikä herätti hilpeyttä muissa vieraissa. Kättelyjonossa joku parin sukulaismies sitten kysäisi, miten olimme keksineet sellaisen lahjan. Kuultuaan listasta he harmittelivat ettei sitä oltu mainittu kutsussa. (Näissä häissä listasta sai siis tiedon vain jos ymmärsi kysyä) Täälläkin näyttää olevan lahjalistoista mielipiteitä yhtä monta kuin kirjoittajiakin. Mut kertokaapa te, jotka ootte maininneet toivelistasta kutsussa, että millaista palautetta asiasta tuli vai tuliko ollenkaan? Miten voi olla näin vaikea asia.. Itse en osaisi pahastua/loukkaantua, jos joku muu hääpari ilmoittaisi lahjalistasta kutsussa mut kun mistä näistä ihmisistä tietää.. En haluaisi kuitenkaan, että kutsusta tulisi sellainen kuva, että lahjat oisi pääasia. Huh, tulipa vuodatus
 5. Suunnitelmissa on printata kutsukortit itse kotitulostimella (oisiko ollut laser, en muista kun olen niin hyvä kaikissa näissä asioissa ). Ongelmana on nyt se, että haluaisimme tekstin valkoisena. Onko kellään kokemusta, millaisiin tulostimiin saa valkoista mustetta? Vai onkohan sellaista edes saatavilla?
 6. Olen ollut vieraana useissa häissä, mutta yleensä koristeluista jäänyt mieleen vain joitakin pieniä ihania yksityiskohtia. Poikkeuksena syyshäät, joista en tuntenut ketään paitsi sulhaseni, joten ehkä siksi jäi aikaa katsella koristeluja tarkemmin.. Toki myös omien häiden järjestely vaikutti siihen, että koristeluun kiinnitti huomiota. Kyseisissä häissä -koristelut jotenkin lastenkutsut-tyyppisiä, ehkä yritetty päästä halvalla -paikkakortit ja menut kolmesta eri värisestä pahvista, yleisilme oli melko sekava (tyyliä punainen,keltainen,vihreä) eikä kovin tyylikäs -kaikki kirjoitettu mustalla tussilla vähän hutaisten, virheet sutattu yli ja jatkettu eteenpäin -lisäksi pöydissä oli pihlajanmarjoja ja muutama pieni kynttilä Itse olen aika tarkka koristeluista ja niiden yhteensopivuudesta. Siksi tämä koristelu näytti jotenkin ikävältä..Mutta jokainen tyylillään!
 7. Komppaan edellisiä, Qivassa palvelu oli todella mahtavaa ja teettämämme kihlasormukset ovat juuri sellaiset kuin halusimmekin! Hintaa sormuksille tuli yhteensä 1000 euroa, mutta ovat kyllä joka sentin arvoiset. Päätimme muutenkin jo kihlausta suunnitellessamme panostaa sormuksiin, että niitä jaksaa sitten katsella koko loppuelämän. Kiertelimme muitakin Jyväskylän kultasepän liikkeitä, mutta koska perus puolipyöreä rinkula ei sytyttänyt ja joissakin paikoissa palvelukin tökki, niin päädyimme lopulta teettämiseen. Onneksi <3
 8. Itselläni on nyt muutaman kuukauden ollut sormessa iki-ihana teetetty palladium-sormus, ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen! Aion teettää palladiumista myös vihkin. Päädyin palladiumiin, koska en halunnut ravata jatkuvasti rodinoimassa valkokultasormusta, eikä rodinoimattoman valkokullan harmaa tai jopa kellertäväkin väri oikein innostanut. Ainakin kultasepän mukaan (ja kyllä sen ihan itsekin huomaa ) palladium on siis jonkin verran kirkkaampaa kuin valkokulta. Naarmuja ei ole vielä tullut, mutta muutama kolhu sormuksen reunassa näkyy. Luultavasti lommot johtuvat siitä, että sormus on kovera eli reunat ovat melko terävät, eikä niinkään materiaalin pehmeydestä. Hintaa sormukselle tuli saman verran kuin valkokultaiselle, vaikka palladium onkin hieman halvempaa. Hintaa nosti palladiumin vaikeampi työstettävyys. Toivottavasti tästä selostuksesta oli jollekin sormusasioita pähkäilevälle apua.
 9. Nyt niitä tietoja Kilroyn lipuista mitä lupailin. Käytiin Helsingin toimistolla kyselemässä tarjousta ja täytyy sanoa, että palvelu pelasi eli jos mahdollisuus on niin kannattaa käydä paikan päällä. Lippujen hinnaksi tulisi tämän hetken hinnoilla noin 1900e/hlö sisältäen palvelumaksut, verot ja ISIC-kortin. Reitti ei ole vielä täysin lukkoon lyöty, mutta tuo hinta sisältäisi lennot helsinki-singapore-brisbane//sydney-auckland-fiji-auckland-los angeles-lontoo-helsinki. Singaporen tilalle saisi suunnilleen samalla hinnalla Hong Kongin ja pari sataa kalliimmalla Bangkokin, miettii miettii.. Kilroy ei saa enää suoria lentoja Fijiltä eteenpäin, siksi tuo paluu Aucklandiin. Koska olemme alle 26-v ja opiskelijoita, kallistumme varmaankin tuon Kilroyn suuntaan. Toivottavasti pian päästään liput varaamaan niin ei ehdi kovin paljoa ainakaan hinnat tuosta muuttua. Matkakuume nousee..
 10. Jotain lautasentapaista olinkin ajatellut alustaksi, mutta ei tuo havuideakaan huono ole. Hullulta tuntuu miettiä jäälyhtyjä keskellä kesää, mutta kaikkeen sitä ihminen näköjään ryhtyy häitä suunnitellessaan
 11. Timtam, hienolta kuulostaa teidän reissusuunnitelmat! Ja kiitos paljon noista tiedoista, pitääpä pistää korvan taakse myös nuo englantilaiset matkatoimistot. Sellainen kysymys tuli heti mieleen, että laskettiinko teidän lippujen hinta puhtaasti lentomailien perusteella vai vaikuttiko matkan kesto siihen? Meillä kun olisi tarkoitus koluta palloa ympäri suunnilleen puolen vuoden ajan, jos kaikki onnistuu. Aiomme kuitenkin käydä kyselemässä Kilroyn toimistolta tarjousta tässä lähiaikoina, voin kertoa täällä kun tiedän millaiset liput heillä olisi tarjolla. Asialla alkaa kohta jo olemaan kiire, koska matkalle olisi tarkoitus lähteä viimeistään maaliskuussa.
 12. Totta, eiköhän ne kestä vihkikaavan ajan sitä kirkon sisälämpötilaa jos kestävät kynttilänkin lämpötilaa. Eikä ne kirkotkaan niin kovin lämpimiä talvisin ole..Ompa mulla taas leikannut.
 13. Kuulin, että joku olisi talvihäissä koristellut alttarin ympäristöä jäälyhdyillä. Kuulostaa ideana mielestäni todella ihanalta, mutta se mietityttää ehtivätkö lyhdyt paljonkin sulaa tilaisuuden aikana.. Jos jollakin on kokemusta niin kertokaa ihmeessä!
 14. Meillä tällä hetkellä ensimmäisenä paratiisisaarivaihtoehtona on Fiji, koska se sisältyisi Kilroyn kohtuullisen hintaisiin (n. 2000e) lippuihin. Ja jos saaren rennoksi kehuttu ilmapiiri ja hienot maisemat ovat sitä myös tosielämässä niin ei Fiji varmasti huono vaihtoehto ole. Tätä viestiketjua kun lueskelin niin alkoi myös kiinnostaa nuo Cookin saaret ja tietenkin Havaijilla olisi mahtava käydä, mutta ei kaikkea voi saada kerralla.
 15. Yritänpä herätellä tätä ketjua henkiin. Eli onkohan täällä ketään tällä hetkellä häämatkaa maailman ympäri suunnittelevia/hiljattain reissusta palanneita? Olisi hienoa kuulla lisää kokemuksia, reittejä, budjetteja nykyisillä lentohinnoilla.. Haluaisin myös tietää onko kukaan ollut Kilroyn kautta matkalla? Itse suunnittelemme muutaman kuukauden yliopistovaihtoa Australiassa yhdistettynä Kilroyn maailmanympärilentoihin (suunnitelmissa paketti, jossa joku paratiisisaari, L.A., Australia ja pari muuta pysäkkiä). Budjetti ei tosin voi olla lähelläkään tuota ~15000e mikä täällä on vilahdellut muutamassa viestissä, onkohan mahdollista päästä vähemmällä, esimerkiksi alle 10000e lentoliput mukaan lukien? Opiskelijoita kun olemme niin tulot ei päätä huimaa..Säästökuurilla ollaan kyllä oltu jo pidempään mutta silti ei ole varaa pistää tuollaista summaa matkaan. Mutta eroonkaan tästä ajatuksesta ei enää pääse eikä haluaisikaan päästä, eikä tämän ketjun lukeminen ainakaan vähentänyt matkakuumetta.