Jump to content
Naimisiin.info

marieeva

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

marieeva's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei! Mina olen myos menossa naimisiin Australialaisen kanssa Suomessa ja meilla tulee olemaan kirkkohaat. Mieheni on Anglikaanisessa kirkossa kastettu ja ei ole myoskaan kaynyt rippikoulua. Meille on annettu kirkkoherran virastosta neuvoa etta tarvitset seuraavta paperit estettomyystodistusta varten: 1. Kastetodistusy 2. Miehesi kirkosta tarvitaan kahdelta tyontekijalta allekirjoitus atta han on aktiivinen kritillisen kirkkokunnan jasen koska kastetoditus ei ole tarpeeksi todistamaan etta han kuuluu kirkkoon ( pyyda seurakuntasi virastoa lahettamaan sinulle Suomen evankelisluterilaisen kirkon vakuutus kristillisesta kasteesta/kritilliseen uskontokuntaan kuulumisesta, lomake on suomeksi ja mina kaansin sen englanniksi) 3. Single status certificate Births/Death & Marriages toimistosta joka pitaa vieda Department of Foreign affairsiin ja pyytaa Apostille leima. 4. Kopio passista 5. Esteettomyystodistuksen tutkimus hakemus jonka taytatte yhdessa. Lahettatte nama kirkkoherran virastoonne ja he toimittavat hyvaksynnan suoraan papille. Church of England ( Anglikan church kylla rippikouluttaa jasenensa, confirmed. Mutta se ei ole meille kerrottu olevan ongelma ainakaan tahan mennessa ja olen lahettanyt monet sahkopostit omaan kirkkoherran virastoon tarkistellen etta kaikki tarvittavat paperit tulee lahetettya). Pahimmassa tapauksessa (kuten me tehtiin) olemme liittyneet paikalliseen kirkkoon taalla ( mitaan paperi toita ei tarvitse tehda, taytyy vaan kayda kirkossa sunnuntaisin ja olla osa kirkkoyhteisoa), ja toivotte etta Pappi allekirjoittaa sen paperin teille. Tarkistin myos etta jos ne eivat allekirjoita sita lomaketta, niin voitte menna vihille maistraatissa ja silti saada kirkossa Avioliiton siunauksen joka on kuulemma hyvin samanlainen toimitus pituudeltaan ja kaavaltaan paitsi etta vihkimiskysymyksia ei kysyta. Se on meidan Suunnitelma B... Toivottavasti tama auttaa eteenpain...
  2. Hei, ei mitään... Syynä siihen että me valitsimme Hotelli Kämpin on se että itse asiassa asumme Australiassa ja juhlpaikan on pakko olla sellainen että kaikki juhla järjestelyt voidaan järkätä sähkopostin kautta... olemme ottaneet huomioon sen että kaikki ei saata olla just niin täydellistä kuin voisi olla, mutta ulkomailta käsin emme valittettavasti pysty käymään juhlpaikkoja läpi ja ruokia maistamassa...siis paikka valittiin koska emme voi itse olla Suomessa paikan päällä ennen ku vasta viikkoa kahta ennen juhlia.. Etsin vain ideoita siihen että mihin suuntaan voin osoittaa 40 Australian vierasta jatkamaan juhia koska tiedän että haluavat kuitenkin lisää juoda. Se ravintola Teatteri saattaa olla erittäin hyvä ehdotus. Vielä etsin Hotelli Kämpissä juhlineita ja lähellä hyviä jatkopaikkoja..
  3. Hmmm... joo kylla suunnitelmissa on perinteinen hääpuku olla päällä. Saattaa olla että me voitais osoittaa vieraat siihen suuntaan ja itse poistua juhlimaan keskenämme.... Kiitos ehdotuksesta! Löytyykö muita Hotelli Kämpissä juhlineita? Mihin menitte jatkoille keskiyön jälkeen?
  4. Vietämme hääjuhliamme Helsingissä Hotelli Kämpin peilisalissa Heinäkuussa 2010. Juhlat loppuu kello 23.30 ja nyt tuli mieleen että sen jälkeen vielä porukka saattaisi haluta bilettää jossain lähellä ja mahdollisesti me mieheni kanssa voitaisiin vielä liittyä vieraitten seuraan vähäksi aikaa... Joku semmonen baari olisi kiva mikä ei ole kaukana ja juhlat voisivat jatkua semmosessa paikassa missä voi keskustellakin mutta olisi kuitenkin musiikkia... Olisiko kellään kokemuksia minkälainen jatkopaikka se Hotelli Kämpin Bar&Clubi on kesä perjaintai iltaisin, sehän olisi se lähin vaihtoehto tietysti. Tai olisiko kellään ehdottaa toista hyvää jatkopaikkaa siinä ihan lähellä mihin olisi helppo ohjta vieraita ( moni on ulkomaalainen...) Vieraitten ikäluokka on noin 25-45 ja puolet suomalaisia, puolet ulkomaalaisia... Otan mitä vaan vinkkejä vastaan..
×
×
  • Create New...