Jump to content
Naimisiin.info

sahku

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

sahku's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Omalla kohdalla tuli nukuttua suhteellisen huonosti. Luultavasti kävin ylikierroksilla, mutta häiden jälkeen unirytmi palasi.
  2. Niin, onhan siinä sumplaaminen. Haluamme ottaa kuitenkin sen riskin ja käymme ajoissa juhlapaikalla suunnittelemassa pöytäjärjestyksen, emme halua jättää tätä viime tippaan. Uskon, että saamme jonkinlaisen ratkaisun aikaiseksi ja kukaan ei joudu erilleen omasta porukasta. Suunnitteluun tässä menee varmasti aikaa, mutta jos vieraat ovat tyytyväisiä, niin uskon, että se on vaivan arvoista.
  3. Me olemme ajatelleet tehdä sillain, että emme nimikoi jokaista paikkaa, vaan laitamme pöytiin laput perhekunnittain (esim. perhe Mäkinen). Yksittäiset ihmiset saavat sitten oman paikkalapun. Tätä ajatusta hiomme vielä, mutta aivan jokaiselle vieraalle emme halunneet paikkalappuja laittaa. Omat paikkamme ja perheidemme paikat nimeämme myös erikseen.
  4. Oli kiva kuulla Minni-80 kokemuksistasi ! Samainen kirkko on meilläkin varattuna, joten mukava tietää vähän noista aikatauluista.
  5. Varasimme mieheni kanssa Karllundin kivinavetan häillemme v. 2011 kesäksi. Ei pahemmin varauksia vielä sille vuodelle ollut, mutta ajattelimme olla kerrankin ajoissa. Itse olisin kanssa kiinnostunut tuosta juhlien aikataulutuksesta. Itse mietin myös, mihin aikaan kannattaisi vihkiminen järjestää, jos matkaa kirkolta juhlapaikalle on sellaiset vajaa puoli tuntia.
  6. sahku

    Kihlajaiset?

    Me emme pitäneet mitään erikoisia kihlajaisia. Kävimme kylässä omien vanhempieni luona muuten vaan ja samalla juotiin kahvit. Sitten miehen puolelta tuli käymään hänen vanhemmat ja mummu ja juotiin kahvit. Kavereita olemme kutsuneet yhdeksi illaksi illanistujaisiin, jotka hoitaisivat tavallaan tuon kihlaisten ja tupareiden virkaa.
  7. Meillä olisi kiikarissa tuo Karllund, tosin muutama varapaikka pitäisi katsoa myös, jos ei Karllundiin päästä. Kauhean hankalaa löytää sopivia paikkoja juhlimiseen Tampereen seudulta, kun vierasmäärä olisi suunnilleen 120. Kangasalla taitaa olla hotelli Urku, Nokialla se Koskiwerstas ja Tampereella tuo Hatanpään kartano. Onko kellään kokemuksia muista paikoista, joihin mahtuisi hyvin sellaiset 120 henkeä juhlimaan niin, että ruokailun ja tanssimisen saisi järjestettyä fiksusti ilman suurempia pöytien siirtoja ? Monet nuorisoseurantalot jäävät pois laskuista, koska pöytiä tarvitsisi siirrellä hyvinkin paljon, että ihmiset mahtuisivat tanssimaan. Itse on haluaisi sellaista turhaa hässäkkää kesken juhlien.
×
×
  • Create New...