Rinsessa2011

Morsian
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Rinsessa2011

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Pöytänumeroita täälläkin mietitään! Tahtoisin sinellistä niitä isoja pahvisia numeroita mustaks maalattuna. Mut pelkät numrot 1-20 maksais 60€ aikas tyyristä kun pyritään pieneen budjettiin! Ja mies kun ei innostu mistään mun ideasta:) Hänelle kun kävis vain et tulostetaan A4:lle numero ja pöydän kyljestä roikkuun:D Itse haluisin kuitenkin jotain kivempaa:) Kertokaa ideoita halpoihin pöytänumeroihin? Häät jo elokuussa että kovasti ei ole aikaa säästää enään materiaaleja.
 2. Meillä häihin aikaa päivää vajaa 4kk.. apua!! Asioita joita on jo hoidettu on Hääpaikka varattu Kirkko varattu Valokuvaaja kirkolle Juhlapaikka hommattu Ruokien tekijä on (mun täti) Ja tietty kaaso, seremoniamestari ja bestman pyydetty Hääpuku ostettu Vihkisormuskin jo on:) Servetit ruualle ja kahville Kutsuja on jo tehty Hääkarkkirasioita jo tehty Kynttilöitä pöytiin on hankittu Pöytäsomistuksia mietitty Pöytien paikkaa juhlapaikalla mietitty Maljakot odottaa ikeassa Kukat on käyty sopiin Kampaaja päätetty Meikkaajat sovittu (sisko ja kaaso) Vielä nämä asiat pitäsi päättää/hoitaa Hätanssi kappale on vie vähän epävarma Muu musiikki (koneelta kyl soitetaan mut mitä) Miehen puku Mun kengät Alusvaatteet Laukku Muuta en nyt tähän hätään keksi! Mut aikaa tuntuu olevan enään niiiiiiin vähän ja kaikki on vie ihan tekemättä!
 3. Nyt voisin laittaa omanikin ihanuuteni tänne kun se on vihdoinkin tilattu:) Eli tämä lähti keskiviikkona tilaukseen. Mutta mustilla tehosteilla:) http://www.lightinthebox.com/A-line-Strapless-Chapel-Train-Wedding-Dress--fw09-wd111007-_p85096.html?currency=EUR#special_offer Toivottavasti kuvan linkki onnistui!!
 4. Moi.. Mä lähtisin liikkeelle vaik nyt hää autosta, vois olla vanha paloauto. Kunniakuja letkuista, putken päistä. Sulhasen asu vois olla palomiehen juhla-asu (vai mikä nyt oikeelta nimeltä onkaan) Historiikki pumppuja.. Jos juhlapaikalla on tilaa niin sinne vaan kaikkee teemaan liittyvää Isä kans alalla niin sieltä näitä ideoita:) Hauskaa suunnittelua:D
 5. Hyvinhän teillä on jo häät mallillaan:) Ja värit kuulostaa kyllä kivoilta, sopivat varmasti yhteen! Eipä mullakaan tuota visuaalista silmää ole. Siinä ajattelin turvautuakkin muotoilija kaasooni! Meillä aloitettiin hääsuunnitelmat näin: Päätettiin vihdoinkin päivä. Varattiin kirkko ja juhlapaikka Päätettiin teemavärit, punainen, musta ja valkoinen Valittiin kaaso, seremoniamestari ja bestman Päätettiin kuka tekee ruuan (ei pitopalvelu vaan mun täti) Ostettin mun vihkisormus (veronpalautuksista niin sillä jo nyt) Nyt pitäs alkaa suunnitteleen näitä: Millaiset kutsut Ohjelma Ja kaikkee muuta!!
 6. Kiitti kommenteista:) Ja olinkin jo kokonaan luopunut tuosta vaahtisten paistamisesta juuri paloturvallisuuden takia ja sotkemisenkin. Pitää vaan siis keksiä jotain muuta:)
 7. Mitä ootte mieltä onnistuisko vaahtokarkkien paistaminen tuikulla? Et pöydissä olis kulhoissa vaahtikset ja tikut ja sit vieraat sais paistella niitä siinä odotellessa. Ja voishan ne vaahtikset viedä vasta ruuan jälkeen niin ei loppuis niin äkkiä.. Mitä ootte mieltä onnistuisko vai syttyykö tulipalo ja kaikkien vaatteet on sotkussa!?
 8. En yhtään ihmettele Sibriina että sulle tuli paha mieli! Minustakin tuo teksti oli todella pahasti kirjoitettu! Ja ihmettelin kans että kun on täällä etusivulla.. Mistä Sipriina meinaat tilata pukusi? Voisin kans miettiä samaa firmaa kun sulla on suosittelijoitakin:)
 9. Samaa mieltä että on kyllä aika näsäviisastelua tuo artikkeli. Ja et loppuun olis vielä sopinut että ostakaa puvut mielummin täältä.. ja joku morsiuspuku liikkeen osote Et oikein mainostusta!! Onkohan kirjottajalle käynyt itselle joku noista huomioista.. Että on itse saanut huonon puvun ja nyt purkaa tuntojaan täällä!! Tuo lapsi- ja orjatyövoiman käyttäminen kyllä pistää mietityttämään mutta onkohan sekään ihan niin vai vaan suutuspäissään kirjotettu!?
 10. Lueskelin tässä artikkelin täältä naimisiin.infon etusivulta Hääpuku kiinasta ja on kyllä aika paksua tekstiä.. ainakin mun mielestä! Koska just kuulin jutun että morsian oli tilannut puvun haapuku.fi:stä ja puku oli ollut vyötärön mittavirheen takia hieman liian iso mutta asia oli korjaantunut ompelimossa. Morsian oli siis vain mitannut vyötärönsä eripaikassta.. joka on sellaiselle ihmiselle hankaa joka ei itse ompele. Ja vaikka minäkin olen jonkin verran ommellut niin aina sen vyötärön etsiminen on hankalaa!! Eli kyllä sen sopivan puvun voi ostaa kiinastakin.. minusta!! Ja näin meinasin itse tehdä! Toinen asia mikän tuossa linkissä ärsytti oli tämä: "Toisekseen ei ole moraalisesti mitenkään oikeutettua, että menet tuhlaamaan suomalaisen ammattilaisen aikaa, jos et kuitenkaan aio missään nimessä pukua myymälästä ostaa." Eihän sitä voi mennä sitten kenkiäkään sovittamaan ostamatta niitä!! Itse olen käynyt sovittamassa liikkeessä pukuja vaikka en tiedä ostanko pukua edes sieltä. Eikä se minusta ole ammattiihmisten ajan tuhlaamista!! Sehän on heidän työtään!!