Cissi

Morsian
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Cissi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minulla on Calvin Kleinin Truth. Oli lempparini muutama vuosi sitten ja jossain vaiheessa hävisi kaupoista. Nyt mies löysi sen laivalta ja olen niin iloinen tuosta pullosta!
 2. Meillä ei tule hääautoa vaan häävene. Mies on tämän järjestänyt joten veikkaan jotain Miami Vice-tyylistä vauhtihirmua! Siinä sitten mennään huntu tanassa!
 3. Meillä shamppanja-alkumalja ja viinit ruoan kanssa on ihan itsestäänselvyys. Hyvä ruoka ja viini kuuluvat mielestäni yhteen ja hyvä viini korostaa ruoan makuja. Kahvin kanssa tulee konjakkia ja vieraat saavat nauttia viinin lisäksi myös oluesta ja siideristä mikäli viini ei maistu ja tottakai holittomiakin vaihtoehtoja on tarjolla (vettä, kivennäisvettä, limsaa) Olen kerran ollut häissä joissa ei tarjoiltu alkoholia ja tunnelma oli todella jäykkä kun tuntemattomat ihmiset ei sitten oikein keksineet mitään juteltavaa eikä ohjelmaakaan kovasti ollut. Ihmeteltiin myös miksi kukaan ei tanssi... En missään nimessä halua häistäni örvelluskekkerit, mutta muutama lasi viiniä antaa kummasti potkua seurusteluun ja ehkäpä tanssilattiallekin saadaan hiukan vipinää. Sellaisetkin häät on koettu jossa vieraat saivat itse ostaa juomansa baarista. Tässä ei sinänsä mitään vikaa, mutta tästä ei kutussa mainittu ja maksuna kävi ainoastaan käteinen jota ei sitten ollut mukana... Olisi ollut kiva tietää etukäteen tällaisesta järjestelystä niin olisi osannut varata käteistä mukaan...
 4. Meillä tarjotaan kahvin kanssa Larsen VSOP konjakkia jonka pitopalvelu tarjoilee suoraan pöytiin. Likööristä emme ole vielä päättäneet otetaanko vai ei, mutta saattaa olla että muutama pullo Xante "naisten konjakkia" löytää tiensä häihin.
 5. On kyllä jännä miten paljon mielipiteet vaihtelevat ja varmasti kotipaikkakuntakin vaikuttaa. Itse miellän keiton alkuruoaksi enkä niinkään juhlalliseksi. Turussa siis asustelen ja lohikeitto on täällä ihan arkiruokaa joten minun on vaikea kuvitella sitä pääruokana häissä vaikka hyvää onkin. Tosin riippuu varmaan myös aika paljon hääpaikasta ja puitteista muuten sopiiko keitto vai ei, jos on kunnon maalaishäät niin miksipäs ei, mutta mielestäni siihen tarvii kuitenkin myös jotain muuta kuin se keitto... Mutta, mutta mielipiteitä ja makuja on monia enkä ikinä häissä valittaisi ruoasta ainakaan paikan päällä.
 6. Tuollainen nejlän päivän ryyppyreissu Puolaan on mustakin jo liikaa ja aika törkeää morsianta kohtaan... Mulla ei onneksi ole polttarieta mitään huolta; meidän BM on niin mahtava ja ihana tyyppi ja ollaan soiteltu miehen polttareista jotta minäkin tiedän milloin ne on, mihin varauta ja osaan sitten olla juonessa mukana ja pakata miehelle valmiiksi varustekassin. Miehelle oli järjestetty reilu viikko sitten "valepolttarit" jotka tosin menivät ihan täydestä ja mies oli tyytyväinen vaikka piti olla tylsää. Tiedän myös että menevät nyt varsinaisissa polttareissa yöksi mökille joten mies ei tule yöksi kotiin ja saattaapi olla että kuulutukset kirkossa seuraavana päivänä jäävät mieheltä kuulematta. Uskon että pojilla tulee olemaan hauskat ja vauhdikkaat polttarit! Omia polttareita odottelen vielä.