Jump to content
Naimisiin.info

cilla79

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://personal.inet.fi/koti/cilla/
  • ICQ
    0

cilla79's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ei kai nyt sentään....Isäntä on uhannut ottavansa joskus mun nimen.... :
  2. Itsellä ei ole noista hotelleiden hienoimmista huoneista kovin paljon kokemusta mutta sen verran kuitenkin, että uskaltauduin mielipiteeni sanomaan elikkäs entinen Lapinniemi (eli Tampereen kylpylä) on todella mahtava huoneittensa osalta, kun ovat kaksikerroksisia ja osassa on myös sauna. Tosin, hintakin on sitten sen veroinen, että huh. Jos siirrytään ihan normaaleihin hotelleihin niin suosittelen lämpimästi Sokos hotelli Villaa . Olimme siellä viettämässä vuosipäiväämme juuri toissapäivänä ja paikka oli aivan ihanteellinen. Tässäkään tapauksessa en ole ollut hienoimmissa huoneessa mutta tämä vallan tavallinenkin huone oli todella nätti. Ja aamupala hintansa veroinen. Myös henkilökunta saa täydet pojot. Kaikki lienee riippuvaista siitä, että kuinka paljon loppujen lopuksi hotellihuoneessa aikoo olla eli kannattaako maksaa kamalaa summaa siitä ilosta, että nukkuu yön hienossa sviitissä. Itsellämme huone maksoi Villassa 60 e ja olimme todella tyytyväisiä vaikka olikin ihan tavallinen huone, tosin emmehän viettäneetkään hääyötä vaan ihan vain vuosipäivää :.
  3. cilla79

    Kotitekoinen huntu

    Mitä tulee hunnun tekemiseen niin ilmaisen mielipiteeni eli tein tässä juuri muutama viikko sitten hunnun (puolipitkän, kaksikerroksinen) ja en käyttänyt siihen minkään sortin kaavoja. Itse olen aina inhonnut kaavoilla leikkimistä, joten uskalsin alkaa yrittämään ilman ja totesin hunnun syntyvän todella helposti. Aluksi rypytin tyllin toisesta päästä (=mistä laitetaan kiinni) koko leveydeltä ja lopuksi pyöristin hunnun alaosan sivut. Tuli tosi nätti ja mikä parasta, ei tarvinnut pelleillä kaavojen kanssa montaa tuntia.
  4. Itse olemme käyneet avopuolisoni kanssa pari kertaa Commadore-luokan reissulla Tukholmassa ja se on niin huikaiseva kokemus että en voi muuta kuin Suositella sitä isolla ässällä. Hinta on suhteellisen kallis (mutta tukholman reissut muutenkin ovat aika tyyriitä!!!) mutta hintaan kuuluu aamiaiset molempiin suuntiin (joko shampanja aamiainen tai hyttiin tuotu aamiainen=molemmat kokeiltu ja ovat todella hyvät kummatkin), Commadore-luokan Lounge-osasto, jossa on tuoreet lehdet, kahvia, teetä, pullaa, keksiä jne rajoituksetta....Saa siis syödä ja nauttia. On vapaassa käytössä kaksi saunaa (vain Commadore-luokan asiakkaille) ja jos haluaa saunasta oikein nauttia, kannattaa varata perhesauna, jolloin sauna on vain teidän käytettävissänne ja saatte tunnin nauttia. Hytissä on jääkaappi, jossa juomia (kuuluvat hytin hintaan), televisio videoilla (filmejä saa lainaksi Loungesta ilmaiseksi), x-box (pelit kyl maksaa...), hytin vessassa pussukat (2kpl), jossa kaikki tarpeellinen eli käytännössä et tarvitse edes hammasharjaa tai shampoota mukanasi. Mikäli sinä tai joku muu haluatte tietää lisää, niin laittakaa privaa, kerron enemmän.
×
×
  • Create New...