Loca Profesora

Morsian
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Loca Profesora

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Taidan kokeilla tuota alushame ylös-tekniikkaa, nerokasta ja yksinkertaista!
 2. Kaiken henkisen tuen ja viime viikonlopun ylläripolttareiden jälkeen en voi muuta sanoa kuin että olen onnekas, kun on näin hyvät ystävät, jotka jaksavat olla kaasoina. Häät ovat ensi viikolla eikä pelota, kun ovat tukena ja turvana!!
 3. Moikka morsmaikut! Kävin viime viikolla hjeronymushoidossa ja sain monen vuoden miliumit ja mustapäät pois kätevästi 3 vko ennen häitä. Nyt iho hehkuu ja on tehokkaasti toipunut rankasta hoidosta. Aiotteko pärjätä kuorinnalla vai muutatteko ruokavaliotakin? ei finnejä kiitos!
 4. Heippa viisaat rouvat! Onko kenelläkään muistikuvaa, miten pärjäsi laahuksen ja vannealushameen kanssa hääpäivän aikana? Onko helpointa vaan ottaa koko puku pois vessakäynnin aikana? Ei viitsi kuitenkaan kiusata kaasoa kopissa..
 5. Laitoin samalla sähköpostipohjalla 6-10 pitopalvelulle, soitin joidenkin kohdalla perään. Paras tapa varmistaa on soittaa perään. Bisnestä riittää, joten joillakin ei ole kiire vastata.
 6. Moikka! Itseäni säälittää pöytäkukkaset, jotka heitetään roskikseen juhlan jälkeen, joten luultavasti vuokrataan kukkakaupasta 15-20 kukkaruukkua kukkineen häihin viikonlopun yli. Tällainenkin vaihtoehto on mahdollista!