Tinderella

Rouva
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Tinderella

  • Taso
    Untuvikko
  • Syntymäpäivä 06/18/81

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.mercurites.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Oulun seutu
  • Interests
    Dog Shows & showing dogs :)
  1. Tyhjä olo on, täytyy kyllä myöntää. Ihana, rakkauden täyteinen ja upea hääpäivä on nyt ohi ja muistoina ovat vain kuvat.. Päivä oli liian pian ohi ja nyt ihmetellään "mitäs sitten tehtäisiin". Kyllähän tämä tästä taas ajan kanssa, ihana häämatkakin on vielä edessä, mutta nyt aijon vielä hetken kieriskellä suloisissa häämuistoissa..
  2. Itse olen ollut kasvissyöjä reilu kymmenen vuotta ja oikeasta maukkaat ja hyvät kasvisgratiinit olen tämän aikana lappanut kitaani ainoastaan muutaman kerran. Tästäpä syystä hylkäsin meidän häissä suoraan pitopalvelut, jotka tätä settiä yrittivät tyrkyttää. Niin ja meillä siis kasvisvaihtoehtona on tomaattinen vuohenjuustopaistos - katsotaan miten uppoaa
  3. Meillä ei auttanut edes kortissa selkeästi ilmaistu kutsuttavien nimet (Matti & Maija Virtanen) sekä kutsussa mainittu teksti "juhlimme aikuisten kesken" - Kaverit ymmärsivät heti - Osa omasta suvustani veti herneet nenuun ja jätti tulematta - Puolison suku tuo lapset siitä huolimatta Eli näin meillä, saapa nähdä millaiset bileet tulee.. -T
  4. Sinä se siis olit se nopeampi Soittelin tuota Laitasaaren seurojen taloa tällä viikolla ja olin ilmeisesti auttamattomasti myöhässä, kun häitä olisi tarkoitus juhlia 14.8.. Myöskään Oulujoenkirkossa ei ollut enää vapaana kuin aikaisia ja myöhäisiä aikoja, joten kaikki suunnitelmat menivät uusiksi. Nyt väkerrellään siis plan B:tä kirkon ja juhlapaikan osalta.. Mutta toivotaan, että jostakin meillekin sopivat tilat löytyy! En olis kyllä itsekkään hoksannu ilman naikkareissa surffailua, että niin kauhean aikaisin pitää jo olla varaamassa tiloja. Kirkon varasin jo helmikuussa ja silloinkin oli meidän päivältä jo se ensimmäinen toivomamme aika mennyt! Toivottavasti teillä tärppää sitten jonkun muun paikan suhteen. Tärppäsi! Päivääkään ei tarvinnut vaihtaa - Vihkiminen Oulunsalon kirkossa ja hääjuhla Oulunsalon Peuhulla.
  5. Me tykättiin Peuhusta kovasti! Ihana vanha päärakennus, jossa yläkerrassa suuri yhteistila ja alakerrassa mm. fiksut keittiötilat + muita huoneita. Piha-alue on ISO ja siisti, johon sopii kyllä jos jonkinmoista toimintaa. Peuhu oli meille ykkösvaihtoehto eikä ainakaan meidän toiveita pettänyt, kun paikka livenäkin nähtiin. Meidän häitä tanssitaan tuolla 14.8.2010
  6. Kirkko ja HÄÄPAIKKA varattu - nyt voi keskittyä puvun hankintaan
  7. Kiitos vastanneille: Koivuhakaan sopisi koko porukka, mutta ei ole yhteistä tilaa vaan pitäisi sitten levittäytyä huoneisiin (itse sen koin epämiellyttäväksi vieraana, kun en nähnyt juhlaparia). Helmen Pirtti tulee tosiaa liian tyyriiksi, kun ei juhlavieraat tiettävästi lasiin sylje ja haluttais tarjota koko bileet. Korvenkylän nuorisoseura ei nyt ainakaan kuvista näyttänyt siltä kuin olen haaveillut, mutta kerro "kila" tosiaan lisää, kun olet hääsi saanut siellä vietettyä - kuinka viihtyisäksi saitte tilan jne. Tiedän olen kranttu. Mutta kun orientoiduin jo ennen kihlausta, että varaan sitten sen Oulusuun Pirtin / Laitasaaren seurojentalo, niin kaikki meni sitten päin prinkkalaa, kun ne olivat jo menneet. Tekis mieli heittää jo tässä vaiheessa hanskat tiskiin Alustavasti varasin tuon Oulunsalon nuorisoseuran talon, mutta ei sekään se "unelmien paikka" ole. Eli jospa odottelisi sitä Peuhua..
  8. Sinä se siis olit se nopeampi Soittelin tuota Laitasaaren seurojen taloa tällä viikolla ja olin ilmeisesti auttamattomasti myöhässä, kun häitä olisi tarkoitus juhlia 14.8.. Myöskään Oulujoenkirkossa ei ollut enää vapaana kuin aikaisia ja myöhäisiä aikoja, joten kaikki suunnitelmat menivät uusiksi. Nyt väkerrellään siis plan B:tä kirkon ja juhlapaikan osalta.. Mutta toivotaan, että jostakin meillekin sopivat tilat löytyy!
  9. Jokainen tyylillään Itse halusin vehreyttä, luontoa ja tilaa/yksityisyytt ympärille eikä veden läheisyydellä ole niin merkitystä. Joten meidän tarpeisiin tuo Seelari ei ollut sopiva..
  10. Olin kerran häissä, joissa kasvisruoka loppui kesken.. Ennenkuin allekirjoittanut kasvissyöjä pääsi edes patojen äärellä - ilta meni sitten perunoita ja salaattia mutustellessa. Eli sitäkin pitää miettiä, että vaikka kasvissyöjiä ei ole paljon, niin monet ottavat kasvisruokaa lisäkkeenä tms., jolloin sitäkin sitten menee runsaammin (lukuunottamatta tietenkään kasvisgratiinia ).
  11. Spumante on hyvää/halpaa/makeaa! Törley:tä löytyy useampaa eri makeusastetta, Suomessa n. 9-10e ja Tallinnassa 3e hujakoilla pullohinta. Itse haetaan tuota ainakin se 30 pulloa..
  12. Upealtahan tuo Peuhu ois vaikuttanut.. Kuinka aikaisten saitte tilat varattua?
  13. Niin, ja itse olen selvitellyt seuraavaa: *Oulunsalon Peuhua EI vuokrata vielä ensi vuodelle, tilanne selvinnee talven aikana *Johteehovi on sikakallis - 1 300 e vkonloppu *Johteenpooki olisi ollut suht edullinen, mutta vaikutti pieneltä ja hiukan ränsistyneeltä *Seelarissa tuntui olevan paljon muutakin liikennettä --> ei yksityisyyttä pihalla (tai yleensä piha-aluetta) *Villa Salmenranta oli meille liian pieni *Oulunsuupirtti - buukattu *Laitasaaren seurojentalo - buukattu *Varjakan kartanon vuokraus ensi vuodelle alkaa vasta syksyllä. Plus kohtuu kallis, paviljonkeineen 1000e vkonloppu *Hannuksen Piilopirtti - buukattu *Walo:n vuokraustilanne ensikesälle "auki" *Walhalla ei tuntunut olevan "sopiva" häiden pitoon, enemmänkin bilepaikka tms.
  14. Ei voi olla TOTTA! Häihin on vielä reilu vuosi ja aloin nyt soittelemaan juhlapaikkoja läpi -> koko kesä 2010 tuntuu olevan buukattu täyteen! Meillä olisi tarkoitus järjestää n.95 hlön rennot häät, ruokailu & juomingit (catering ja omat juomat), elävää musiikkia, karaokea jne. Puitteiden haluaisimme olevan luonnonläheiset ja rauhalliset eli tilaa pitäisi olla pihalla oleskeluunkin. Mistäs moinen siis kaivetaan?