vinsku

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About vinsku

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 02/15/89

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Interests
  Koirat, crossfit, hääblogit, kokkaus, käsityöt, ensihoito
 1. Mepä vaihdettiin juhlatilaa! Äitini kertoi, että hänen ystävänsä oli viettänyt häitään vasta avatussa kokoushuvila Kielorannassa. Se on entinen ristimaja, jossa myös ripareita on joskus pidetty. Onko kellään kokemuksia? Vuokrahintaan sisältyy alakerran spa-osaston saunan, sisä- ja ulkoporeammeen käyttö! Vuokraus on pe klo 15-su klo 12. Varattiin vielä rantahuvilakin, johon sisältyy kaksi saunaa (sähkö ja puu, puusauna on "kerrosta" alempana ulkona, josta upea järvinäköala), viisi majoitushuonetta, olohuone, takka jne. Meidän "hääsviitissä" on kylpyamme ikkunan edessä, josta on esteetön näkymä järvelle ja rannassa valkoista hiekkaa. Kesällä pystyy hyödyntämään pihalla olevaa keittokatostakin, jossa viimisen päälle grillit ja välineet. Kielorannassakin on jo itsessään majoitushuoneet (5kpl), joihin voi lisävuoteilla majoittaa jopa 20 ihmistä, huoneet hotellitasoisia. Katsokaa kuvat mun blogipostauksesta jos tulitte uteliaiksi! http://piukkutahtoo.blogspot.fi/2013/06/istu-alas-ja-hengita-syvaan-meidan-uusi.html Kenelläkään kokemuksia?
 2. Onko täällä Wisahovissa juhlivia/juhlineita? Mitä ootte tykänneet, miten asiat A-oikeuksien kanssa sujuivat? Montako ihmistä häitänne oli juhlimassa ja mahtuiko hyvin?
 3. Mitä nyt ensimmäisinä tulee mieleen, niin Hämeen Linna ja Hattelmalan harju. Minkätyyppisiä kuvia haluatte? Teillä on ilmeisesti kesähäät, hattulan alueelta löytyy myös ihan siitä Sattulasta kaunista rantamaisemaa ja peltoja, jos maalaisromanttisia häitä haluatte. Meillä on Wisahovi varattu helmikuulle. Harmillista että siellä on A-oikeudet, mutta paikka on aiiiivan ihana ja tosi kaunis, sopii budjettiin. Lämminhenkinen ja juhlallinen paikka, jossa myös ihana piha. Myös sijainnista plussaa, taksimatka keskustaan/hotellille maksaa varmaan kympin verran jos sitäkään.
 4. Häälehdet, juuttinarua, minipyykkipoikia, sydämenmuotoinen kyltti save the date-korttia varten, musta tussi siihen kirjoittamista varten sekä hääpuku samalla reissulla
 5. Hääblogini Will you marry me on winter, http://piukkutahtoo.blogspot.com Ensisilmäyksellä 2011 rakastuneet ensihoitaja ja palomies, järjestämme helmihäät 2014 Hämeenlinnassa joista ei puutu rakkautta ja pieniä yksityiskohtia. Tervetuloa lukijaksi!
 6. Hääblogiin vuodatan, ja sitä kautta olenkin ystävystynyt muutamaan kanssabloggaajaan, jonka kanssa sitten innoissani höpöttelen. Häät on muuten aika kova jäänmurtaja sellaisten vanhojen tuttujen kesken, sellaisten jotka on fb:ssä kavereina, mutta viime tapaamiskerrasta on tosi tosi kauan aikaa. Siis jos tuo vanha tuttu on myös itse tuleva morsian.
 7. Meillä 15.2. Minusta helmikuu on talven ihaninta aikaa, mutta tammikuussa ehkä varmat lumikinokset kuitenkin.
 8. 15.2.2014. Meidän piti ensin mennä vitsillä ystävänpäivänä naimisiin, koska se olisi ollut niin huvittavan siirappista. No 14.2.12014 on perjantaipäivä, joten emme halunneet juhlia silloin. Lauantai 15.2.2014 sitten sattuukin olemaan minun 25-vuotispäiväni, joten valitsimme sen päiväksi. Kaiken lisäksi en ole ikinä oikein syntymäpäiviä juhlinut, niin tästä eteenpäin joka syntymäpäivä on erityinen.
 9. Häiden aikaan yhdessä oltu vajaa kolme vuotta. Yhdessä asuttu n. 2 vuotta ja 6kk. Minä olen vakitöissä ja mies virassa pelastuslaitoksella. Kaksi koiraa. Toivottavasti ei siunaannu mukuloita ennen häitä, muuten ei mee puku päälle
 10. Minä 23 ja mies 31. <3
 11. Ne oli sieltä lavan päästä semmosessa E-muodostelmassa niin että hääpari oli tuolla E:n keskimmäisen viivan kohdalla, jos ymmärrät mitä meinaan. Loput pöydät oli sitten E:n linjaisesti riveissä. Siis kyllä siellä kaikki ihan olemaan mahtui.
 12. Olin 2010 kesällä häissä Honkamajalla, oli ihanat juhlat ja tila toimi hyvin. Ahdasta tosin oli, vieraita oli joku n. 80-100 suunnilleen. Salissa tuntui, että kun siirsi tuolia taaksepäin se osui toisen selkämykseen. Illalla tuoleja siirrettiin pois tanssien tieltä, ja silloin oli hyvin tilaa. Kuumahan siellä oli, kun heinäkuussa oli juhlat, mutta idyllinen pihapiiri kyllä korvasi asiaa.