Jump to content
Naimisiin.info

vinsku

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä vinsku

  • Syntymäpäivä 02/15/1989

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki
  • Interests
    Koirat, crossfit, hääblogit, kokkaus, käsityöt, ensihoito

vinsku's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Onko täällä Wisahovissa juhlivia/juhlineita? Mitä ootte tykänneet, miten asiat A-oikeuksien kanssa sujuivat? Montako ihmistä häitänne oli juhlimassa ja mahtuiko hyvin?
  2. Häälehdet, juuttinarua, minipyykkipoikia, sydämenmuotoinen kyltti save the date-korttia varten, musta tussi siihen kirjoittamista varten sekä hääpuku samalla reissulla
  3. Hääblogini Will you marry me on winter, http://piukkutahtoo.blogspot.com Ensisilmäyksellä 2011 rakastuneet ensihoitaja ja palomies, järjestämme helmihäät 2014 Hämeenlinnassa joista ei puutu rakkautta ja pieniä yksityiskohtia. Tervetuloa lukijaksi!
  4. Hääblogiin vuodatan, ja sitä kautta olenkin ystävystynyt muutamaan kanssabloggaajaan, jonka kanssa sitten innoissani höpöttelen. Häät on muuten aika kova jäänmurtaja sellaisten vanhojen tuttujen kesken, sellaisten jotka on fb:ssä kavereina, mutta viime tapaamiskerrasta on tosi tosi kauan aikaa. Siis jos tuo vanha tuttu on myös itse tuleva morsian.
  5. Meillä 15.2. Minusta helmikuu on talven ihaninta aikaa, mutta tammikuussa ehkä varmat lumikinokset kuitenkin.
  6. 15.2.2014. Meidän piti ensin mennä vitsillä ystävänpäivänä naimisiin, koska se olisi ollut niin huvittavan siirappista. No 14.2.12014 on perjantaipäivä, joten emme halunneet juhlia silloin. Lauantai 15.2.2014 sitten sattuukin olemaan minun 25-vuotispäiväni, joten valitsimme sen päiväksi. Kaiken lisäksi en ole ikinä oikein syntymäpäiviä juhlinut, niin tästä eteenpäin joka syntymäpäivä on erityinen.
  7. Häiden aikaan yhdessä oltu vajaa kolme vuotta. Yhdessä asuttu n. 2 vuotta ja 6kk. Minä olen vakitöissä ja mies virassa pelastuslaitoksella. Kaksi koiraa. Toivottavasti ei siunaannu mukuloita ennen häitä, muuten ei mee puku päälle
  8. vinsku

    Honkamaja (Espoo)

    Ne oli sieltä lavan päästä semmosessa E-muodostelmassa niin että hääpari oli tuolla E:n keskimmäisen viivan kohdalla, jos ymmärrät mitä meinaan. Loput pöydät oli sitten E:n linjaisesti riveissä. Siis kyllä siellä kaikki ihan olemaan mahtui.
  9. vinsku

    Honkamaja (Espoo)

    Olin 2010 kesällä häissä Honkamajalla, oli ihanat juhlat ja tila toimi hyvin. Ahdasta tosin oli, vieraita oli joku n. 80-100 suunnilleen. Salissa tuntui, että kun siirsi tuolia taaksepäin se osui toisen selkämykseen. Illalla tuoleja siirrettiin pois tanssien tieltä, ja silloin oli hyvin tilaa. Kuumahan siellä oli, kun heinäkuussa oli juhlat, mutta idyllinen pihapiiri kyllä korvasi asiaa.
×
×
  • Create New...