iluvatar

Morsian
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

About iluvatar

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=70801
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hyvinkää
 1. Me tehtiin just noin, että sedät ja tädit, mutta ei serkkuja. Osittain sen takia, että sulhasella on niin pieni suku, ei ole mitään järkeä, että mun puolelta tulee sata henkeä ja sen puolelta kolme... Kavereista sellaiset keitä oikeasti näkee usein ja säännöllisesti. En tiedä miten käy kun ne ketä näkee vaan kerran vuodessa suhtautuu kun ei tule kutsua.. sitten ei varmaan nähdä sitä kertaakaan enää?
 2. Meidän häät pidetään Suomessa lähinnä siitä syystä, että sulhasen suku on niin pieni ja serkkuihin ja täteihin ei pidetä yhteyttä. Että loppujen lopuksi sieltä on tulossa vain vanhemmat ja joku kourallinen kavereita. Veli asuu Amerikassa ja hänellä tuskin on ongelmia maksaa oli häät sitten missä päin maapalloa.. Ei myöskään vanhemmilla ole maksuongelmia, muuten olisimme tietysti maksaneet heidän matkansa niin tärkeää heidän läsnäolonsa on meille. Kavereista on jo osa sanonut ettei heillä ole varaa, mikä on harmillista, mutta ymmärrettävää. Kaverimme ovat parikymppisiä, osa on opiskelijoita, ja monilla on omia häitä järjesttävänä, mutta olemme kuitenkin antaneet heidän ymmärtää, että jos he näkevät niin paljon vaivaa, että tulevat meidän häihimme ja maksavat lennot me järjestämme heille majoituksen. Joko omassa tai suvun/ystävien kodeissa. Jos me oltais molemmat oltu työssä jo monta vuotta varmaan voitais maksaa osa lennoista, mutta oma rahatilanne on niin huono, että valitettavasti ei voida tehdä mitään jos kavereilla ei ole varaa.
 3. Missä päin maailmaa teillä on häät? Ainakin Australiassa on suomalainen leipomo, en tiedä oisko muualla vastaavia? Mulla tuli kans sellanen idea mieleen jos ottaisit yhteyttä suomalaisiin kirkkoihin tai suomi-seuroihin sieltä vois joku suostua tekemään ison lastin rahaa vastaan tai ainaki ohjata sut jollekin kuka vois hoitaa.
 4. ^^ Mäki oon jo tottunu tohon murutteluun ja nykyään osaan murutella kavereita ihan luonnollisesti. Vaikka onhan se välillä outoa et on kaupan tädin rakas vaikka ensimmäistä kertaa tavataan. Kuitenkin on sellanen olo et oispa i love you samalla tasolla kuin suomeksi minä rakastan sinua koska sen kun sanoo suomeksi jollekin niin se on paljon vahvempi tarkottaa niin paljon enemmän kuin englanniksi. No onneks on molemmat kielet mistä valita, hehe. Säästää toista sit herkkiin hetkiin.
 5. Heippa ja tervetuloa Kati Beach häät ois varmaan aika romanttiset, mut mä oon kuullu et käytännössä ei toimi niin hyvin. Yleensä just ku tuuli puhalta ja sit on vaikee arvioida säätä ja tietysti hiekkaa on sitten kaikkialla. Mut biitsi-häihin keksis kyl ihania teemoja, koristelis simpukoilla ja muulla merihenkisellä. Aussien lehdissä on melkein kaikissa aina joku biitsi-teema idea artikkeli. Meijän häät on Suomessa todennäköisesti järven rannalla eli vähän helpompi versio Australiassa on kans ihan tajuttoman kallista pitää häitä. Ehkä puoli vuotta sitten oli paikallisessa lehdessä juttua et keskimääräinen summa budjetille on joku 30 000 AUD!! Olin vähän järkyttyny varsinki vasta kihlautuneena ;D Mut ei se tarkota et sitä halvemmalla ei pääsis, meidän yhdet tutut järjestää häänsä syyskuussa ja heidän budjetti on kuulemma noin 3000 AUD mikä on ihan uskomatonta. Mä kävin tammikuussa häämessuissa ja se oli aika järkyttävää kans ku ne yritti jokainen myydä omaa juhlapaikkaansa ja hinnat taivaissa. Jos järjestät kaiken itse ja vähemmän suositussa paikassa niin ihan varmasti saat halvemmalla ja samaa laatua. Iip, tuli budjetti stressailua
 6. Hei! tunnutte tietävän paikkanne niin kokeillaan jos keksitte mullekin hyvä ehdotuksia ;D Mä oon aika ihastunut Hatanpään kartanoon lähinnä sen Arboretumin takia, mut hinta on vähän liian tyyris. Tietäisittekö Tampere-Helsinki akselilla tai miksei siitä vähän sivuun jotain hyvän näköisiä paikkoja missä olis kaunis ranta lähettyvillä, me haluttaisi ulkovihkiminen järven rannalla. Ja kohtuu hintaan. Pitopalvelulla muuten väliä kuhan saa keskivertoa parempaa tai tuoda oman.
 7. Mun mielestä tapettikortit on aivan mahtava idea koska sitä tapettia voi käyttää sit koristelussa! Mä meinaan tehdä kortit tapetista ja käyttää sitä sit menuissa ja pöytänumeroissa ja vaikka valokuva-albumin ja vieraskirjan päällystämisessä. En oo vielä kyllä löytäny ihan mieleistä
 8. Mun suosikki mitä etsin kauan ennen kun löysin on Anna Sui - Sui dreams aivan täydellinen tuoksu mulle. Sitä ei valitettavasti saa Suomesta, ei ainakaan Stockalta saanu ku kysyin pari vuotta sitten. Omiin häihin pitää kyllä hankkia eri tuoksu, niin että se tuoksu muistuttaa aina sit vaan niistä häistä.
 9. Mun yksi ystävä tekee mun puvun mulle niin sillä tulee olemaan sen puolesta vähän enemmän tunnearvoa ku jollain kiinalaisella puvulla Noi kuvat on niin mahtavia et tekis mieli tehdä jonkinlainen kuvaussessio, jos kävis vaikka vaan uimassa mut oishan seki jotain. Mä näytin sille mun ystävälle kuvia näistä ja se vaan vastas et sun pukuhan se on mut mä en ehkä jaksais nähdä niin paljon puvun tekoon jos tavoitteena on sen pilaaminen Toisaalta tässä edellä sanottiin et heille ei jääny pysyviä vahinkoja mut mä arvioin sen sit ku saatte kuvat esille et miten kesyjä ne oli
 10. Ihania kuvia SandyK! Tuntuko yhtään pahalta tuolla mutasella biitsillä pilaa mekko? Mul on vielä häihin vähän aikaa mut mä luulen et varmaan kirpasis
 11. Aivan mahtavia ideoita Mun sulkki on aika kiitettävästi perillä näistä asioista, välillä paremmin kuin mä, kun on ollu useammissa häissä ainakin näin aikuise(mma)lla iällä. Et yhdessä yritetään selvittää häävalmisteluja mut pakko myöntää että itselleki tuli yllätyksenä miten paljon suunniteltua tähän kaikkeen liityy.. Pakko kyl myöntää et heti ku täältä oppii jotain uutta niin pitää lesota miehelle et 'etsä muka tiie mikä se on' ;D Kyl pitää olla enemmän perillä ku sulkki kuitenki. Tässä muuten hyvä nettisivu sulhasillenne, jos niillä on yhtään mieleenkiintoa! Groom Groove
 12. En ole päässy suomalaisten kanssa deittejä tai pientä säätöä pidemmälle. Vaikka en pidä hirveesti stereotypioista on silti pakko sanoa, että en ole hirveen montaa suomalaista miestä tavannu ketkä ois ollu sellasia itsevarmoja ja aloitteellisia. Toisaalta viimeeks ku asuin Suomessa olin teini-ikänen et voi olla silläkin jotain tekemistä asian kanssa Oon seurustellu parin ulkomaalaisen kanssa ennen tätä mun kihlattua. Mulla on vissiin niin perinteiset arvot et odotan aina miehen alotetta ja en halua aina ite olla se kuka tekee päätökset. Varsinkin kun saatan olla aika jääräpäinen niin heikommalla jää omat sanottavat sanomatta Elämä ois kyl varmaan jossain mielessä helpompaa ku olis suomalainen mies, ois lyhyempi matka sukulaisiin ainakin. Ja se on ihan totta niinku Tennis sano aikasemmin, ei ulkomaalaiselle voi opettaa hirveesti suomalaisuutta. Kyllähän voi kertoa Muumeista mut se ei oo ikinä sama ku et ois itse kattonu niitä koko lapsuuden
 13. Aivan ihania kampauksia ootte löytäny! Mä oon kans ettiny ideoita kampaukseen ja noi lettihässäkät kiinnostaa. Laitan tähän pari kuvaa mitä oon löytäny tähän mennessä. Tää viimenen on vissiin täältä foorumilta jonkun oma, mut en nyt jaksa ettiä nimeä, toivottavasti ei loukkaa ketään, on vaan niin mahtava kampaus. Muok. piti venkslata kuvien kanssa et sai ne näkymään!
 14. Joo me ollaan kans pohdittu tätä mahdollisuutta. Ois kiva joku siisti jazz tanssi vetästä. Siihen ku opettelis jotku mahtavat kuviot niin siitä sais upeen ohjelma numeron. Yks mun kaveri on harrastanu tanssia vähän enemmän niin se vois meitä ohjastaa. Mietityttää vaan et miten tollasta modernimpaa numeroa voi tehdä vähän isommassa hääpuvussa.
 15. Yleensä v-kaula-aukot on parhaita pienempi rintaisille.. Jos haluut olkaimettoman niin mikset ota sellasta mallia missä on sydämenmuotoinen se yläosa.