Jump to content
Naimisiin.info

temsku

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

temsku's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mulla on varmaan halpa maku, kun se sormus mitä mä olen katsellut maksaa n. 150[ch8364].. mutta se on kaunis.. en nyt löytänyt siitä kuvaa. Meillä onkin aika pieni budjetti tuossa sormuksessa.
  2. Ei mene, mulla on aivan ihana anoppi! Se ei vielä tiedä, että ollaan menossa naimisiin, joten ei ole niihin asioihin puuttunutkaan eikä kyllä puutukkaan jos vanhat merkit paikkaansa pitää. Hän antaa meidän touhuta aina niinkuin parhaaksi nähdään.
  3. temsku

    Kemi

    Niin, meikkiä olin ajatellut Anne Ruikasta, mutta Tanja Laukkasen tekemänä. On kaveri niin uskallan luottaa hänen ammattitaitoonsa. Hiuksista en vielä tiedä...
  4. temsku

    Kemi

    Täällä teidän joukkoonne yks morsmaikku lisää! Me mennään miehen kanssa naimisiin toukokuussa, päivä vielä auki. Riippuu miten maitraatin henkilökunnalle passaa. ;D 19.5. mä olin suunnitellut. Meillä tulee olemaan todella pienet häät, itse vihkimistilaisuuteen tulee meidän vanhemmat ja sisarukset (jos sinne mahtuu) ja sitten kotona juhlitaan isommalla porukalla, kutsutaan muutama ystävä mukaan. Kaikki tarjottavat teen itse, kutsukortteja on jo mietitty, miehellä on puku. Vielä pitäis itselle saada puku/mekko ja sormus katsoa ja pientä säätöä. Mutta hyvällä mallilla!
  5. Meidän hääkuva otetaan ihan vain omalla digikameralla, joku kaveri saa ottaa.
  6. temsku

    Kihlajaiset?

    Me mentiin kihloihin, kun oltiin seurusteltu reilu vuosi. Kutsuttiin kavereita ja sukulaisia meille juhlimaan, juhlittiin samalla kihlajaisia ja tupaantuliaisia.
×
×
  • Create New...