Jump to content
Naimisiin.info

M85

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

M85's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. timtamilla On aivan ihanat kengät , varsinki nuo ykköskengät. Onneksi löysin tieni tännekkin, eipä olisi muuten välttämättä tullut mieleenkään värilliset kengät.
  2. Kiinnostaisi kuulla ja nähdä miten olette muokanneet kihlasormusta. Meillä häät on vasta muutaman vuoden päästä, mutta olen alkanut jo pikkuhiljaa tutkimaan kaikkea asiaan liittyvää koska en ole mikään nopea päätöksentekijä. Eilen sitten koruliikkeessä muilla asioilla ollessani tutustuin kaupan sormuksiin ja kokeilinkin joitakin, mutta jotenkin tuntui ettei oikein löydy tasapainoa kihlan ja himoitsemieni timanttisormusten välille. Kihla on 4mm leveä valkokultainen pinnaltaan pyöreä (mikähän se virallinen nimi nyt olikaan...) sormus. Käsittääkseni siis ihan perus sormus ilman mitään kiviä. Haluaisin vihkisormukseen timantteja loistamaan, mutta sitten tuo kihlasormus näyttää jotenki pliisulta. Etsintäni on vasta alussa, mutta mieleeni on tullut jos hiukan muokkaisi jotenkin tuota kihlasormusta kun uutta en haluaisi ostaa. Jotenka siis olisi mukava nähdä millaisia muutoksia teillä on tapahtunut
  3. M85

    Teemana vihreä

    Ihania kuvia täällä Meillä on häiden suunnittelu vasta ihan alku metreillä ja suunniteltu päiväkin menee ainakin parin vuoden päähän, mutta silti olen kaavaillu meille teemaväreiksi valkoista ja vihreää sekä hiukan fuksiaa. Haluaisin sellaista kunnon vihreää, muttei kuitenkaan tumman vihreää. Jotain sellaista peikonlehden väristä. Saa nähdä mitä loppujen lopuksi tulee, mutta tällä hetkellä tämä olisi suunnitelma.
×
×
  • Create New...