Jump to content
Naimisiin.info

tiara123

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

tiara123's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Milloin morsiuskimppu pitää hakea kukkakaupasta? Edellisenä iltana vai samana aamuna? Säilyykö yön yli miten? Kyseessä ruusut. Vihkiminen on klo 13. Alttarille olen myös ajatellut ruusuja, mutta muuten en ryhdy kirkkoa koristelemaan. Juhlatila on sellainen, ettei se välttämättä kukkakoristeita kaipaa, eli jos kyseessä on vaan morsiuskimppu ja 1-2 kimppua alttarille, milloin ne kannattaisi hakea?
  2. tiara123

    Häät ilman tanssia

    Ensin tanssitonta vaihtoehtoa tosissaan pähkäiltyämme päädyimme nyt kuitenkin siihen ratkaisuun, että otetaan tanssi ohjelmaan mukaan. Homman ratkaisi oikeastaan se, että vanhempani ovat jo melkein järjestäneet bändin - toivottavasti nyt sitten saamme kyseisen orkan kyseiseksi päiväksi. Emme osaa tanssia perinteisä valsseja ja tangoja, mutta rohkaistuin muiden viestejä luettuani, että ei se ole edes välttämätöntä, miksi tosiaan ei voisi tanssia "häähidasta". Kyllähän me nyt sentään osaamme toisiimme nojailla musiikin tahtiin, kuten teinidiskossa Ja jotenkin tässä on itseluottamus kasvanut - niistä tulee meidän häämme, ja meidännäköisemme häät, me juhlimme ja tanssimme meidän tyyliimme. Elävä musiikki kuitenkin luo ihan omanlaisensa juhlatunnelman, ja sen jälkeen kun olemme vetäneet oman osuutemme, tanssitaitoiset ja -haluiset saavat tanssia niin paljon kuin haluavat. Siinähän sitä ohjelmaa on, eli ei tarvitse nähdä päänvaivaa sen ohjelman suhteen yhtä paljon kuin jos sitä tanssia ei olisi. Miten te olette menetelleet omissa häissänne soitettavien kappaleiden suhteen? Oletteko tehneet jonkun listan, jonka olette pyytäneet bändin soittamaan, vai ovatko he tehneet omat ehdotuksensa? Juhlapaikkamme on aika hieno, ja siellä ei ole mitään erillistä tanssilattiaa, ei pöytiä ja tuoleja pitää roudata syrjään kesken illan. Mutta on siellä ennenkin tanssijuhlia järjestetty, eli ei tämä ensimmäinen kerta olisi. Pitäisi onnistua.
  3. Oletteko itse järjestäneet, tai oletteko olleet vieraana häissä, joissa ei ole tanssia? Olemme ajatelleet tätä vaihtoehtoa sulhasen kanssa useasta eri syystä johtuen. Ainut, miksi se olisi tosi hyvä, on ohjelmallinen puoli. Mitä korvaavaa voisi olla tilalla? Vai onko häävalssi + muu tanssiminen häissä niin must, ettei mikään voi olla yhtä kivaa?
  4. Moi, löytyisikö täältä ketään, jolla olisi ajankohtaisia kokemuksia Pikkupalatsissa vietyistä häistä? Onko teillä ollut bändi siellä, ja jos on, minkäkokoinen? En usko, että 3 hlön bändiä suurempaa mahtuu sinne. Siellä olisi tarkoitus hääjuhlaa viettää, ja kuuntelisin mielelläni toisten kokemuksia ja neuvoja.
×
×
  • Create New...