Jump to content
Naimisiin.info

Kåta

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Kåta's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Lavaa voi kysellä myös täältä www.tundraillustration.com
  2. Moi! Lava oli meidän oma ja siinä oli ihan matalat jalat. Se lava tuo vaan jotenkin niin paljon paremmin bändin esille ja rajaa muutoinkin bändin "alueen" muusta juhlatilasta. Jalkojen korkeus meillä ei tainnut olla kuin reilut 20 cm. Facebookissa näyttää olevan muutama kuva meidän häistä ja yhdessä näkyykin tuo lava osittain.
  3. Moi! Meillä oli vieraita 92 ja mahduttiin ihan hyvin alakertaan. Meillä oli 5-henkinen bändi perällä oven edessä + 4x3 lava. Meidän pöytä oli oven vasemmalla puolella. Vieraat istuivat 12 hengen pöydissä ja keskellä jäi silloin runsaasti tanssitilaa. Jos 120 ihmistä aikoo ruokailla alhaalla, niin ehdottaisin että oikealle puolelle 3 pöytäryhmää, joissa jokaisessa istuu 16 henkeä. Vasemmalle puolelle mahtuu 4 tälläistä 16 hengen pöytää. Sitten yksi 8 hengen pöytä morsiusparin pöytää vastapäätä oikealle portaiden alle. Meillä vasemmalla puolella neljäs pöytä oli portaiden edessä, koska jos tulee bändi niin ihan perälle viimeiseen "koloon" ei voi pöytäryhmää laittaa. Meillä oli myös videoesitys ja tätä varten tuotiin portaiden alla istuville 8 tuolia lavan eteen. Tuoli oli tuotu valmiiksi lavan molemmille puolille seinän viereen odottamaan. Toimi näin ihan hyvin. Koristelut pidettiin meillä ihan minimaalisena, koska tuo paikka itsessään on niin kaunis ettei se tarvitse mitään erikoista.
  4. Meidän pitopalvelu on Rocca Catering. Ruokalista on vielä päättämättä, mutta eiköhän se tässä tulevina viikkoina selviä. Mahtuuko se bändi siihen oven viereen? Meillä on tulossa 5 henkinen bändi ja minimitila, minkä he vaativat on tuo 3x4 metriä.
  5. Meillä kävi niin, että ei edes käyty muita paikkoja katsomassa kuin Kappelinrantaa. Siinä vaiheessa jo kun ajettiin pihaan tiesin, että tämä on se paikka. On ehkä hieman hintavampi kuin muut, mutta tilana aivan upea. Iso yhtenäinen tila, jossa kaikki mahtuvat olemaan. Lisäksi paikan koristeluihin ei tarvitse aikaa eikä rahaa hukata.
  6. Meillä on juhlat tämän vuoden toukokuussa Kappelinrannassa. Vieraita on tulossa n. 100 ja tarkoitus olisi syödä alakerrassa. Tämä vierasmäärä on melko maksimi alakertaan ainakin meillä. Buffetpöytä tulee olemaan juhlatilan välittömässä läheisyydessä eli heti juhlasalin oikealla puolella. Näin buffet ei vie tilaa salissa ja on lisäksi aivan keittiön vieressä. Keittiöhenkilökunta saa siis ihan rauhassa laittaa ruuat valmiiksi ja samoin myös korjata pois. Salin perälle olisi tarkoitus rakentaa bändille 3 x 4 metrin esiintymislava ja myös tämä rajoittaa hieman pöytien asettelua. Ylhäällä emme halunneet syödä, koska se on ehkä hieman kolkko ilman verhoja. Yläkerrassa on valmiiksi rakennettu hieno baaritiski, jota ainakin meillä tullaan käyttämään. Se ei valitettavasti näy yhdessäkään kuvassa Kappelinrannan nettisivuilla. Hissillä saa juomat suoraan alakerran kylmiöstä ylös baaritiskin viereen. Ylös luodaan sellainen rento lounge -tunnelma.
  7. Auttakee blondia! Miten nuo koot menee tuolla? Lähinnä siis nuo neliön muotoiset, joissa on jotain minulle epäloogisia mittoja mainittuna? Mitat ovat tuumina eli kerrot 2,5 niin saa senttejä.
×
×
  • Create New...