Jump to content
Naimisiin.info

Miah

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Miah's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Unohtui ihan sanoa, että Tuula tilaa kyllä sitä, mitä hänellä ei ole ja mitä tarvitaan. Joten jos on toivomuksia malliston ulkopuolelta, niin kannattaa olla rohkea ja esittää ne ääneen..
  2. Niemisestä sen verran, että olen asioinut siellä vaahtosammuttimen kokoisesta. AINA on palvelu pelannut! Tuula pitää nykyään yksin liikettä ja kannattaa EHDOTTOMASTI käydä siellä kysymässä sormusta ja tinkimisen varaa on. Hinnat ovat kyllä suhteessa halvemmat kuin keskustan liikkeissä. On rauhaa sovittaa ja voi sopia ajan uudelleen silloin, kun tarvitsee- Tuula pystyy kyllä joustamaan. : Itse otimme kihlat sieltä, samoin kaikille kummitytöillemme kastelahjat. Vihkisormuksen ostamme myös Tuulalta. Ehkä siksi, että haluamme tukea pientä yritystä, mutta myös siksi, että saamme sieltä parhaan hinnan ja palvelun. Voi johtua siitä, että molempien perheet ostavat kultatuotteensa sieltä, mutta myös siitä, että luotamme Tuulaan kaikissa valinnoissa -> pitkällisen asiakkuuden tulos. ;D Tuula saattaa aluksi vaikuttaa siltä, että on vähän "kiireinen ja ulkona", mutta kun keskustelee tuttavallisesti, niin varmasti tuntuu läheisemmältä kuin kukaan keskustan sisäisen ringin myyjistä. Kannattaa ehdottomasti käydä, ja sanoa, että on suositeltu - saatte varmasti hyvää palvelua!
  3. Hinnasta en osaa sanoa, pelkät 2 mm valkokultaiset sormukset maksoivat Jyväskylässä 42-97 euroa/kpl. Tutulla kultasepällä teetän itse yhteenjuottamisen, ja arvioin itse hinnaksi 20-30 euroa, mutta saatan olla väärässä. Mia K. varmaan osaisi vastata tuohon ehkä jotain.. tai ainakin antaa suuntaa kuinka arvokas työ tuo olisi. : Mutta huijaamisesta - itse ajattelin sanoa miehelleni, että vien sen kiilloitettavaksi samalla kun vien omankin sormukseni (joka kyllä on ollut kovassa kulutuksessa..). En usko, että hän epäilee mitään. ;D Varsinkaan, kun minä hoidan meillä tämän tyyppisiä juoksevia asioita..
  4. Meillä miehellä 4 mm kultainen puolipyöreä kihla. 1-vuotiskihlajaislahjaksi hän saa sen viereen 2mm leveän samanlaisen valkokultaisen sormuksen, johon tulee joku kaunis kaiverrus. Ja vihkisormuksena tulee toinen samanlainen 2 mm valkokultainen sormus, johon kaiverretaan vihkipäiväys. Nämä sitten juotetaan yhteen kiinni.
  5. Täällä oli toinenkin samanlainen ketju, johon jo vastasin.. mutta jos nyt kuitenkin vielä! ;D Eli meille tuli suomalainen vahva sana, jolla on paljon voimaa ja merkitysta.. Rakastaen (puolison nimi) 23.11.03 Paljon on tullut kehuja tuttavilta kaiverruksesta (joka on todella kauniisti käsin kaiverrettu)! Monta vaihtoehtoa oli, suosikkina oli pitkään tuo Nemo Nisi Mors, mutta.. sitten päädyimme tuohon, koska se oli niin kaunis ja muistuttaa siitä tunteesta, joka vallitsi kun sormukset vaihdettiin ja minkä on tarkoitus vallita loppuelämämme. Niin, siis unohtui ihan.. valitsin päivämäärän, puolison nimen ja vielä sen viimeisen "muuta, mitä"-kohdan.
  6. En muista vastasinko tähän ketjuun jo, mutta perjantaina tilasin (ja tänään haen) kihlasormukset ja niihin kaiverrutettiin: Rakastaen Miah 23.11.03 ja Rakastaen Sulho 23.11.03
  7. Miah

    Hopeinen sormus

    Itseasiassa, olisin sen halunnut - nyt ostan sen ilmeisesti itselleni "lahjaksi". Kihlauspäätös tuli aika yllättäen (pitkä juttu), nyt ollaan kuitenkin molemmat ihan innoissamme ja eilen siis käytiin sovittamassa niitä kultaisia rinkuloita, joihin me molemmat ihastuttiin. Mies oli sitä mieltä, että molemmille samanlaiset ja sellaiset, jotka sitten ovat ja pysyvät, joten siinä mielessä tuo ei ollut enää hyvä vaihtoehto - nättihän se on kuin synti! Jotenkin tuntuu hyvältä, että mieskin on sitä mieltä, että nuo sormukset on ja pysyy, ja siksi luovuin vaihtoehdosta vaihtaa sitten joskus vain pelkkään vihkisormukseen. Nyt ollaan ihan hekumoissamme mietitty kaiverruksia, tultiin äsken siihen tulokseen, että miehelle mun nimi ja päiväys ja sitten vihkipäiväys lisänä, kun se aika koittaa. Mulle nimi ja kihlapäivä. Sormukseen tulee päiväys 23.11., mutta ne pujotellaan ilmeisesti vasta jouluaattona sormiin - jos vain jaksamme odottaa siihen saakka.. :-/
  8. Miah

    Hopeinen sormus

    Joo, käytiin eilen sulhon kanssa katsomassa sormukset. Meille tulee sellaiset 4mm kultaiset paksut kihlat (ei sitä Diana-kaksi-yhden-hinnalla). Mies halusi, että meillä molemmilla on samanlaiset. Ja että sormus käy myös sitten vihkiin. Nyt on ihan innolla mukana suunnittelemassa kaiverruksia.. Täytyy varmaan soittaa vielä myyjälle, että kuinka paljon mahtuu kaivertamaan mun 16,5 sormukseen. Kenelläkään ei varmaan ole tietoa? Mietin vain, että mahtuukohan kahteen riviin, vai..?
  9. Miah

    Hopeinen sormus

    Ilmeisesti olisi tarkoitus teettää joku paksumpi - malli ei ole vielä ihan varsinaisesti muotoutunut päässä.. : Tuon sormuksen hinta on 19 euroa. ??? Eikä tarkoitus ole sitä hävittää, siihen liittyy kuitenkin niin paljon tunnearvoa. Itselläni on kultasormus, jossa on 17 zirkonia. Yksikään ei ole menettänyt loistoaa tai irronnut, vaikka sormus onkin joka päivä kovassa käytössä. Taidanpa siis uskaltautua!!
  10. Haluaisin kyseisen sormuksen kihlaksi. Se ei ole kultaa vaan hopeaa, siinä ei ole timanttia vaan zirkoni, se ei ole kallis vaan puoli-ilmainen. Haluan nimittäin sitten pelkän vihkisormuksen, se teetetään. Sanokaan nyt, onko ihan järjetön ajatus? Haluan tuohon kuitenkin kaiverrukset yms. Ja sen verran tiedän, että hopea tummuu, mutta senhän voi puhdistaa yleensä ihan kotikonstein, vai? Onko kenelläkään kokemusta hopeisesta kihlasta?
×
×
  • Create New...