Eleniel

Rouva
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

About Eleniel

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Hei Uuri, etsiskelen Sandbergin mallistosta alle 3 mm valkokultaista rivisormusta tällaisten vihki- ja kihlasormusten väliin: - kihla: Tillander, 18 K valkokultaa, tynnyri, 4 mm - vihki: teetetty, 18 K valkokultaa, tynnyri, 5 mm, keskellä pyöreään "alustaan" istutettuna timantti, halkaisija n. 3 mm. Olisin kiitollinen, jos voisit vastata seuraaviin kysymyksiin: - sopivatko mielestäsi Sandbergin flakkarunkoiset Kassiopeiat V-209W ja V-210W tai Myötätuuli E-129W tynnyrirunkoisten sormusten väliin? - mitkä kapeista rivisormuksistanne ovat tynnyrirunkoisia? - onko mielestäsi vihkisormuksen pyöreän timantin kanssa syytä käyttää rivisormuksessa vain pyöreitä timantteja, vai esiintyykö sormusyhdistelmissä myös pyöreän ja neliömäisen (esim. V-209W) komboja?
 2. Myöhäinen kiitos kommentista, luin sen kyllä ennen häitä. Ja juhla sujui suunnilleen tuolla konseptilla oikein hyvin.
 3. Minulla oli lauantaisissa häissämme Morsiusgallerian pellavapuku Eleana vuoden 2010 mallistosta. Muokkasimme tosin olkaimia hieman erilaisiksi, kakkosväriksi tuli ruskean sijaan vihertävä ja kirjailut tehtiin hopealangalla. Olin ja olen pukuuni erittäin tyytyväinen - se on kaunis, tuntui heti omalta eikä itse asiassa edes juurikaan rypistynyt, vaikka hääpäivä oli helteinen ja välillä myös satoi. Morsiusgallerian palvelu oli tehokasta ja ystävällistä, eli suosittelen.
 4. Nyt on hääjuhla vietetty Palatsissa. Eipä voi muuta sanoa kuin että ihan mahtava, tunnelmallinen paikka - meille tuo oli ihan nappivalinta. Myös palvelu pelasi moitteettomasti niin häitä valmistellessa kuin juhlan aikanakin.
 5. Aikataulujen kanssa pähkäillään täälläkin. Ajattelinkin kysyä, pistääkö tässä meidän ohjelmaluonnoksessa heti jokin silmään - saa siis ehdottaa parannuksia: - 16:00 vihkiminen juhlapaikalla - onnittelut maljoineen ja tervetuliaissanoineen - alkuruoka noutopöydästä, ruokailun taustalla pianisti - morsiamen isän puhe - pikainen esittely lautasliinanhuiskutuksin tai maljaa nostamalla - pääruoka noutopöydästä - sulhasen isän puhe ja mahdolliset muut puheet - tauko, jonka aikana ryhmäkuvia ym. - kakun leikkaus ja kahvi - laulusikermä - valokuvaesitys hääparista (ja juhlavieraista) - tauko - mahdollinen häävalssi/-tanssi ja ehkä myös kimpun heitto/luovutus - hääparin kiitospuhe - boolimalja esiin, musiikki päälle - vapaata seurustelua ja illanviettoa - iltapala? - valomerkki klo 23.30, siirtyminen muualle klo 00 mennessä Johtotähtenä meillä on tuota ohjelmaa suunniteltaessa ollut, että hääväki pääsisi mahdollisimman nopeasti syömään ja saisi myös kahvia kohtalaisessa ajassa ruokailun jälkeen. Leikkejä emme ole halunneet ottaa mukaan, sillä emme itse oikein pidä niistä eivätkä juhlavieraatkaan ole sen sorttisia, että kovasti tykkäisivät.
 6. ^Kuulostaa hyvältä. Ajattelimme tuollaista järjestelyä yhtenä vaihtoehtona - voisihan se olla ihan kätevääkin, että kuvien äärellä saisi olla rauhassa niin pitkään kuin haluaa ja sitten ruokailutila olisi varattu musiikille ja puheille. Varsinaisia hääleikkejä ym. ei edelleenkään ole tulossa, korkeintaan joku tietovisa jos välttämättömältä näyttää. Muoks: vielä yksi juttu: missä vaiheessa te, joilla on ollut käytössänne koko Palatsin alakerta ja vihkitoimitus on myös tapahtunut siellä, olette näyttäneet vieraille heidän istumapaikkansa ruokailutilassa Talvipuutarhassa? Onko esim. bestman tai joku muu avustaja saanut tehtäväkseen kehottaa vieraita etsimään paikat jo ennen vihkitoimituksen alkua (vaikka se vihkitoimitus siis onkin eri huoneessa), vai ovatko kaikki tunkeneet paikoilleen vasta siinä vaiheessa, kun vihkitoimitus ja onnittelut ovat ohi ja porukoilla mahdolliset onnittelumaljat käsissä?
 7. ^Kokoontuivatko vieraat sinne katsomaan esitystä tavallaan yhtenä ohjelmanumerona, vai saiko jokainen tehdä katselun omaan tahtiinsa silloin kun sattui piipahtamaan huoneessa?
 8. Taas uusi kysymys. Eli jos olette tehneet juhlaanne jotain pientä multimedia-esitystä (siis tyyliin valokuvaesitys hääparista tms.), kuinka Palatsin alakerran pimentäminen sujui? Mielessä on kauhuskenaario siitä, että vierasparat yrittävät tihrustaa videotykillä heijastettua esitystä suurin piirtein päivänpaisteessa...
 9. Kiitos Helmi--! Taidan suorittaa kyselykierroksen mainitsemissasi kaupoissa, ja jos ei tärppää, niin sitten Lempäälään. Nuo "vaadittavan" alusasun ominaisuudet kuulostavat kyllä ihan kauheilta, mutta ehkäpä ostan sitten lisäksi jonkun nätin yöpaidan. Muoks: Lisään nyt tähän samaan viestiin, että Hämeenkadun Patrician myymälästä löytyi hyvältä vaikuttava korsettimainen yläosa. Ehkä tämä tästä!
 10. Kiitos taas vastauksista! Ohoh, tuota vaihtoehtoa en ollut osannut ajatellakaan, mutta niinhän se meneekin kätevästi. Tuskin sinne Keltaiseen saliin nyt kannattaa mitään kovin massiivisia kukkahörhellyksiä hommata, kun tila - kuten nyt monesti on todettukin tässä ketjussa - on ihan kaunis sinänsä eikä ketään varmaankaan suuremmin kiinnosta, onko siellä ruokalautasten välissä tms. kukkasia vai ei. Sen sijaan "alttarille" voisi ehkä hommata jotain koristetta, vaikkapa nyt kukkakimpun tai kynttilää. Totta, täytyy varmaankin jutella tuosta kukka-asiasta sitten, kun pääsemme käymään Palatsilla. Aika useinhan kuitenkin näkee todella matalia kukkamaljoja tai -asetelmia pöydissä, eli kai ne sitten ovat enemmänkin istujien ilona kuin katseenvangitsijana siinä "ensisilmäyksessä", kun vieraat tulevat ruokailutilaan ensimmäistä kertaa.
 11. Hei, kiitos paljon ehdotuksesta! Harmi vain asiat ovat nyt niin, että pellavapukuni tulee juurikin Morsiusgalleriasta, ja siellä myyjä sanoi, että Scarlett ei sovi pellavapuvun alle, koska se on valkoinen (paistaa läpi luonnonvalkoisen puvun alta) ja koska siinä on näkyvät hakaset ja nyöritykset (myös ne paistavat läpi puvun alta). Hmmh, mistähän mä oikeasti saan hommattua jonkun puuterinvärisen kokovartalotuubin...
 12. Tietääkö kukaan, mistä Tampereelta kannattaisi kysellä (korsettimaista) alusasua näillä spekseillä: tulee luonnonvalkoisen pellavapuvun alle, eli on oltava puuterin- tai persikanvärinen sileä (ei pitsiä, helmiä tai muuta koristehörhelöä, ettei näy epätasaisuutena puvun alta) olkaimet saa olla, koska puvussa on melko leveät olkaimet kuppikoko 80E tms.
 13. Kiitos tiedosta. Mun täytyisi edelleen kysyä Palatsilta, suostuvatko ne todella roudaamaan pianon kesken juhlan Ruokasalista (seremonia) Talvipuutarhaan (juhla). Samoin askarruttaa, missä noutopöytä yleensä sijaitsee ja minne kahvit katetaan. Onko teillä kellään muuten ollut noutopöydässä omia kukkakimppuja? Palatsihan ei niitä pöytiä mitenkään koristele, mutta mietin, kuinka tarpeellista noutopöydän koristelu on. Ja entä vihkitila - oliko esimerkiksi teillä tammikuu09 koristeita siellä Ruokasalissa silloin? Olemme edelleen liikkeellä varsin minimalistisella linjalla, eli ruokapöytiin tulee vain terälehtiä, valkovihreät paikkakortit ja hääkarkkipussukat, mutta tuo muu koristelu on vielä mietinnän alla. Muoks: Entä luuletteko, että pilttipurkin kokoiset pikkukukkamaljakot ovat liian tukkoisia niillä kapeilla pöydillä?
 14. Me turvaudumme pelkkään pianistiin, mutta ihan validi kysymys silti. Kutsumme noin 70 vierasta, joten enpä tiedä, mahtuuko se piano ruokasaliin...