Jump to content
Naimisiin.info

sade08

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

sade08's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei tänä kesänä paikalla juhlineet. miten saitte pöydät järjestettyä alas? meille juhlijoita tulossa 90 hlö ja kaikki ei varmaan alas mahdu. kertokaa muutenkin kokemuksianne, kiitos!
  2. Onkohan musiikkiopistolla minkäälaisia musiikintoisto välineitä? Pitääkö cd-soitin yms. viedä itse? ajattelin asiaa ensiksi täältä tiedustella ennenkun sinne soitan
  3. Kiitos kovasti kartasta!! Saako muuten tuon ison salin vieressä olevaa isoa salia käyttää myös juhlimiseen, ruokailuun yms.? Ajateltiin saada kaikki alakertaan ja jättää yläkerta käyttämättä. Jos sen toisenkin salin saa käyttöön niin kaikki mahtuvat hyvin alas. Itse ainakin ajattelin,että se on automaattisesti juhlakäytössä. Pitäisi tässä lähiaikoina pistäytyä paikalla ja maksaa varausmaksu.
  4. Saako sieltä musiikki opistolta jonkun valmiin pöytäkartta suunnitelman vai pitääkö sielä itse käydä vääntämässä pöytiä sopiviin paikkoihin? meillä häät kesälauantaina ja paikallehan pääsee pe iltana laittaan paikkoja. ois kiva,kun tietäis valmiiksi minne pöydät kannattaa laittaa.
×
×
  • Create New...