jilia

Morsian
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About jilia

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 07/02/90

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Nyt kun alan toipumaan polttareista niin tulempa kertomaan tänne: Viimelauantaina suuntasin ennalta sovittuun paikkaan ison kassin kanssa, johon olin kaasoni ohjeiden mukaan pakannut tarvittavat rekvisiitat. Suuntasimme pelaamaan paintballia (kaikille muille paitsi kaasolle ensimmäinen kerta, voi sitä adrenaliinin määrää!) jonka jälkeen siirryimme morsiussaunaan meille varatulle saunaosastolle. Kaasoni oli koristellut morsiussaunan kynttilöin, jossa minua vihdottiin, suolakuorittiin ja hunajoitiin. Jouduin myös viuhahtamaan saunan ympäri, onnistuen samalla järkyttämään seuraavaksi pelaamaan tulleen seurueen aika huolella. Saunomisten, hiustenletityksen ja superrentouttavan niskahieronnan jälkeen siirryimme kaasoni ja hänen miehensä kotiin, jossa oli aivan mielettömän upeat tarjottavat (kuohuviiniä, boolia, salaattia, erilaisia piirakoita ja KOLMEA eri juustokakkua yms.). Lauloimme karaokea ja kaasoni oli keksinyt koko polttariporukalle erilaisia hyvään vaimouteen liittyviä tehtäviä ja kysymyksiä (trangian kokoamista, automerkkien tunnistamista jne.). Tästä jatkoimme sitten pienemmällä porukalla vielä helsingin yöhön, jossa baarissa esiintynyt bändi omisti minulle kappaleen ja tanssimme tuoleilla pilkkuun asti. Jatkojen kautta pääsin kotiin vasta sunnuntai-aamuna klo. 10. Suihkun jälkeen istahdin sohvalle lukemaan viestejä, joita polttariseurue oli minulle kirjoittanut. Vollotin varmaan vartin niistä kauniista sanoista mitä lapuissa luki. Summasummarum. Sain juuri sellaiset polttarit mitä olin toivonut. Jotain sellaista tekemistä mitä en ole aikaisemmin tehnyt ja yhdessäoloa. Polttarit ylittivät kaikki odotukseni. On mulla vaan niin ihana kaaso! <3
 2. Mistä löytyisi normaalin tuikun levyisiä (mutta voi olla korkeampia) tuikkuja, jossa paloaika olisi pidempi kuin 4h?
 3. Mä olen ilmeisesti päässyt helpolla, koska olen selvinnyt ainoastaa yhdellä unella jossa sulho ja minä unohdettiin mennä naimisiin.. Toisaalta hääasioiden miettiminen illalla on varma resepti unettomuuteen ja yöllisiin heräämisiin. Olen lähiaikoina miettinyt neljältä aamuyöllä millaisia kukkia haluan ja missä välissä koristellaan juhlapaikka.
 4. Meillä oltiin superaikaisia. Käytiin jo viimesyksynä katselemassa sormuksia, jolloin ei ollut edes hääpäivää tiedossa. Silloin löytyi jo uniikki vihkini, joka laitettiin varaukseen. 7.3.2011 mies sitten otti puheeksi pari tuntia ennen lentokentälle lähtöä (oltiin menossa yhdessä New Yorkiin), että voisi käydä hakemassa sormuksen pois killumasta. Samalla sitten napattiin miehelle sopiva sormus.
 5. Laitoin kaasolleni keskellä yötä seuraavanlaisen tekstarin: Kuules rakas *****, mulla on nyt semmoinen piina, naimisiin pitäis 1.10.2011 keretä, ja nyt alan jo hääjärjestelyihin öisin herätä. Joten tarvitsisin tärkeään päivään vierellein ihmisen, joka hallitsisi mulle järjen puhumisen. Auttaisit mua kortit väkertämään, ja puvun helman suoraksi näpertämään. Joka stemppaisi mua edessä kirkon, ja rauhottaisi morsiammen pinkon. Joten jalon aatoksen mieleeni sain, tulisitko kaasokseni armahain? <3 Vastaukseksi sain lyhyesti ja ytimekkäässti: "Toki, mielelläni."
 6. Pyysin kaasoani hääpäivän varmistuttua. Eli tammikuussa.
 7. on ehdottomasti meidän piisi. Sanat sopii meidän seurustelun alkuaikoihin paremmin kuin hyvin. Vieläkin mun mielestä pitkään nukutut krapulaiset aamut on tämän biisin takia superihania. Lisäksi on toinen meidän kappale. Kulta lauleli mulle tuota kertosäettä samana päivänä kun kosi.
 8. HÄÄLOTOISTA: Lottoa ei voi pelata ennakkoon, eli kupongit on tulostettava samalla viikolla (tai viikkoa edeltävänä sunnuntaina) kuin häänne. Suosittelen lämpimästi menemään paikan päälle jo alkuviikosta, maanantaina tai tiistaina (keskiviikkona hässäkkää aiheuttaa Viking lotto, varsinkin jos on iso potti), aamupäivästä on paras aika. Paikaksi suosittelen valitsemaan jonkun senverran suuremman paikan, että veikkauspäätteitä olisi vähintään kaksi, jolloin pelitositteita voi tulostella kahdelta koneelta samaan aikaan tai toinen myyjä voi palvella toisella päätteellä "takana huokailevia asiakkaita". Numeroista voi miettiä, haluaako numerot pikapelinä vai täyttääkö itse kupongit, jolloin numeroihin voi ujuttaa esim. hääpäivän yms. Jos kupongit esim. jakaa kymmenen henkilön porukoihin niin ei tarvitse täyttää kuin 10 kuponkia niin saadaan 100 pelitositetta. (Muistakaa vain pyytää myyjää jakamaan kupongit porukkaosuuksiksi.) Kupongin voi jakaa 2, 5 tai 10 osuuden porukoiksi. Hinnoista vielä sen verran että yksi lottorivi maksaa 0,80€, jos sen ottaa lisävoittoluokilla niin hinta on 1€/rivi ja jokeri maksaa 2€/rivi. Jokeririvihän tulostuu kupongille vaikka ei siitä maksaisikaan.. Lisäinfoa: https://www.veikkaus.fi/pelit?op=frontpage&game=lotto&l=f Tämmöinen informaatiopläjäys.. huomasikohan jostain että työnkuvaani kuuluu Veikkauksen pelien myyminen..
 9. Heippa, täällä syksyn 2012 morsmaikku! Haaveina olisi saada hääpäiväksi 1.9.2012, mutta tuleeko ongelmaksi se että kirkkovuosi alkaa samana päivänä? Meillä minä olen ortodoksisesta suvusta ja sulho luterilaisesta, sulhon suvusta kuulemma löytyy pari ortodoksia..
 10. Jippu & Samuli Edelman - Jos sä tahdot niin. Tämä tulee joku kaunis päivä meille.
 11. Kullan sormus oli alennusten jälkeen 110e (ihan perus puolipyöreä, valkokultaa). Omastani en tiedä (valkokultaa myös, puolipyöreä, toiseen reunaan istutettu pieniä kiviä koko sormuksen ympäri), ennenkuin edes ehdin kysymään (vaikka tarkoitukseni ei ollut edes kysyä), niin kultani totesi että "älä sitten mieti sitä hintaa".
 12. Nyt on taas niin monet kekkerit kesän jälkeen takana, että voisin jakaa tänne ehdottomasti parhaimmat allergia-ystävälliset ruuat joita on tullut maisteltua (itse en pysty syömään, munaa, kalaa, pähkinöitä enkä kiiviä): -Kylmä, roseenpunaiseksi jätetty paahtopaisti (aika basic, mutta hyvin maustettuna ja valmistettuna jumalaista). -Kylmä perunasalaatti uusista perunoista (tai vaihtoehtoisesti vaan tosi pieniä perunoita) dijon-sinappi-kastikkeessa. -Dominopohjainen valkosuklaatorttu. (Tämä on kyllä vain ja ainoastaan munaton juttu.) Lisäksi muita (ainakin omasta mielestäni) hyviä: -Risotto lisäkkeenä. En nyt tarkoita mitään riisiä + hernemaissipaprika -settiä vaan esimerkiksi vihreää uunirisottoa johon lisätään riisin kypsentämisen jälkeen tuoretta pinaattia, limeä ja herneitä, sekä voita (toimii myös kasvisrasva-margariinin kanssa) -Naposteltavana (hyvät) oliivit, aurinkokuivatut tomaatit yms. -Salaattipöytä (tällä ei ole tarkoituskaan täyttää kenenkään mahaa) jossa erilaisia salaattilaatuja, kirsikkatomaatteja, kurkkua (tai vaihtoehtoisesti vaan basic-salaattipohja) ja sitten erikseen em. oliiveja yms. ja krutonkeja, parmesanlastuja mahdollisesti pieneksi leikattua kanaa tms. -Lisäksi itse olen monesti ollut otettu jo ihan siitä, että tämmöisissä kakkua & kahvia -tilaisuuksissa minua on muistettu esim. tuoreilla marjoilla ja soijakermalla/vaniljakastikkeella (en ennen pystynyt syömään myöskään maitoa), koska yhden tai kahden allergisen vieraan takia on mielestäni turhaa alkaa vääntämään omaa kakkua. Itse olen ainakin huomannut että tämmöiset salaattijutut ja muut on paljon kivempi toteuttaa juuri tämmöisellä "kokoa itse" -periaatteella, jolloin allergisten ((ja mahdollisten nirsojen)) ruokailijoiden on helpompi valkkailla itselleen sopivat ainekset, koska "nouki pois tai jätä syömättä" -mentaliteetti voi pahimmassa tapauksessa johtaa allergiseen reaktioon. Itse olin tuossa taannoin eräillä viisikymppisillä, joissa salaattiin oli todella taidokkaasti piilotettu kiiviä, onneksi selvisin pelkällä suun kutinalla. Lisäksi: Varokaa pähkinöitä, usein pähkinöille allerginen ihminen on niille tappavan allerginen ja jo pelkästään pähkinöitä kosketelleiden käsien kanssa täsmiminen voi aiheuttaa allergisen reaktion (siis tottakai sama juttu on varmaan kaikissa allergeeneissä, mutta allergiasairaalassa ohjeistivat että nuo pähkinät aiheuttavat yleisesti rajuja reaktioita).
 13. Valkokultaa mös meillä, vaikka "keltakultaakin" käytän.
 14. Minä 19 ja rakkaani muutaman viikon päästä 20.