H. Moisku

Rouva
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About H. Moisku

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kuten tuolla olen tainnut aikaisemminkin mainita, en suosittele Karolineburgia. Olen häiden jälkeenkin kuullut useammalta taholta, että järjestelyt eivät siellä ole menneet sovitusti. Sirius on tiloiltaa melko pieni. Jonkin verran sinne mahtuu, jos vieraat laittaa useaan huoneeseen. Sotkamon liikkeessä kannattaa käydä katsomassa pukuja, jos vain suinkin mahdollista. Me kävimme sovittamassa miehelle pukuja, ja olisimme vuokranneet sieltä tumman puvun ja liivin, mutta he eivät saaneet sopivaa kokoa tilattua. Kuitenkin, siinä miehen sovittaessa katselin niitä pukuja. Niitä oli melko paljon ja nättejä.
 2. Minun ensimmäinen postini uudella nimellä oli maistraatin lasku, joka tuli meidän molempien nimillä.
 3. Minun kimppuni oli Alajärveltä, kun olen kuullut paljon kehuja Sirpa Kitusuon kimpuista. No, hän suunnitteli kimppuni, mutta sen tekikin joku muu. En ollut täysin tyytyväinen..
 4. Taisin melko hyvissä ajoin varata, ehkä n. puoli vuotta aikaisemmin. Kesällä kuitenkin on varmaan enemmän morsiamia laitettavana kuin talvella. Samaan aikaan oli kaksi muutakin morsianta kampaajalla
 5. Minä kävin kampaajalla ja meikissä Monassa Sokoksen alakerrassa. Todella tyytyväinen olin molempiin. Hintaa en tarkkaan muista, koska niihin kuului myös sulhasen tukan laitto ja meikkipohjat. Meikit yhteensä olivat 26 e ja kampaukset n. 80 e.
 6. Karolineburgissa vietimme häitämme muutama viikko sitten. Kaikki meni kokonaisuudessaan hyvin, mutta en siltikään juhlisi siellä uudestaan. Työntekijät osaavat asiansa, mutta asioista sopiminen oli vaikeaa ja moni sovittu asia ei toteutunut. Häämme olivat kuitenkin todella ihanat. Onneksi ilmat suosivat, että vihkiminen pihalla onnistui. Muutoin tilat olisivat tuottaneet päänvaivaa.
 7. Ylihuomenna me lähdemme häämatkalle Gardajärvelle, ihanaa Kuinkahan tarkkana siellä saa olla rahojen kanssa? Hyviä piilopaikkavinkkejä otetaan vastaan
 8. Nostan taas Vanahista ollaan menossa katsomaan, kun aikaa liikenee. Tuo Vapari kuullostaa hyvältä, tietääköhän kukaan keneltä/mistä sitä voisi kysellä?
 9. Nostanpa tätä aihetta, jos jollakin olisi ehdotuksia vielä hääpaikaksi Kajaanissa. On melko ajankohtainen aihe..