Jump to content
Naimisiin.info

Mirella81

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Mirella81's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kuulostaa hyvältä tuo paikka! Ainakin juuri sellaiselta, mistä olen haaveillutkin! Perjantaina tosiaan mennään paikkaa katsomaan, mutta en millään malttas oottaa sinne asti! On kuitenkin niin ratkaseva asia häiden järjestämisessä tuo juhlapaikka. Meillä on sitten Tinderellan kans peräkkäisinä viikonloppuina häät tuolla Peuhussa! Koitamma pitää paikan pystyssä! Minkä verran olette ensi kesän häitänne jo suunnitelleet? Mä en ole vielä kovin paljon kerennyt, vaikka paljonhan ne ajatukset pyöriikin jo häissä ja monia ideoita on kyllä jo mietinnässä. Hääpuvusta olen kaverini kans alustavasti vähän keskustellut. Kaverini siis tekee minulle hääpuvun! Muodostin tosiaan tuonne kokonaan uuden ketjun Peuhu-nimellä, vahingossa...yritin sitä poistaa, mutta enpäs osannut. Ylläpidollekkin koitin laittaa viestiä, että poistaisivat sen viestin, mutta en saanut viestiä sinne lähetettyä. Kertokaapas viisaammat, mites saan viestin poistettua!
  2. Yritin muuten Sarah85 varata Peuhun juuri tuolle samalle viikonlopulle, minkä sinä näköjään olit varannut!!! Kirkko oli varattu alustavasti 17.7. mutta siirsimme hääpäivää sitten elokuun alkuun!
  3. Ensi kesänä olisi sitten tarkoitus häitämme juhlia ja alustavasti olen varannut juhlapaikaksi Peuhun Oulunsalosta. Olen joskus kauan kauan sitten paikassa käynyt, mutta tarkkaa muistikuvaa paikasta ei ole. Perjantaina menemme paikkaa katsomaan. Nyt vaan kovasti jännittää, että vastaako muistikuvat ollenkaan todellisuutta ja onko paikka täydellinen pettymys! Tuntuu vain, että alkaa olla parhaimmat paikat ensi kesän häille jo varattuja. Siksi pelkäänkin, että jos tuo Peuhu onkin pettymys, niin mitäs sitten, kun kaikki hyvät paikat on jo varattu! Kertokaapas te, jotka olette Peuhussa häitä juhlineet, millainen paikka on! Kuvia yritin netistä etsiä, mutta eipä löytyny. Haaveena olisi vielä, että mahdollisesti vihkiminenkin tapahtuisi peuhussa, meren rannassa. Paikan plussaa on isot tilat, luonto ja meri. Paikkaan saa viedä omat juomat ja mahdollisuus vuokrata myös kahta saunaa edullisesti. Kaikkia hyviä sekä huonoja kokemuksia kaipailen!!! Ja jos joltain löytyy kuvia, niin kiva olisi niitäkin katsella!
×
×
  • Create New...